2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen dogru ben kundak sandim bu tulumu belki daha rahat uyur die dusundum .ama battaniyede is gorur zaten .

Eki Görüntüle 2113652 kizlar bu tulum gibi sey gereklimi ise yariyormu
Can'ım çevremde gördüğüm kadarıyla kullanışlı birşey. Uyku tulumu bunlar. Bebişler üstünü açmasın diye. Bizimkiler Zaten yaza denk geliyor. En başta da hareket edemediklerinden üstlerini açma derdi olmaz. Ama kışın çok iyi oluyor. Malum bebekler üstünü açar genelde.

Dün bende kontrole gittim bebeğim 1.450 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi 28. Haftadayım ve ben sadece 1
Kilo almışım çok mutluyum..
Aynı haftadayız Can'ım. Ama benim dr bebişin kilosu 1 hafta önde dedi. 1390 gr dı benimki. Normalde 28+3 ama ultrasonda 29+3 çıktı.
Cihazdan fark ediyor sanırım. Dikkat et dedi bana. Bu şekilde 4 e yaklaşır normal Doğum zorlaşır dedi.

Can'ım çevremde gördüğüm sezaryen olanlar hep pijama giyiyor. Normal Doğum yapanlar gecelik.
Belki gecelik ihtiyacın olmaz.

Ustlerini cizmedim aldiklarim var ama sayfanin yarisi bile degil.
Bazi seyleri esimin dukkanindan alacagim yeni urun cikarsa diye bekletiyorum para sikintisida var artik bazi seyleri dedelere aldiririz :)

Annemde buna kafayi takmis durumda cok tatli diye..
Kundak ve tulum olarak kullaniliyor iyi hos ama bence cok gereksiz pahali 175 tl
Evet ya fiyata sebep vazgectim .
Uyku tulumu gibi bir sey bence :)
Evet elleride rahat hareket ediyor

Kızlar şu reflü yastıkları için ne düşünüyorsunuz?ihtiyaç var mı alsak mı?
Ben almayi dusunuyordum koku olayi vaxgecirdi kiyamam kokusu olursa bebisime
Gecelik acik renk olmaz sanirim .lekeden oturu digrr renkler daha uygun .
Yaz bebekleri diye hic gerek yok ozaman

ya bende çok renkli istemiyorum. kızıma aziz bebenin almıştım oradan ama fiyat aralığını hatırlamıyorum tabi. sende e bebek falan bakabilirsin renkler daha sade oranında.

Eki Görüntüle 2113652 kizlar bu tulum gibi sey gereklimi ise yariyormu
Bunlar çok tatlı ya bildiğiniz kundak aslında canım. Bebek ani hareket edince ilk başlarda çok uyanıyor diye. Ama çok pahalı ya battaniyelerle yarım kundak yapmıştık biz bebişleri :)
Dün bende kontrole gittim bebeğim 1.450 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi 28. Haftadayım ve ben sadece 1
Kilo almışım çok mutluyum..
Maşallah büyümüş bu hafta kuzular hafi gözünüzaydın :)
Demek ki artık bu haftalarda normal, hem bebişlerimiz büyüyor hem daha çok kan pompalıyoruz. Yarın yinede bir sorarım bakalım doktoruma ne diyecek.
Canım tsh var mıydı sende o kalp çarpıntısı yapabiliyor da
Kızlar şu reflü yastıkları için ne düşünüyorsunuz?ihtiyaç var mı alsak mı?
Çok memnunmuş kullananlar biz önüne arkasına bişeyler sıkıştırırdık Bebişin yan yatırırdık dönemezdi bu direk yatak hali sanırım
Canım gözünaydın ne güzelmiş kilosu ya olsun büyüsünler de 4.5 kg da bile doğuran var. Olacaksa kilolu da olur olmayacaksa 2.5 kilo ile yine sezeryan olur :)

Ya işte ben kullanmadım pek ama süt yapısıyla alakalı öyle çok gelirse lzım olur haklısın. Ben kaplı atlet kullanıyordum sağolsun hiç belli etmiyor ya emzirme sütyenleri berbat o konuda

Kızlar bugün ebebekten emzik almıştım Chicco nun tekli 23 liraya. Gitti gidiyorda setini gördüm şimdi iade mi etsem yaa etiketini falanda yirtmistim uzuldum

Eklentiler

• _20180220_162409.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 71
Çatlaklar için Hindistan cevizi yağı kullanıyormuş bir arkadaş hem de organik demişti. Bebeyağında petrol varmış ben de hep onu kullanıyordum

Canım nerden aldın peki ?
Gratisten aldım canım güya sevgililer gününde indirimde alacaktım ama gidemedim. 20 küsura baya büyük bir şişede aldım gerçekten çok rahatlattı karnımı
Aynen doktorum o gun ise gitme hastaneye gel vereyim raporu dedi. Sonra okula yolluyacagim bir arkadasimla. Daha da gitmem okula
Ahahahha ne iyi olmuş senin için valla şu hafta bile çok zor başladı daha nasıl sabredecim 3 hafta bilemiyorum. 31+6 da doktora gidiyorsun Yani canım öyle mi

Kızlar bugün ebebekten emzik almıştım Chicco nun tekli 23 liraya. Gitti gidiyorda setini gördüm şimdi iade mi etsem yaa
Canım ne kadar bu set. Yani bu setler İnan çok gerekli olmuyor biberonları güzel değil bence chicconun. Tek biberon 2 emzik yetiyor

Geçen de bir arkadaş avent biberon seti alayım mı yazmıştı. Yazamamıştım hiç gerek Yok 100 küsur lira bir biberon iş görüyor gerçekten

54.90. ben bir emzik aldım 23 e ozaman dursun almışken.

Kızlar hani diyodum ya enfeksiyon çıktı diye. Meğer enfeksiyon değilmiş kum ya da taş oluşmuş olabilirmiş böbreklerimde ilaca rağmen hiç azalmadı çünkü.. şimdi ultrasonla bakılcak böbreğime yarın giderim herhalde... gerçi ağrı sızı yapmıyosa önemli değil dedi ama idrar yapamıyorum az az yapıyorum..

54.90. ben bir emzik aldım 23 e ozaman dursun almışken.
Emzikler aynısındansa baya uygunmuş canım. İki emzik üstüne okadar şey uygun oluyor aslında. Kafanı karıştırmak gibi olmasın da :)))
Ben avent sothie çok övdüler onu aldım bakalım bizim bebiş tutacak mı

Ben de hindistan cevizinyagi kullaniyorum basindan beri. Daha sisenin yarisina yeni geldim ve daha catlamadim. İnsallah hic catlamam. Bebegim dogduktan sonrada hindistan cevizinyagi dusunuyorum ona masaj yapmak icin.

etiketini yirtmistim alırlar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…