- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.341
Aynen dogru ben kundak sandim bu tulumu belki daha rahat uyur die dusundum .ama battaniyede is gorur zaten .Yeni dogan bebeklere yorgan kalin battaniye ortmeyin bogulabilir agzi kapanir diyor uzmanlar usumesin diye uyku tulumu giydirip yatirin diye okudum ben almayi dusunuyorum hem ustunu acti derdi olmaz isisi kaybolmaz. Besigine yastik pelus oyuncak koymak da tehlikeliymis yeni doganin yuzunu orter falan diye.
Can'ım çevremde gördüğüm kadarıyla kullanışlı birşey. Uyku tulumu bunlar. Bebişler üstünü açmasın diye. Bizimkiler Zaten yaza denk geliyor. En başta da hareket edemediklerinden üstlerini açma derdi olmaz. Ama kışın çok iyi oluyor. Malum bebekler üstünü açar genelde.Eki Görüntüle 2113652 kizlar bu tulum gibi sey gereklimi ise yariyormu
Aynı haftadayız Can'ım. Ama benim dr bebişin kilosu 1 hafta önde dedi. 1390 gr dı benimki. Normalde 28+3 ama ultrasonda 29+3 çıktı.Dün bende kontrole gittim bebeğim 1.450 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi 28. Haftadayım ve ben sadece 1
Kilo almışım çok mutluyum..
Can'ım çevremde gördüğüm sezaryen olanlar hep pijama giyiyor. Normal Doğum yapanlar gecelik.Kızlar benim iki takım kohusa pijamam var bir tane sabahlık aldım birde gecelik alsammıki sezeryan olcak doğum.kanama kontrolü falan yaparken gecelik daha mı rahat olurki kızımda gecelik giymiştim sanırım ama geceliği bulamıyorum yada giymemişmiydim hatırlamıyorum birde pijamalarım pembe ve ekru kızımdan kaldılar gecelik alırsam ne renk alayım genelde açık renkler var kanamadan sondadan dolayı koyu renkmi alsam
Ustlerini cizmedim aldiklarim var ama sayfanin yarisi bile degil.Benim herşeyim hemen hemen tamam sadece bebek için deterjan şampuan falan kaldı birde kendime lohusa takımı. Nasıl alacağıma daha karar veremedim. Ama senin cidden çok eksiğin var ben birden yüklenmemek için 3.aydan beri yavaş yavaş aldım. Eğer para sıkıntın yoksa alırsın canım zaten almak çok kolay yeterki kararsız olma :)
Evet ya fiyata sebep vazgectim .Annemde buna kafayi takmis durumda cok tatli diye..
Kundak ve tulum olarak kullaniliyor iyi hos ama bence cok gereksiz pahali 175 tl
Evet elleride rahat hareket ediyorUyku tulumu gibi bir sey bence :)
Ben almayi dusunuyordum koku olayi vaxgecirdi kiyamam kokusu olursa bebisimeKızlar şu reflü yastıkları için ne düşünüyorsunuz?ihtiyaç var mı alsak mı?
Gecelik acik renk olmaz sanirim .lekeden oturu digrr renkler daha uygun .Kızlar benim iki takım kohusa pijamam var bir tane sabahlık aldım birde gecelik alsammıki sezeryan olcak doğum.kanama kontrolü falan yaparken gecelik daha mı rahat olurki kızımda gecelik giymiştim sanırım ama geceliği bulamıyorum yada giymemişmiydim hatırlamıyorum birde pijamalarım pembe ve ekru kızımdan kaldılar gecelik alırsam ne renk alayım genelde açık renkler var kanamadan sondadan dolayı koyu renkmi alsam
Yaz bebekleri diye hic gerek yok ozamanCan'ım çevremde gördüğüm kadarıyla kullanışlı birşey. Uyku tulumu bunlar. Bebişler üstünü açmasın diye. Bizimkiler Zaten yaza denk geliyor. En başta da hareket edemediklerinden üstlerini açma derdi olmaz. Ama kışın çok iyi oluyor. Malum bebekler üstünü açar genelde.
Aynı haftadayız Can'ım. Ama benim dr bebişin kilosu 1 hafta önde dedi. 1390 gr dı benimki. Normalde 28+3 ama ultrasonda 29+3 çıktı.
Cihazdan fark ediyor sanırım. Dikkat et dedi bana. Bu şekilde 4 e yaklaşır normal Doğum zorlaşır dedi.
Can'ım çevremde gördüğüm sezaryen olanlar hep pijama giyiyor. Normal Doğum yapanlar gecelik.
Belki gecelik ihtiyacın olmaz.
Ben iki hafta önce gittim canim hastane çıkışları 90 dan başlıyor hatta 20 li mini damlanın vardı hastane çıkışı 115 tl idi
Üzerinde pembe ceylan vardı aslen güzeldi ama ben daha az renkli istiyorum o yüzden almadım. Renksizler de ucuz olacağına daha pahalı Bende daha almadım hastane cikisini
Bunlar çok tatlı ya bildiğiniz kundak aslında canım. Bebek ani hareket edince ilk başlarda çok uyanıyor diye. Ama çok pahalı ya battaniyelerle yarım kundak yapmıştık biz bebişleri :)Eki Görüntüle 2113652 kizlar bu tulum gibi sey gereklimi ise yariyormu
Maşallah büyümüş bu hafta kuzular hafi gözünüzaydın :)Dün bende kontrole gittim bebeğim 1.450 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi 28. Haftadayım ve ben sadece 1
Kilo almışım çok mutluyum..
Canım tsh var mıydı sende o kalp çarpıntısı yapabiliyor daDemek ki artık bu haftalarda normal, hem bebişlerimiz büyüyor hem daha çok kan pompalıyoruz. Yarın yinede bir sorarım bakalım doktoruma ne diyecek.
Çok memnunmuş kullananlar biz önüne arkasına bişeyler sıkıştırırdık Bebişin yan yatırırdık dönemezdi bu direk yatak hali sanırımKızlar şu reflü yastıkları için ne düşünüyorsunuz?ihtiyaç var mı alsak mı?
Canım gözünaydın ne güzelmiş kilosu ya olsun büyüsünler de 4.5 kg da bile doğuran var. Olacaksa kilolu da olur olmayacaksa 2.5 kilo ile yine sezeryan olur :)Can'ım çevremde gördüğüm kadarıyla kullanışlı birşey. Uyku tulumu bunlar. Bebişler üstünü açmasın diye. Bizimkiler Zaten yaza denk geliyor. En başta da hareket edemediklerinden üstlerini açma derdi olmaz. Ama kışın çok iyi oluyor. Malum bebekler üstünü açar genelde.
Aynı haftadayız Can'ım. Ama benim dr bebişin kilosu 1 hafta önde dedi. 1390 gr dı benimki. Normalde 28+3 ama ultrasonda 29+3 çıktı.
Cihazdan fark ediyor sanırım. Dikkat et dedi bana. Bu şekilde 4 e yaklaşır normal Doğum zorlaşır dedi.
Can'ım çevremde gördüğüm sezaryen olanlar hep pijama giyiyor. Normal Doğum yapanlar gecelik.
Belki gecelik ihtiyacın olmaz.
Ya işte ben kullanmadım pek ama süt yapısıyla alakalı öyle çok gelirse lzım olur haklısın. Ben kaplı atlet kullanıyordum sağolsun hiç belli etmiyor ya emzirme sütyenleri berbat o konudatoist canım ben çok kullandım gögüs pedini bebek emerken diğer göğsümden sütler akip gidiyordu dışarılarda dolaşırken bile sızlayıp sızlayıp süt iniyordu göğüslerimden...zaten değiştiriyorsun sık sık...çıkarıp atıyorsun ıslandığında...bence gerekir...bir de bebek emdiği için göğüs uçları koca koca oluyor kıyafetten belli olmaması için de iyi oluyor
Çatlaklar için Hindistan cevizi yağı kullanıyormuş bir arkadaş hem de organik demişti. Bebeyağında petrol varmış ben de hep onu kullanıyordumBi arkadasima da oyle demisler buara modami anlamadim.
2 haftadan daha fazla ondeyse sikinti oluyor diye dikkat ediyorlar sanirim canim telas yapma ins
Cokk gecmis olsun canim .cok korkarim Rabbim korusun
Bende merak ediyorum ise yariyormu fiyatina degermi diye bilenler yazsin lutfen
Trendyol bnada boyle yapti.
Neydiki konunot alim
Yok canim hic oyle bi problem olmadi bnxe
Gratisten aldım canım güya sevgililer gününde indirimde alacaktım ama gidemedim. 20 küsura baya büyük bir şişede aldım gerçekten çok rahatlattı karnımıCanım nerden aldın peki ?
AhahahhaAynen doktorum o gun ise gitme hastaneye gel vereyim raporu dedi. Sonra okula yolluyacagim bir arkadasimla. Daha da gitmem okula
Canım ne kadar bu set. Yani bu setler İnan çok gerekli olmuyor biberonları güzel değil bence chicconun. Tek biberon 2 emzik yetiyorKızlar bugün ebebekten emzik almıştım Chicco nun tekli 23 liraya. Gitti gidiyorda setini gördüm şimdi iade mi etsem yaa
54.90. ben bir emzik aldım 23 e ozaman dursun almışken.Canım ne kadar bu set. Yani bu setler İnan çok gerekli olmuyor biberonları güzel değil bence chicconun. Tek biberon 2 emzik yetiyor
Geçen de bir arkadaş avent biberon seti alayım mı yazmıştı. Yazamamıştım hiç gerek Yok 100 küsur lira bir biberon iş görüyor gerçekten
Emzikler aynısındansa baya uygunmuş canım. İki emzik üstüne okadar şey uygun oluyor aslında. Kafanı karıştırmak gibi olmasın da :)))54.90. ben bir emzik aldım 23 e ozaman dursun almışken.
Benimki. Bundan büyük canım 20 küsura aldımkızlar organik Hindistan cevizi yağı watsons larda da var ben oradan almıştım link ekliyorum
https://www.watsons.com.tr/p/organik-hindistan-cevizi-yagi-337-ml-17895
175 mi yuh daha uyguna bulunur muhakkakAnnemde buna kafayi takmis durumda cok tatli diye..
Kundak ve tulum olarak kullaniliyor iyi hos ama bence cok gereksiz pahali 175 tl
Benimde öyle diyordu da biraz fazla etli butlu oldum galiba:))Benimki de ben kiloyu takıyorum diye bana 2 senede 1 çocuk diyo. Etli butlu hoş oluyormus
Ben de hindistan cevizinyagi kullaniyorum basindan beri. Daha sisenin yarisina yeni geldim ve daha catlamadim. İnsallah hic catlamam. Bebegim dogduktan sonrada hindistan cevizinyagi dusunuyorum ona masaj yapmak icin.Çatlaklar için Hindistan cevizi yağı kullanıyormuş bir arkadaş hem de organik demişti. Bebeyağında petrol varmış ben de hep onu kullanıyordum
Gratisten aldım canım güya sevgililer gününde indirimde alacaktım ama gidemedim. 20 küsura baya büyük bir şişede aldım gerçekten çok rahatlattı karnımı
Ahahahhane iyi olmuş senin için valla şu hafta bile çok zor başladı daha nasıl sabredecim 3 hafta bilemiyorum. 31+6 da doktora gidiyorsun Yani canım öyle mi
Emzikler aynısındansa baya uygunmuş canım. İki emzik üstüne okadar şey uygun oluyor aslında. Kafanı karıştırmak gibi olmasın da :)))
Ben avent sothie çok övdüler onu aldım bakalım bizim bebiş tutacak mı
Oyyy maşallah yaa Rabbim bağışlasınKızlar kontrolden geldim. Şükür yolunda herşey. 29+3 çıktı. Normalde 28+3 olmalı. Bir hafta önde. 1380 gr olmuş. Yüzünü net göremedik yine. Plasenta önündeydi. Ama tombiş yanaklı bişey geliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?