- 28 Aralık 2015
- 528
- 611
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.401
Canım banada yükleme yaptırmadı drum açlık tokluğa baktı açlık 90 tokluk 100 çıktı gayet normal dedi ama bebeğim iki hafta önden gidiyor şeker varmı yokmu bilmiyorumBabam 60 yaşından sonra müdürlükten alınınca stresten şeker hastası oldu o sayılmaz dedi doktorum aslında pek üstünde durmadı benim de açlık 85-90 tokluk da en fazla 120 falan çıkıyor ama ordan burdan abartılı şeyler durdukça sinirlerim bozuluyor...
Fikri olan yok mu? Bugün biri daha buna benzer bir şey yazmıştı sanki.Kızlar bugün ikinci defa oluyor. Karnım sertleşiyor ve kaburgamın sağ alt tarafına ağrı giriyor. Normal mi bu, doktora gitmeli miyim?
Canım benimde sertleşiyor hareket ederken ama canımı yakmıyor normal herhalde diye düşünüyorum ama perşembe druma sorcam çünkü ben kasılmayı hiç bilmiyorum nasıl oluyor kızımda hiç yaşadığımı hatırlamıyorumKızlar bugün ikinci defa oluyor. Karnım sertleşiyor ve kaburgamın sağ alt tarafına ağrı giriyor. Normal mi bu, doktora gitmeli miyim?
Canım benimde sertleşiyor hareket ederken ama canımı yakmıyor normal herhalde diye düşünüyorum ama perşembe druma sorcam çünkü ben kasılmayı hiç bilmiyorum nasıl oluyor kızımda hiç yaşadığımı hatırlamıyorum
Can'ım ben mideye artan baskıdan olduğunu düşünüyorum.Fikri olan yok mu? Bugün biri daha buna benzer bir şey yazmıştı sanki.
Ben sordum Can'ım bugün. Normal bu haftalarda. Yalancı kasılmalar dedi.Canım benimde sertleşiyor hareket ederken ama canımı yakmıyor normal herhalde diye düşünüyorum ama perşembe druma sorcam çünkü ben kasılmayı hiç bilmiyorum nasıl oluyor kızımda hiç yaşadığımı hatırlamıyorum
Bende de vardı aynısı yastıgımı yukselttım cıft yastıkla 2 gecedır cok rahat uyuyorum tavsıye ederımUykusuzluk bende de var maalesefAllahtan çalışmıyorum çalışan annelerin işi çok zor dün gce dört bcukta falan ancak uykuya daldım yedi bçukta uyandım. Gözümden uyku akıyor ama sırtım ağrıyo boynum ağrıyor başım ağrıyor
Benım doktorumda yapmadı gelişimi göbek cevresı gayet normal ben gerek gormuyorum dedı.ilk gebeligimde de sorun yoktu sukurOlmuştur tabi annesi geçmiştir hatta. Ben bugün giderken 1200 falan bekliyordum 1400 e yakın çıktı. :)
Benim sadece açlık kan şekerine baktılar Can'ım. Dr bugün iyi dedi şeker yüklemesi istemedi. Ailede de Yok şeker.
Ben ilk gebeliğimde genitalde mantar yasadım felaket biseydı doktorum uzun süre bişş vermrdi ama sonra ben baya rahatsız oldum dıye canesten diye bi mantr kremi vermişti.istersen bi doktora göster mantarsa teyıt et onceKızlar ayak baş parmağım kaşınmaya başladı mantar gibibişey sanırım çok şaşkınım hiç yaşamamıştım. Annem mantar kremi al yayılmasın diyor ama mantarı olan varmı hiç çok küçük bir nokta bitkisel bir yolu Yok mu acaba
Ben neden diye sormadım ama sanırım gelişimi ve ailede şeker olmaması ile ilgili diye düşündüm.Benım doktorumda yapmadı gelişimi göbek cevresı gayet normal ben gerek gormuyorum dedı.ilk gebeligimde de sorun yoktu sukur
Canım diğer bütün değerlerin gayet iyi yani başka biri 100 gr şekerli su içince 130 mu çıkıyormuş evet 1.saat yükselmiş ama sonra düşmüş güzelce...ben bunu anlamıyorum...bütün hamilelere yapılması lazım o zaman 100lük yüklemenin...açlık tokluk nasıldı senin??? Bende de alet var ölçüyorum açlık 85 tokluk 96-110 böyle çıkıyor...gebelik diyabeti diye bir şey varsa ve o kadar tehlikeliyse neden herkese yükleme yapılmıyor??? Tansiyon yükselmesi gibi falam değil bu sonuçta ne olurmuş yani ne oluyor??? İleride bebeğin şeker hastası olma ihtimaliyse eğer bu genetiktir ve hamilelikte ne yapsak etsek yine ihtimal aynı ihtimal...bilmiyorum kime inanalım...o kadar dikkat ediyorum ama Allah a emanetKızlar bugün 100 lük şeker yüklemesi yaptırdım ve yukleme sonrası 191 yüksek dedi. Ben 190 sınır degilmi dedim yok 180 dedi. Gebelik diyabetinde bebeğe zararlarını söyleyince bende akıl uçtu. 15 gun sonra gel dedi
Dahiliyeye gönderdi oda beni eczaneye şeker ölçüm cihazı almaya oradan diyabet hemsire yonlendirildim. Ne olduğunu anlamadım valla. Bana açlık tokluk bakılacak denildi. Sabah akşam 40 dk yürüyüş dedi. Diyetisyen e yönlendirdi. Daha diyetisyen gitmedim.
Sağol canım deneyeyim muhakkak hiç aklıma gelmedi sirkesirke iyi geliyor mantara, sulandırıp sürebilirsin. faydası olur inşallah
Tyrosd diye bir krem varmış ama hamilelikte kullanılıyor mu acaba ayaktan bişey olur mu bilemiyorum kiBen ilk gebeliğimde genitalde mantar yasadım felaket biseydı doktorum uzun süre bişş vermrdi ama sonra ben baya rahatsız oldum dıye canesten diye bi mantr kremi vermişti.istersen bi doktora göster mantarsa teyıt et once
Travazol troysd bunlar sanırım.gebeliktede kullanılıyor hatta genitalde bile sen yinede bı araştır ama travazol ayaktaki mantara çok iyi gelir babam parmak aralarına sürüyor oradan biliyorum bide ayaklarını yıklayınca mutlaka kurula canım nemli ortamı sever mantar biliyorsunSağol canım deneyeyim muhakkak hiç aklıma gelmedi sirke
Tyrosd diye bir krem varmış ama hamilelikte kullanılıyor mu acaba ayaktan bişey olur mu bilemiyorum kicildiyle doktoruna göstermek gerek sanırım sirkeyi deneyeyim olmadı öyle yaptım
Sağol canım
Niye 100 lük yapıldı canım. İştahın kilo alımın falan nasıl. Ya diyetle düzelebilen bişey mi bu acaba gerçekten her doktor farklı bişey söylüyor. Bir de sen de tatlı seviyordum diye hatırlıyorum öyle miydiKızlar bugün 100 lük şeker yüklemesi yaptırdım ve yukleme sonrası 191 yüksek dedi. Ben 190 sınır degilmi dedim yok 180 dedi. Gebelik diyabetinde bebeğe zararlarını söyleyince bende akıl uçtu. 15 gun sonra gel dedi
Dahiliyeye gönderdi oda beni eczaneye şeker ölçüm cihazı almaya oradan diyabet hemsire yonlendirildim. Ne olduğunu anlamadım valla. Bana açlık tokluk bakılacak denildi. Sabah akşam 40 dk yürüyüş dedi. Diyetisyen e yönlendirdi. Daha diyetisyen gitmedim.
Ya canım kesinlikle haklısın sanırım yürüyüş ayakkabısı yaptı. Skechers mıdır nedir ondan aldım işyerinde rahat edeyim diye. Galoş geçirince ayağımı terletti sonra oldu bu mantar. Bir daha giymedim ayakkabıyı okulda ama birlere terledi ayak tabi. Çünkü yıllardır abdest sonrası kurularım muhakkak ayaklarımı nemli bırakmayı sevmem hemen hasta olurum.Travazol troysd bunlar sanırım.gebeliktede kullanılıyor hatta genitalde bile sen yinede bı araştır ama travazol ayaktaki mantara çok iyi gelir babam parmak aralarına sürüyor oradan biliyorum bide ayaklarını yıklayınca mutlaka kurula canım nemli ortamı sever mantar biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?