2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim istifralar geri döndü her gün değil ama 2 yada 3 güne bir baya kötü oluyorum

Canım banada yükleme yaptırmadı drum açlık tokluğa baktı açlık 90 tokluk 100 çıktı gayet normal dedi ama bebeğim iki hafta önden gidiyor şeker varmı yokmu bilmiyorum

Kızlar bugün 100 lük şeker yüklemesi yaptırdım ve yukleme sonrası 191 yüksek dedi. Ben 190 sınır degilmi dedim yok 180 dedi. Gebelik diyabetinde bebeğe zararlarını söyleyince bende akıl uçtu. 15 gun sonra gel dedi
Dahiliyeye gönderdi oda beni eczaneye şeker ölçüm cihazı almaya oradan diyabet hemsire yonlendirildim. Ne olduğunu anlamadım valla. Bana açlık tokluk bakılacak denildi. Sabah akşam 40 dk yürüyüş dedi. Diyetisyen e yönlendirdi. Daha diyetisyen gitmedim.

Eklentiler

• Screenshot_20180220-204037.webp
    6 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bugün ikinci defa oluyor. Karnım sertleşiyor ve kaburgamın sağ alt tarafına ağrı giriyor. Normal mi bu, doktora gitmeli miyim?
Canım benimde sertleşiyor hareket ederken ama canımı yakmıyor normal herhalde diye düşünüyorum ama perşembe druma sorcam çünkü ben kasılmayı hiç bilmiyorum nasıl oluyor kızımda hiç yaşadığımı hatırlamıyorum

iyi aksamlar hanimlar randevum vardi aksam benim bebis 30+2 olmus 2 hafta onde gidiyor bole giderse erken dogururum heralde oglumda ondeydi onuda 37 de dogurmustum hayirlisi artik. suyu iyi cikti durusuda bas gelis dedi ama ilki sezeryan olunca malesef gelis sekli pek farketmiyor..kilosunu solemedi malum devlette solemiyorlar kan uyusmazligi ignemide oldum bu arada tansiyonum yujsek cikti yanliz eve gelince olctum tekrar normaldi hastanede niye bole oluyor anlamadim

Sağ ol canım cevap verdiğin için. Benim ilk bebeğim hiçbir şey bilmiyorum. Arada benim de oluyordu da bugünkü bir farklı geldi bana. Nefesim kesiliyor sanki. Tedirgin oldum. Perşembe günü gitmiştim doktora bir sıkıntı yoktu. Bu perşembeye de randevu aldım az önce, bir aksilik olmazsa gideceğim. İnşallah normal bir durumdur.

Fikri olan yok mu? Bugün biri daha buna benzer bir şey yazmıştı sanki.
Can'ım ben mideye artan baskıdan olduğunu düşünüyorum.

Ben sordum Can'ım bugün. Normal bu haftalarda. Yalancı kasılmalar dedi.

Bende de vardı aynısı yastıgımı yukselttım cıft yastıkla 2 gecedır cok rahat uyuyorum tavsıye ederım

Benım doktorumda yapmadı gelişimi göbek cevresı gayet normal ben gerek gormuyorum dedı.ilk gebeligimde de sorun yoktu sukur

Ben ilk gebeliğimde genitalde mantar yasadım felaket biseydı doktorum uzun süre bişş vermrdi ama sonra ben baya rahatsız oldum dıye canesten diye bi mantr kremi vermişti.istersen bi doktora göster mantarsa teyıt et once

Benım doktorumda yapmadı gelişimi göbek cevresı gayet normal ben gerek gormuyorum dedı.ilk gebeligimde de sorun yoktu sukur
Ben neden diye sormadım ama sanırım gelişimi ve ailede şeker olmaması ile ilgili diye düşündüm.
Çok işime gelmediğinden kurcalamadım ben de :))

Canım diğer bütün değerlerin gayet iyi yani başka biri 100 gr şekerli su içince 130 mu çıkıyormuş evet 1.saat yükselmiş ama sonra düşmüş güzelce...ben bunu anlamıyorum...bütün hamilelere yapılması lazım o zaman 100lük yüklemenin...açlık tokluk nasıldı senin??? Bende de alet var ölçüyorum açlık 85 tokluk 96-110 böyle çıkıyor...gebelik diyabeti diye bir şey varsa ve o kadar tehlikeliyse neden herkese yükleme yapılmıyor??? Tansiyon yükselmesi gibi falam değil bu sonuçta ne olurmuş yani ne oluyor??? İleride bebeğin şeker hastası olma ihtimaliyse eğer bu genetiktir ve hamilelikte ne yapsak etsek yine ihtimal aynı ihtimal...bilmiyorum kime inanalım...o kadar dikkat ediyorum ama Allah a emanet

sirke iyi geliyor mantara, sulandırıp sürebilirsin. faydası olur inşallah
Sağol canım deneyeyim muhakkak hiç aklıma gelmedi sirke

Tyrosd diye bir krem varmış ama hamilelikte kullanılıyor mu acaba ayaktan bişey olur mu bilemiyorum ki cildiyle doktoruna göstermek gerek sanırım sirkeyi deneyeyim olmadı öyle yaptım
Sağol canım

toist canim doktor tam 32 olunca gel dedi. 1 agustos benim sat. 1 agustos Sali gunuydu. 13 mart sali gunu gidecegim. 31 bitip 32nin basladigi gun. Hatta 12 mart pzt geleyim dedim olmaz dedi. Gunugunune hesap yapti oyle gel erken olmaz sgk sorun cikarir dedi

Travazol troysd bunlar sanırım.gebeliktede kullanılıyor hatta genitalde bile sen yinede bı araştır ama travazol ayaktaki mantara çok iyi gelir babam parmak aralarına sürüyor oradan biliyorum bide ayaklarını yıklayınca mutlaka kurula canım nemli ortamı sever mantar biliyorsun

Niye 100 lük yapıldı canım. İştahın kilo alımın falan nasıl. Ya diyetle düzelebilen bişey mi bu acaba gerçekten her doktor farklı bişey söylüyor. Bir de sen de tatlı seviyordum diye hatırlıyorum öyle miydi

Canim aklimin uctugu yer aon haftan bile olsa ölü doğum olabilir dedi. Valla onu söyleyince diğer söyledikleri aklımdan cıktı. Sonuçta ilaç kullanmayacağım. Diyet yürüyüş ve takip. Ama dediğin gibi benimde aklımı kurcalıyor bazı şeyler.
Mesela gebelik başından beri HBA1C değerime bakılıyor 4.9 ile 5.1 arasi
Açlık tokluk değerinde açlığı göremedim ama tokluk 105 çıkmış

Nette okuyorum 100 lük yüklemede 2 degerin yüksek olması diyor ama zeynep kamilden diyabet eğitim kitapçığı verildi. Orada 1 değerin yüksek olması ile diyabet tanısının konur diyor. Ekte sayfanın fotosu var canim

Eklentiler

• Screenshot_20180220-225027.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 78
Ya canım kesinlikle haklısın sanırım yürüyüş ayakkabısı yaptı. Skechers mıdır nedir ondan aldım işyerinde rahat edeyim diye. Galoş geçirince ayağımı terletti sonra oldu bu mantar. Bir daha giymedim ayakkabıyı okulda ama birlere terledi ayak tabi. Çünkü yıllardır abdest sonrası kurularım muhakkak ayaklarımı nemli bırakmayı sevmem hemen hasta olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…