2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doğumdan sonra bütün sıkıntılar gecicek inşallah Nisan sonunda.dokulmeye başlarız sıra sıra :)

Senin bebişin kilosu da çok normal hani şeker hastalarında 3 hafta önde çıkıyormuş ya. İnan stres şekerden daha etkili bence. Bukadar yüklenme kendine arkadaşım zaten dikkat ediyorsun ne güzel hiçbişey olmaz Allah’ın izniyle ya. Valla bu doktorlar sağlam insanı da hasta ediyor

Canım ara ara sertleşmesi normalmiş.düzenli olursa gel demişti benim doktorum

Hepinize teşekkür ederim
Bir sabah bir de akşam olunca tedirgin oldum, ilk bebeğimiz. Eşim de sağ olsun hemen telaşlanıyor. Doktora gidelim falan deyince ben de şüpheye düştüm. Perşembeye randevu aldım bir aksilik olmazsa gideceğim inşallah. Umarım her şey yolunda gider de hepimiz vaktinde sağlıkla aliriz yavrularımızı kucağımıza

Çok teşekkür ederim.Allah senin de gönlüne göre versin canim benim.hepimize kolaylıklar olsun diliyorum.

Hiç yemem abur cubur zaten şekerli ve karbonhidratlı yiyecekler ağzımda zehir gibi oluyor oğluma hamileyken de böyleydim ekşi severim sulu sebze yemekleri çorba vs oğlum da hep öndeydi 4 kilo doğdu ben onda 25 küsür kilo almıştım ikimiz de çok sağlıklıydık...zaten birçok şeyi yiyemiyorum bir lokma ekmek ağzımda çamur gibi oluyor...hep çiğ kabak çekirdeği fındık ceviz yoğurt kefir benim atıştırmalarım...oğlumda pekmez içerdim kanım hiç düşmedi kuru üzüm kayısı yerdim tabi bu sefer hiçbiri yok...hele okulda bişey yenirken ben yemeyim dokunur diyorum ya ne dalga geçiyorlar...ye işte hamilelikte yemezsen ne zaman yicen sen de bi garipsin falan filan...hepsi de benden şişman bu arada...yürüye yürüye parmaklarımda nasır olmaya başladı...hiç mi kaçırmayalım arada ufacık bişey ya bu nasıl iş

Kiyamam ya.valla supersin.az kaldı gunlerimizde aynıymış.bunaldikca burdan dertlesiriz.gecip gider bugünlerde insallah.

Fikri olan yok mu? Bugün biri daha buna benzer bir şey yazmıştı sanki.
Canım belki benimdir . Aynı yer mi bilmiyorum ama tam sağ göğsümün altı batıyordu kemik doktora söyledim baktı bu zamanlarda olur dedi böbreğime baktı gayet iyi dedi bizim bebiş dönmüş baş aşağı son on gündür falan ağrımıyor belki de önceden kafası baskı uyguluyordu

Kiyamam ya.valla supersin.az kaldı gunlerimizde aynıymış.bunaldikca burdan dertlesiriz.gecip gider bugünlerde insallah.
Akşamüstü yürüyemedim okuldan çok yorgun gelmiştim ve ben şimdi yürüyüşe çıkıcam annemle sitenin bahçesinde...1 tane kurabiye yedim çünkü

Canim benim 50 lik yükleme 164 çıkınca 100luk istendi. Tatlı severim ama çikolata pasta türü şerbetli tatli değil kabak tatlisi ev yapımı mesela pelte özellikle meyva çok yerim. Evde yapılan tatlıları yiyebilirim dışarıdan alınanları yiyemem.
Ailede diyabet yok. Ilk gebeligimde yok bence bunda da yok iştahım günden dune değişiyor kilo ise 63 ile hamile kaldım 69 olmuşum bugün tartıldım.

Kızlar bebegi 2 hafta onden gidenler, kac haftlkken boy kilo kac dendi sizlere. Ben 29+1 dim bugun 41cm 1710gr cıktı. Iki hafta onde dedi boy ve kilosuna. Oglum 30 haftalikken 2kiloydu. Onada 2 hafta onde diyordu dr. Acaba cihaz farki oluyormu bu olcumler neye gore önde

Arkadaşım 5 ay önce doğum yaptı doktoru hep bebek önde gidiyor 3500-4000 gram doğar demişti 2900 doğdu...yani o da tartışılır

Evet canım sendin galiba, aynen dediğin yer sağ göğsümün altı batıyor. Normal bir durum o zaman herhalde. Daha önce bu kadar acı hissetmediğim için tedirgin oldum. Sağ ol biraz rahatladım

Valla bravo nasıl şeker çıkmış anlamadım ben toplamda 14 kilo aldım şuana kadar yirmiyi bulur dye düşünüyorum

Şeker varmı sende baktırdınmı?

Evet canım sendin galiba, aynen dediğin yer sağ göğsümün altı batıyor. Normal bir durum o zaman herhalde. Daha önce bu kadar acı hissetmediğim için tedirgin oldum. Sağ ol biraz rahatladım
Ne demek canım şuanda mesela batması nerdeyse hiç kalmadı artık ayağıyka kaburgana bastırıyor bi de otururken sağ kolunu ensene koy geriye doğru otur ben öyle rahatlamıştım biraz

Ya en güzeli eski kadınlar dert yok tasa yok Allah’a teslim ne güzel yaşıyorlarmış burda olan herkes ben dahil çok pirpirikliyiz telaşlıyız meraktayız ne bileyim bu da doğru değil gibi.

Şeker yükletmedim bebeğim 2-3 hafta önde iri tosun şekilde gidiyor açlık tokluk bir iki yaptırdım şekerim varmı bilmiyorum çok dikkat edemiyorum az önce canım helva çekti yaptım yedim belki çok kötü gidiyorum bilmiyorum
Ama hastanesi doktoru herkesin kafasından bir ses çıkıyor ikinci hamileliğim olursa hiç bişeye bakmak istemiyorum ultrasona bile girmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…