2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de aynı arabayı hiç araştırmadan aldım, inşallah memnun kalırız :)
Sepet beşik alırsam ben içine reflü yatağı koymayı planlıyorum.
Tanıdık birinden aldık.yani satma kaygısı olan biri değildi.bunu tavsiye etti.bende cok begendim.içindeki pusetmi ne diyolarya onu çıkarmadan kendine çevirmen çok güzel ayrıca katlanma kolaylığı fazla yer kaplamamasi cok değerli bence:)sende güzel gunlerde kullan canim.hep güzel yerlere gitmek nasip olsun.

Güle güle kullanın canım çok güzel duruyor:)

Canım karbonatlı suyu sürüyorsun ya sonra silipmi emziriyorsun silmeden direkmi, bebeğin ağzına karbonat tadı gelip bide memeyi redetmesin

Canım güle güle kullan arabanı iyimi memnunmusun ilk izlenim olarak birde fiyatı nedir

Maşallah tosunuma Gözünaydın.
Can'ım stres yapma. Her bebek bir değil malum. Obezite sonradan da olabilir. Doğum kilosuyla ilgili değildir sanırım.

ta

Cok tesekkurler. İnsallah dogum kilosuyla alakasi yoktur. İnsallah saglikli bir sekilde dogar da baska ne isterim :) cok stresliydim gercekten bir haftadir. Yuzumunsivikxe basti ilk defa, hamileligimin basindan beri tek sivilce cikarmamistim. Artik nasil yaptiysam. Ama simdi cok rahatim. Cok sukur allahima.

Zeynosrkn84 aynen canim bende emziğini hep karbonatlı suda bekletiyordum. Tabii bir kere olduktan sonra. Doktor ilaç vermişti ama ilaci hiç kullanmadım 2 günde 1 yapıyordum 1 çay bardağı kaynamış suya 1 çay kaşığı. Bu suyla ağzının içini silmem söylendi ama ben emziği hep bu suda belirttiğim için ağzını hiç temizleme gereği duymadım.

Canım karbonatlı suyu sürüyorsun ya sonra silipmi emziriyorsun silmeden direkmi, bebeğin ağzına karbonat tadı gelip bide memeyi redetmesin
Hayır hiç öyle olmuyo canım silmeden vericeksin zaten pamukçuğu o engelliyor aeada birde ağız işini o suyla temiz parmak yardımıyla gezdirdinmi hiç olmaz kokusu tadı olmuyo merak etme biz bütün çocuklarımzda yaparız hiç işe yaramayan görmedim rahat ol

Evet az öncede yazdım arada bir silirsen ne ala yok yapamadın sıkıntı yok zaten bebiş onu memeye ağzına sürüyor emziktede aynen dediğin doğru ama o suyu ayrı tutmak lazım mikrop almasın diye

Ben de doğum olduğu gün oğlum nerde kalacak diye düşünüyorum. Nasipse annem hastanede benimle kalacak ama oğlum 3 yaşında ve 1 gece bile bensiz uyumadı. O gün nasil olacak eşim eve götürse uyumaz beni ister biliyorum e benimle hastanede kalsa sezeryan zaten zor geçiyor. Bebek,oğlum, bir de ben o halde nasil olur bilemiyorum

O kadar stres hepimizde var Can'ım üstelik yıllar sonra tedaviyle kavuşanları düşün bir de. Hep iyi düşünelim iyi olsun.

Kızlar bizim biberon emzik bundan.
Ama biberon cam değil. Nasıl steril hale getiririm? Ben kaynatmayı düşünmüştüm ama biberona zarar verir mi bilemedim.
Yıkayıp çantaya koymayı düşünüyorum.

Ayrıca şu kalın battaniyeler var ya. Onlardan hastane çantasına koyacak mısınız? Ben almadım onlardan. Ama bi arkadaşımın oğlu Mayıs başı doğmuş ve o battaniyeye sarıp çıkardık dedi. Serin oluyor yine hava bebek için dedi. İnce yumuşak battaniyelerden bi tane bi tane de penye battaniye koydum ama. Kalınlardan da alsam mı bi tane?

Canım benimki çok hareket ediyor ve bende acaba birşey mi var diyorum herkes azalması lazım diyor ama benimki aksine her zamankinden daha çok hareket ediyor tekmeliyor halen döndüğünü hissediyorum kafası bazen yukarda elimle hissediyorum bugün doktoruma soracağım. Herkesin farklı olabilir. Herkes erkek çok hareket etmez deyip duruyor. Bende diyorum acaba bir sıkıntımı var bu kadar çok hareket ediyor. Akşam doktorumla konusunca yazarım sanada.

Sağ ol canım inşallah, hepimiz sağlıkla, güzel günlerde kullanalım

Canim bizim kucukhanim gece birakiyor hareket etmeyi ertesi gun oglene kadar cit cikmiyor

Bence bosuna pimpirikleniyoruz diyorum dusunmeyeyim normaldir ama ilk bebek iste boyle heyecan yapiyorum.. Eminim senin de doktorun hersey yolunda diyecektir

Ay bizim durumda oyle. Esim annesinin karininda sakinmis ama mizmiz uyumayan bir bebekmis.

Ben annemim karninda nasildim bilmiyorum ama uykuya duskunmusum hatta 2 yasinda filan artik ogrenmisim uyku saatimi ben uyucam diyip yatiyormusum 2 saat ohh anneme kolaylik.

Insallah bize cekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…