- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.521
Tanıdık birinden aldık.yani satma kaygısı olan biri değildi.bunu tavsiye etti.bende cok begendim.içindeki pusetmi ne diyolarya onu çıkarmadan kendine çevirmen çok güzel ayrıca katlanma kolaylığı fazla yer kaplamamasi cok değerli bence:)sende güzel gunlerde kullan canim.hep güzel yerlere gitmek nasip olsun.Ben de aynı arabayı hiç araştırmadan aldım, inşallah memnun kalırız :)
Sepet beşik alırsam ben içine reflü yatağı koymayı planlıyorum.
Güle güle kullanın canım çok güzel duruyor:)Kızlar arabamızı aldık.şükürler olsun.ustumden bir yük kalktı.kraft xlx kardesimde de ahşap sepet beşik vardı.sadece iki ay kullanılmış.yeğenim biraz tombisti sığmadı içine:)sonrasında oda yapicaz kismetse.sepet besikler için de yarı ortopedik yatak var midir acaba?bilen varsa yazabilir mi?marka önerisi olan varsa çok sevinirim.
Cok sevindim begenmene canim.cok saol.Güle güle kullanın canım çok güzel duruyor:)
Ayva çekirdeğini bende biriktirmeye başladım kızlar zaten sürülen yer azıcık biyer ama günde Kaç defa sürülecek o var tabi ben çok az az yapıp sürekli yenilemeyi düşünüyorum çünki karbonatlı suyu muhakkak yapıcam pamukcuk ve mikrobu önlüyor 2 oğlumdada yaptım hiç pamukçuk olmadık şükür sizede tavsiye ederim 1 çay bardağına 1 çay kaşığı karbonat koyucam ağzı kapalı bi cam kutuya sonra her emzirme öncesi sürüp memeyi öyle vericem İnş.. Denenmiş ve onaylanmıştır...
Kızlar arabamızı aldık.şükürler olsun.ustumden bir yük kalktı.kraft xlx kardesimde de ahşap sepet beşik vardı.sadece iki ay kullanılmış.yeğenim biraz tombisti sığmadı içine:)sonrasında oda yapicaz kismetse.sepet besikler için de yarı ortopedik yatak var midir acaba?bilen varsa yazabilir mi?marka önerisi olan varsa çok sevinirim.
Maşallah tosunumaGözünaydın.
Can'ım stres yapma. Her bebek bir değil malum. Obezite sonradan da olabilir. Doğum kilosuyla ilgili değildir sanırım.
ta
Hayır hiç öyle olmuyo canım silmeden vericeksin zaten pamukçuğu o engelliyor aeada birde ağız işini o suyla temiz parmak yardımıyla gezdirdinmi hiç olmaz kokusu tadı olmuyo merak etme biz bütün çocuklarımzda yaparız hiç işe yaramayan görmedim rahat olCanım karbonatlı suyu sürüyorsun ya sonra silipmi emziriyorsun silmeden direkmi, bebeğin ağzına karbonat tadı gelip bide memeyi redetmesin
Evet az öncede yazdım arada bir silirsen ne ala yok yapamadın sıkıntı yok zaten bebiş onu memeye ağzına sürüyor emziktede aynen dediğin doğru ama o suyu ayrı tutmak lazım mikrop almasın diyeZeynosrkn84 aynen canim bende emziğini hep karbonatlı suda bekletiyordum. Tabii bir kere olduktan sonra. Doktor ilaç vermişti ama ilaci hiç kullanmadım 2 günde 1 yapıyordum 1 çay bardağı kaynamış suya 1 çay kaşığı. Bu suyla ağzının içini silmem söylendi ama ben emziği hep bu suda belirttiğim için ağzını hiç temizleme gereği duymadım.
Ben de doğum olduğu gün oğlum nerde kalacak diye düşünüyorum. Nasipse annem hastanede benimle kalacak ama oğlum 3 yaşında ve 1 gece bile bensiz uyumadı. O gün nasil olacak eşim eve götürse uyumaz beni ister biliyorumohhh masallah canim benimde bikac eksigim var onkar bitince hazirlayacagin
aynen benimde kendi ihtiyaclarim kaldi
insallh canim eksik bitmiyor gsliba bitmeyecek
ben evde bi valizzin icine koyacagim bakalim nasil sigacagiz cunki esimle oglumada biseyler koyacagim yanimda olacaklati için
O kadar stres hepimizde var Can'ım üstelik yıllar sonra tedaviyle kavuşanları düşün bir de. Hep iyi düşünelim iyi olsun.Cok tesekkurler. İnsallah dogum kilosuyla alakasi yoktur. İnsallah saglikli bir sekilde dogar da baska ne isterim :) cok stresliydim gercekten bir haftadir. Yuzumunsivikxe basti ilk defa, hamileligimin basindan beri tek sivilce cikarmamistim. Artik nasil yaptiysam. Ama simdi cok rahatim. Cok sukur allahima.
Merhaba kizlar
Neredeyse bir hafta olacak hareketlerinin azaldigini hissediyorim bebegin yani bu haftalardan itibaren gunde 10 tane tekme hareket saymamiz lazim degil mi?
Gecen haftalarda saysam 100 filan olan hareketleri 5 gundur filan zarzor 10 oldu. Doktoruma mesaj attim bugun yokmus hastanede. Sizce ne yapayim bekleyeyim diyorum gereksiz ultrasona girmeyeyim. Ama ya bir sikinti varsa. Sizin bebekler ne kadar ve saat kac gibi hareket ediyor?
Sağ ol canım inşallah, hepimiz sağlıkla, güzel günlerde kullanalımTanıdık birinden aldık.yani satma kaygısı olan biri değildi.bunu tavsiye etti.bende cok begendim.içindeki pusetmi ne diyolarya onu çıkarmadan kendine çevirmen çok güzel ayrıca katlanma kolaylığı fazla yer kaplamamasi cok değerli bence:)sende güzel gunlerde kullan canim.hep güzel yerlere gitmek nasip olsun.
Merhaba kizlar
Neredeyse bir hafta olacak hareketlerinin azaldigini hissediyorim bebegin yani bu haftalardan itibaren gunde 10 tane tekme hareket saymamiz lazim degil mi?
Gecen haftalarda saysam 100 filan olan hareketleri 5 gundur filan zarzor 10 oldu. Doktoruma mesaj attim bugun yokmus hastanede. Sizce ne yapayim bekleyeyim diyorum gereksiz ultrasona girmeyeyim. Ama ya bir sikinti varsa. Sizin bebekler ne kadar ve saat kac gibi hareket ediyor?
Bence bosuna pimpirikleniyoruz diyorum dusunmeyeyim normaldir ama ilk bebek iste boyle heyecan yapiyorum.. Eminim senin de doktorun hersey yolunda diyecektirCanım benimki çok hareket ediyor ve bende acaba birşey mi var diyorum herkes azalması lazım diyor ama benimki aksine her zamankinden daha çok hareket ediyor tekmeliyor halen döndüğünü hissediyorum kafası bazen yukarda elimle hissediyorum bugün doktoruma soracağım. Herkesin farklı olabilir. Herkes erkek çok hareket etmez deyip duruyor. Bende diyorum acaba bir sıkıntımı var bu kadar çok hareket ediyor. Akşam doktorumla konusunca yazarım sanada.
Yoruluyor demek ki uyuyorCanim bizim kucukhanim gece birakiyor hareket etmeyi ertesi gun oglene kadar cit cikmiyor
Ay bizim durumda oyle. Esim annesinin karininda sakinmis ama mizmiz uyumayan bir bebekmis.İlk hamileliğim ama ne bileyim bana da sakin gibi geliyor. Çok hareketli değil. İnş uslu olur tabi :) hareketli durmayan çocukların anneleri karnımda da böyle çok hareketliydi diyor.
Ama bu mızmız sürekli ağlayan bi bebek olmayacağı anlamına gelmiyor :))
En çok ondan endişeliyim. Ben çok sakinmişim hiç ağlamazmışım sevmek için uyandırırlarmış o derece:) ama eşim tam tersisürekli ağlarmış inş bana çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?