Valla ben 3 cekirdege iki yemek kasigina yakin su koydum daha jellesmedi. Sanirim daha fazla cekirdege koymak lazim 2 gun olacak. Haftada bir surmeye baslamayi dusunuyorum.
Benimkide bu ara oyle. Dun doktora sordum. Suan gayet hareketli dedi gosterdi hatta oynuyordu ama ben hissetmedim. İc tarafa falan vuruyor herLde :)
2. Dozu vurulunca korumasi 5 yila cikiyormus. İlk dozu vurulduysan dogumda seni koruyacaktir. 5 doz vurulduyumuzda hayat boyu koruma sagliyor. Ebe bana 3. Dozun tarihini bile verdi. Haziranda
Yaa

ozelde mi yaptin dogumu devlette mi? Ben normal istiyorum. Ama galiba bebim bebis de iri gelecek. Devlet hastaneleri iri gelse bile normal dogum yaptiriyorlarmis diye duydum.
Tekrar bebege emzigi verirken yikayip mi veriyodun peki?
Bence dogumdan once bir iki gece yalniz birakin babasiyla. Hastanede sizle kalmasin. Sizi yatakta hasta gibi yatiyor gorunce kardesini suclayabilir, annem onun yuzunden hasta gibi dusunebilir. Siz minigi emzirmek icin kucaginiza aldiginiz da o da kiskanip gelmek isteyebilir. E o zaman sezeryan dikisleriniz zorlanir. Almazsaniz buyuk olan yine uzulebilir. Bence hastanede sizinle kalmasin. Direk dogum gecesi yalniz birakmamak adina oncesinde farkli gunlerde ayri kalmayi deneyin bence.
İnsallah canim.
Ben de karar veremedim battaniye konusunda ama alirim heralde ya. Cunku ogleden once cikartiyorlar hastaneden. Kayserideyim bir de ne kadar sicak desek te bir ayazi olabilir.
Gecen hafta benimki de oyleydi resmen iceride top koşturuyordu:)
Cok normal :) yalniz degilsin

bence kuruluktan kaynakli oluyor ama. Ben cok isteksiz oluyorum, resmen kupkuru oluyorum ister istemez canim cok aciyor.
Bence de insan fark etmeden asiri stresleniyor. Bazen diyorum keske su foruma hic bulasmasaydim. Burasi bile inan bizi strwse sokmaya yetiyor. Bak iki saattir surda iyi kotu biriken mesajlari okuyorum. Tamam faydali seyler gordugum kadariyla moralimi bozacak seyler de goruyorum.
Puff benim ev de oyle ama asla yapacak halim yok. Mecbur yine esimin tatil gununu bekleyecem. O da eskiden ara sira yapinca guzel yapardi. Simdi ben yapamadigimdan hep o yapiyor bastan savmaya basladi

iki kisiyiz iste evde. Duzgun yapsan bu kadar kirlenmez ev ama di mi

sen de ben de rahat ederiz.