2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah bir sıkıntı olmaz Allah'a emanet yavrularimiz

Parkeleri süpürmede sıkıntı yok ama halıda zorlanıyorum bide banyosu temizlemek sıkıntı illa eğilmek zorundasın camlar desen inanki yazdan beri el surulmedi yağmurda yıkanıyor sadece artık bende doğuma birini çağırıp dip köşe temizleticem kimseye diyemem yardıma gel diye

Kız boşver o kadar yapsın yine yeter :)

Canım ben malatyalıyım kuru kayısı dediğin gün kurusu falan da yükseltir şekerini.ama biz yarma deriz sizler hoşaflık diyede bilirsiniz onların ekşi olanlarından tüketebilirsin.kayisninda ekşi olanı var bi sor aktaralar yada pazarlara bak

Benim arkadasimda hamileligin basindan sonuna kadar esiyle hic birlikte olmayip son haftalarinda doktoru kolay dogum icin tavsiye ettikten sonra birlikte olmus ve oda senin dedigin gibi sanki ilk gecedeki gibi agridi ve sanki kapanmis gibi demisti diye hatirliyorum. Yani normal diye dusunuyorum. Risk yoksa bukadar ara vermeye gerek yok bence.

Ya ben başından beri kendim yapıyorum temizliği :) hatta geçen hafta kardeşimle koltukları sildim

Tamam canım teşekkür ederim

bende burada duydum ve arkadaşlarımın yüzlerinde de kullandığını öğrendim.simdi 3-4 taneyi az bi suya koyuyorum jellesmeye başlayınca yüzüme sürüyorum sabahları bi 20 dk sonra yıkıyorum mis gibi yüzüm bu gidişle doğuma kadar bitirecem çekirdekleri

Canım bende aynı durumdayım ama yardımcı bulamıyoruz, geçen hafta birisi geldi, temiz evi kirletti resmen diyeyim ben sana. Eşyaların yerini değiştirdi, yeni yıkanmış halıları siliyorum diye lekeledi, sürekli kullandığım malzemeleri en alt rafa yerleştirdi ki eğilemiyorum diye defalarca söyledim. Arkasından kaç gün temizlik yaptım resmen, eşim de dediğin gibi ben yaparım diyor ama uyduruk yapıyor sinir oluyorum

Cinsellik konusu yaramı deşiyor resmen :) bende risk yok ama eşime sorsan riskin alası var. Bebek bilinçlenmiş, rahatsız olurmuş, ayıp degilmiymiş, ya bi şey olursaymış. Normal Doğum istiyorum, doktorda öyle diyor ama benimkinde tık yok, erkenden uyuyakalma numaraları, sen yat ben birazdan geliyorumlar falan bilemiyorum ne olacak halimiz..

Hahaha güldürdün beni ya ay bu erkekler çok değişikler ya cocuk bilinçlenmesi he benimkinde hiçbir değişiklik yok hergun razı gelsem olacak ben gecistiriyorum çoğu zaman

Hahaha güldürdün beni ya ay bu erkekler çok değişikler ya cocuk bilinçlenmesi he benimkinde hiçbir değişiklik yok hergun razı gelsem olacak ben gecistiriyorum çoğu zaman
Ortasını bulamıyorlar herhalde şaşkınlar yaa ama yani hamileyken eşleri uzaklaştırmayın diyorlar, nasıl yapıcam bilmiyorum, sen de pek meraklısın diye dalga geçiyor üstelik o değil gözü dışarı falan kayar diye ödüm kopuyor, ona güveniyorum da çevreye güvenmiyorum zaten hamilelik hormonları malum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Hayrett ya sizde durum tam tersi olmus. Normalde kadinlar korkar bisey olacak diye. Ebeler bize haftada 2-3 kez normal dedi fazla abartmadan yani

Canan karatayda tokluk icin 140 alti demis.degerlerin guzel.benimde karatayin lilere uyuyor.yedigin seyler diyetisyen menusu zaten canim ama kuru meyvelere bisey diyemicem.

sofiarya canım nasılsın nasıl gidiyo kızçelern nasıl hersey yolundadır umarım sana bişey sormak istiyorum ya şimdi bu göğüs ucu kremlerinin icindeki lanolin göğsü iyileştiren sanırım lansinohtada o var bende oğlumda bi işe yaramadı sanki pek cokta hatırlayamıyorum tavsiye edebilcen baska bişey var mı bide sunu duydum birinden doğal bi ürün buda sen ne dersin bu konuda

Eklentiler

• 465096F2-1056-48A3-9AB2-F9A312634C77.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar çok sıkışmış bir şekilde lavaboya koşuyorum, üç dört damla ancak idrar yapıyorum. Dışarı çıkacağımda lavaboya girip çıkıyorum, 5 dk sonra sanki 3 saattir lavaboya gitmemişim gibi tekrar sıkışıyorum. Dışarıda lavabo kullanmaktan hiç hoşlanmam. Bebek mesaneye baskı yapar yazıyor internette, bu kadar çok mu yapıyor, var mı aynı durumda olan?

Bir de alakasız olacak ama lohusa terlik ve tacı için ne düşünüyorsunuz? Benim oğlum olacak ama mavi taç bana yakışmaz, kırmızı takayım diyordum geceliğimin rengi yavru ağzı.. Yine kafamda deli sorular, o kadar çok yapılacak ayrıntılı işler var ki, kapı süsüymüş, terlikmiş, hediyelikmiş bu unutkanlıkla hangisi halledilecek nasıl yetişecek bilmiyorum

Bende korkuyorum eşinden korkuyor doktor bizede risk yok dedi ama ne bileyim. Kıymetli gebelik olunca kardeş kardeş yatıyoruz.

Evet az öncede yazdım arada bir silirsen ne ala yok yapamadın sıkıntı yok zaten bebiş onu memeye ağzına sürüyor emziktede aynen dediğin doğru ama o suyu ayrı tutmak lazım mikrop almasın diye

Ayriydi canim kapalı bir kutu içinde önce emziği kaynatıp sonra yaptığım suyun içine bırakıyordum ağzınızda kapatıp karbonatlı suda soguyordu.
Pamukcuk için bebeğim ağzında süt kalıntıları kalıyor o yüzden pamukcuk oluyor emzirme sonrası biraz su damlat ağzıma olmaz demişlerdi. Ama ben onu denemedim. Zaten ağzında hafif beyazlılar görür görmez aile hekimimizle konuştuk ilaç tavsiye etti çevremdekiler de karbonatlı su. Yani tam pamukcuk olmamıştı ama Emzik kullanması oğlumun çok rahatıma geldi. Emziği pamukcuk olsa da olmasa da hep böyle kullandım.

Bence bosuna pimpirikleniyoruz diyorum dusunmeyeyim normaldir ama ilk bebek iste boyle heyecan yapiyorum.. Eminim senin de doktorun hersey yolunda diyecektir

Canim benim kız geçen hafta hiç durmadı hep aksiyon hep aksiyon hatta doğunca böyle olursa abisiyle ona yetişmek zor olur diye endişelendim. Ama bi kaç gündür pek sesi soluğu yok sabah kahvaltı sonrası az bi kıpırdadı sonra durdu. Normal diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…