2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hanimlar meraba gebelikte sekeri yuksek cikan var mi acaba evde kendi olcum yapan ?

Canim ben taze yeni bu sabah başladım ölçüme. Dün 100 lik.seker yüklemesi sonucu gebelik şekeri var dediler. Tired ve adasuyu ölçüm yapanlardan diye hatırlıyorum.

Canim kuruluk bende de var facia canim çok yanıyor hep köşe kapmaca. Kayganlastiri kullanmak istemiyordu. sen ne kremi kullandın acaba.
@zenderu Bende kurulduktan dolayı acı oluyor birde ara verince gözlerimde yaş oranda sizi ile kalkıyorum yataktan

Demek “ sen yat ben geliyorum” lar bu yuzden mi

tokluk şekeri 110 iyi aslında. diyet uygularken mi toklukta 11o çıkıyor
Canım banada yükleme yaptırmadı drum açlık tokluğa baktı açlık 90 tokluk 100 çıktı gayet normal dedi ama bebeğim iki hafta önden gidiyor şeker varmı yokmu bilmiyorum
her önden gitme şeker değil tabi ki canım. senin bebeğin yapısıyla alakalıdır önden gitmesi

çok geçiş olsun diyete dikkat edersen düzene girecektir. boyuna ve kilo durumuna göre diyet vericektir.

benimde boy ve kiloma göre 2200 kalorilik diyet verdi. kahvaltı hariç öğünler fazla geliyor. bende toplamda 7-8 kg aldım. hemde hiç vermeden. ilk gebeliğimde çıkmamıştı şeker ama bunda maalesef çıktı. diyet ile düzene girdi gibi inşAllah

Geçen hafta bende sordum.daha doğrusu çok hareketli dedim.bu senin için sıkıntı mı dedi bende sıkıntı yok ama doguncada böyle olursa diye korkuyorum dedim.doktorda sana birşey söyleyeyim mi dedi doğduklarında da öyle oluyorlar dedi
Yani bi problem yaratsaydı söylerdi herhalde

Kafamda deli sorular.

Oğlumda nerdeyse her gün aynen devamdı cinsel hayatımız son sürat ateş 25 küsür kilo almama ve davul gibi karnıma rağmen son haftaya kadar...şimdi ne benim halim var ne de o yanaşıyor gayet de memnunum bu durumdan...aslında belki iyi gelebilir enerjik hissedenler için hareket sonuçta bel sırt kaslar için falan...eski korkularım da yok heralde ya da umrumda değil bilmiyorum...o da hem senin halin yok görev gibi yapmanı istemiyorum hem de çekiniyorum bebeğe bişey olursa diye o zamanlar cahilmişiz falan diyor...böyle de güzel

Canım ben terliği madam cocodan aldım yavruağzı bir kurdalesi var ben bir iki mavi çiçek yapıştırcam üzerine tacımıds aynı çiçekle yapcam kapı süsününde malzemelerini aldımda izne ayrılmayı bekliyorum

Tekrar bebege emzigi verirken yikayip mi veriyodun peki?

Hayır canim benim yıkamadan veriyordum. Zaten karbonatlı su bebişim ağzını temizleyecek ve rahatlatacaktır.
Belki gereksiz olacak ama yeri gelmişken söylemek isterim. Suyun ph değerini yükseltir karbonat. Istersen dene acı bir su gelmeyecektir içtiğinde. Nette bakarsan ph değerinin yükseltmek için karbonat atıldığını bulursun ph değeri yüksek su iyi sudur.
Vücudumuzun ihtiyacı olan su bu sekilerdi. Cunku vücudumuzun ph değeri düşmeye başladığında kanserli hücrelerin üremesi kolaylaşır.

Senin nasıl çıkıyor ölçümler düzene girdigini nerden anlıycaz açlık toklukta zateb sorun yok bugün poğaça bir parça çikolata falan biraz zorladım 137 çıktı bunlar şeker mi ya boşuna mı stres yaptırıyorlar bize??? Yükleme yapılsa ama yine çıkar 160-170

Canim bende gunkurusunu seviyorum bu beyazlanmışlar kimyasal kokuyor sanki sevmiyorum onları. Bugub 1 tane gun kurusu ile kahvaltiya basladim yuksek cikmadi yarin 2 tane yiyecegim bakalim :) Yarma diye bir sorayim aktara az birşey alıp deneyeyim tadı nasıl cok eksi olmasinda

Canim güldüm halinize bizde ise rolleri değiştir ben ona sayiyorum bahaneleri.
Arkadaşımın libidosu hamilelikte tavan yapmıştı. Bana durmadan aklımda cinsellik var erkekleri çok iyi anlıyorum dalan demişti. Bende ise hiç öyle bir durum yok keşke azıcık ucundan olsa da tarihimi sevindirsem. Çünkü isteksiz oldugumda işler daha çok karışıyor.

benimki de aynı hep başı ağrıyo

Canan karatayda tokluk icin 140 alti demis.degerlerin guzel.benimde karatayin lilere uyuyor.yedigin seyler diyetisyen menusu zaten canim ama kuru meyvelere bisey diyemicem.

Canim ilk gün korkutmak istemedim hem bünyemi hem kendimi yarın kayısı ve üzümü biraz daha arttırmayı düşünüyorum birde tahin pekmezi. Ama en yakın zamanda diyetisyen de gideceğim. Yapabildiğim kadar artık. Sonuçta şeker olmasa bile dengeli ve sağlıklı beslenecegim diye düşünüyorum.

benimde boy ve kiloma göre 2200 kalorilik diyet verdi. kahvaltı hariç öğünler fazla geliyor. bende toplamda 7-8 kg aldım.

Canim bakalım bana nasıl bir diyet verilecek. 170 idi boyum yaş ile biraz kısalmış olsa 168 olur kilom su anda 69
63 ile hamile kaldım 61 e indim dün tartıldım 69 um ama tartildigimda tuvalete gitmemiş ve bir ton su içmiştim. Hatta hemşire ile dalga geçtik. Wc ye gitsem o bi sasal suyu içmeseydim kesin 300 gr eksik çıkardım dedim hadi deneyelim dedi

Canim bende karbonhidrat yemeye yemeye de vücudu farklı şekilde alıştırıyoruz.
Bana verilen diyetle ben ac kaldım dahası vücudum şekeri almadı sonra hooop 100 lük şeker yüklendi. Vucud alarm verdi ne yapiyon sen kaç gündür yoktu bu şeker alıştırarak verseydin keşke demiştir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…