- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.581
Hanimlar meraba gebelikte sekeri yuksek cikan var mi acaba evde kendi olcum yapan ?
Valla bende de oluyodu hatta inan ilişkiden sonra ben direk 2 hafta mantar oluyodum şişlik kaşıntı. Bende biraz kuruluk oluyodu sanırım ki normalde oyle olmaz. Bende çözümü krem sürmekte buldum inan çok kolay oluyo hiç anlamıyosun bile.
Demek “ sen yat ben geliyorum” lar bu yuzden miCinsellik konusu yaramı deşiyor resmen :) bende risk yok ama eşime sorsan riskin alası var. Bebek bilinçlenmiş, rahatsız olurmuş, ayıp degilmiymiş, ya bi şey olursaymış. Normal Doğum istiyorum, doktorda öyle diyor ama benimkinde tık yok, erkenden uyuyakalma numaraları, sen yat ben birazdan geliyorumlar falan bilemiyorum ne olacak halimiz..
Hahhha seninki de mi öyle yapıyorDemek “ sen yat ben geliyorum” lar bu yuzden mi
tokluk şekeri 110 iyi aslında. diyet uygularken mi toklukta 11o çıkıyorGüya var ama bilemiyorum...dediğim gibi diyetisyenim listem falan yok...burda söylediler yanlış ölçüyorsun diye, bugün sabah ölçtün açlık 92 kahvaltıya başladıktan 1 saat sonrası 110 du...senin kaç çıkıyor ki
her önden gitme şeker değil tabi ki canım. senin bebeğin yapısıyla alakalıdır önden gitmesiCanım banada yükleme yaptırmadı drum açlık tokluğa baktı açlık 90 tokluk 100 çıktı gayet normal dedi ama bebeğim iki hafta önden gidiyor şeker varmı yokmu bilmiyorum
Kızlar bugün 100 lük şeker yüklemesi yaptırdım ve yukleme sonrası 191 yüksek dedi. Ben 190 sınır degilmi dedim yok 180 dedi. Gebelik diyabetinde bebeğe zararlarını söyleyince bende akıl uçtu. 15 gun sonra gel dedi
Dahiliyeye gönderdi oda beni eczaneye şeker ölçüm cihazı almaya oradan diyabet hemsire yonlendirildim. Ne olduğunu anlamadım valla. Bana açlık tokluk bakılacak denildi. Sabah akşam 40 dk yürüyüş dedi. Diyetisyen e yönlendirdi. Daha diyetisyen gitmedim.
Canım benimki çok hareket ediyor ve bende acaba birşey mi var diyorum herkes azalması lazım diyor ama benimki aksine her zamankinden daha çok hareket ediyor tekmeliyor halen döndüğünü hissediyorum kafası bazen yukarda elimle hissediyorum bugün doktoruma soracağım. Herkesin farklı olabilir. Herkes erkek çok hareket etmez deyip duruyor. Bende diyorum acaba bir sıkıntımı var bu kadar çok hareket ediyor. Akşam doktorumla konusunca yazarım sanada.
Kafamda deli sorular.Ortasını bulamıyorlar herhalde şaşkınlaryaa ama yani hamileyken eşleri uzaklaştırmayın diyorlar, nasıl yapıcam bilmiyorum, sen de pek meraklısın diye dalga geçiyor üstelik o değil gözü dışarı falan kayar diye ödüm kopuyor, ona güveniyorum da çevreye güvenmiyorum zaten hamilelik hormonları malum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Canım ben terliği madam cocodan aldım yavruağzı bir kurdalesi var ben bir iki mavi çiçek yapıştırcam üzerine tacımıds aynı çiçekle yapcam kapı süsününde malzemelerini aldımda izne ayrılmayı bekliyorumKızlar çok sıkışmış bir şekilde lavaboya koşuyorum, üç dört damla ancak idrar yapıyorum. Dışarı çıkacağımda lavaboya girip çıkıyorum, 5 dk sonra sanki 3 saattir lavaboya gitmemişim gibi tekrar sıkışıyorum. Dışarıda lavabo kullanmaktan hiç hoşlanmam. Bebek mesaneye baskı yapar yazıyor internette, bu kadar çok mu yapıyor, var mı aynı durumda olan?
Bir de alakasız olacak ama lohusa terlik ve tacı için ne düşünüyorsunuz? Benim oğlum olacak ama mavi taç bana yakışmaz, kırmızı takayım diyordum geceliğimin rengi yavru ağzı.. Yine kafamda deli sorular, o kadar çok yapılacak ayrıntılı işler var ki, kapı süsüymüş, terlikmiş, hediyelikmişbu unutkanlıkla hangisi halledilecek nasıl yetişecek bilmiyorum
Tekrar bebege emzigi verirken yikayip mi veriyodun peki?
biberon ve emziği nasıl aldin.çok fazla çeşit var yok silik onu yok kauçuğu marka desen zaten bi dünya çok kafami karıştırıyorEki Görüntüle 2114114 Eki Görüntüle 2114115 Kızlar emziğimiz ve kalkanımız geldi bineronda yarın gelcek gittigidiyordan aldım emzik 29.50 kalkan 57.59 ücretsiz kargoyla aldım ihtiyacı olanlar bakabilir yarın biberonda gelince eksiklerimi tamamlamış oluyorum allahın izniyle.
Canım biberon aventin cam 120 ml olanı emzik de 0-6 ay soft ikili diye geçiyorbiberon ve emziği nasıl aldin.çok fazla çeşit var yok silik onu yok kauçuğu marka desen zaten bi dünya çok kafami karıştırıyor
Senin nasıl çıkıyor ölçümler düzene girdigini nerden anlıycaz açlık toklukta zateb sorun yok bugün poğaça bir parça çikolata falan biraz zorladım 137 çıktı bunlar şeker mi ya boşuna mı stres yaptırıyorlar bize??? Yükleme yapılsa ama yine çıkar 160-170tokluk şekeri 110 iyi aslında. diyet uygularken mi toklukta 11o çıkıyor
her önden gitme şeker değil tabi ki canım. senin bebeğin yapısıyla alakalıdır önden gitmesi
çok geçiş olsun diyete dikkat edersen düzene girecektir. boyuna ve kilo durumuna göre diyet vericektir.
benimde boy ve kiloma göre 2200 kalorilik diyet verdi. kahvaltı hariç öğünler fazla geliyor. bende toplamda 7-8 kg aldım. hemde hiç vermeden. ilk gebeliğimde çıkmamıştı şeker ama bunda maalesef çıktı. diyet ile düzene girdi gibi inşAllah
Canım ben malatyalıyım kuru kayısı dediğin gün kurusu falan da yükseltir şekerini.ama biz yarma deriz sizler hoşaflık diyede bilirsiniz onların ekşi olanlarından tüketebilirsin.kayisninda ekşi olanı var bi sor aktaralar yada pazarlara bak
Cinsellik konusu yaramı deşiyor resmen :) bende risk yok ama eşime sorsan riskin alası var. Bebek bilinçlenmiş, rahatsız olurmuş, ayıp degilmiymiş, ya bi şey olursaymış. Normal Doğum istiyorum, doktorda öyle diyor ama benimkinde tık yok, erkenden uyuyakalma numaraları, sen yat ben birazdan geliyorumlar falan bilemiyorum ne olacak halimiz..
Cinsellik konusu yaramı deşiyor resmen :) bende risk yok ama eşime sorsan riskin alası var. Bebek bilinçlenmiş, rahatsız olurmuş, ayıp degilmiymiş, ya bi şey olursaymış. Normal Doğum istiyorum, doktorda öyle diyor ama benimkinde tık yok, erkenden uyuyakalma numaraları, sen yat ben birazdan geliyorumlar falan bilemiyorum ne olacak halimiz..
Canan karatayda tokluk icin 140 alti demis.degerlerin guzel.benimde karatayin lilere uyuyor.yedigin seyler diyetisyen menusu zaten canim ama kuru meyvelere bisey diyemicem.
benimde boy ve kiloma göre 2200 kalorilik diyet verdi. kahvaltı hariç öğünler fazla geliyor. bende toplamda 7-8 kg aldım.
Senin nasıl çıkıyor ölçümler düzene girdigini nerden anlıycaz açlık toklukta zateb sorun yok bugün poğaça bir parça çikolata falan biraz zorladım 137 çıktı bunlar şeker mi ya boşuna mı stres yaptırıyorlar bize??? Yükleme yapılsa ama yine çıkar 160-170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?