2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar oğlum bu gece hiç emmedi ya en son 3 te bir iki çekip bıraktı uyandırıyorum ama emmiyor çok gazı var acaba ondan olabilirmi kan şekeri falan düşmez dimi 5 ten beri emzirmeye çalışıyorum ama yok banamısın demedi çimdikleyip ağlattım ama onda bile alması memeyi

Bizde de hafif sarılık var , değeri 14 çıkmış sınır 15 imiş
Şimdilik deliler gibi emziriyorum
Ptesi kontrol var bakalım duruma göre takviye vercekmiş
300 grama yakın kilo vermişiz

Canım bizim degerimiz 10,43’tü mamaya başladıgımda. 2 gece boyunca saat başı hem emzirdim hem 10 - 20 cc falan mama verdim. Bir de beyaz ışık altında uyut bebişi. Karanlıkta değil

Gaz için bir şey kullanıyor musun?

Çok çok geçmiş olsun
Bol bol emzirin Bebek alır alacağını
Kolostrum çok kıvamlı
Biberon emzik vermeyin yeter
Mama verilmesi gerekse bile -ki doktorunuz karar versin buna başka yöntemler var beslemek için
Maalesef emmiyor bebegim. Resmen eli ile iteklemeye basladi artık. ne yaptiysak ta olmuyor. En fazla bir hafta daha ugrasicam emmesi için. Sonrası bırakı
Çok çok geçmiş olsun
Bol bol emzirin Bebek alır alacağını
Kolostrum çok kıvamlı
Biberon emzik vermeyin yeter
Mama verilmesi gerekse bile -ki doktorunuz karar versin buna başka yöntemler var beslemek için
Emmiyor emmiyor emmiyor
Ne yaptıysak olmuyor
Bende bittim artık
Takatim kalmadı
Her dk ağlıyorum

Mama yiyerek büyüyecek başka bir çare yok.

Teşekkürler. Yinede yorumunuz için

Canımm sarılığı var mıydı ediz in? Uyanamaması ondan olabilir

Aslında ilk içirdiğimde çok faydası olmuştu. Ama bunca gaz nasıl oluyor tekrardan anlamadım gazlıda yemiyorum ama bünyesi yapıyor sanırım

Kızlar bebeğine emzik veren var mı
Cidden her an memede durmak istiyo gece toplamda sadece 2 saat uyudum çıldırıcam artık
Etraftan emzik baskısı var artık benim de aklım çelinmeye başladı
Ama çok küçük daha hem 37+5 te doğdu hem de 4 günlük yok henüz
Ben böyle napçam ya psikolojim alt üst

Yok canım sarılık olmadı hiç dün hiç uyumamıştı gündüz sanırım ondan oldu. Aslında gecede uyandı ama emmedi. Gazdan kıvranıp duruyor çocuk şimdi biraz emdi çok şükür
Oy kıyamam yaa. Gaz sancısı olunca elimiz kolumuz bağlı kalıyor. Can'ım ben bol bol incir kayısı kompostosu yiyorum. Onun etkisi sanırım çok gaz sancısı çekmiyor. Çoğu zaman üstten çıkartmadan yatırıyorum hatta. Alttan kıvranıyor bazen. Geçen buğday çorbası yedim süt olsun diye. Hemen etkiledi o gün. Gaz sancısı çekti.
Bebekler için kehribar kolyesi var. Şuan çok küçük takılmaz ama 40 çıkınca denenebilir. Gaza ve diş çıkarma ataklarına çok iyi geliyormuş.

Ben varım. Ama bizimki inatla almıyor. Çok nadir aldığı zamanlar. Ama keşke hep alsa. Çünkü acıkınca feryat figan susmuyor
Dışarıdayken kısa süreli kesinlikle kurtarıcı. Keşke daha çok alsa bizimki. Bazen sadece meme ile uyumak için mızmızlanıyor.

Aslında ilk içirdiğimde çok faydası olmuştu. Ama bunca gaz nasıl oluyor tekrardan anlamadım gazlıda yemiyorum ama bünyesi yapıyor sanırım

Sadece anne sütü alıyorsa sen de rezene çayı iç. Sütünde gaz varsa giderir. Mama ve anne sütü alıyorsa da mama yapıyordur gazı. Bence sen her halükarda rezene çayı iç. Seni de bebeği de rahatlatır

Aaaa dut kaynatıp içince bebeğin kaka yapması kolaylaşıyomu

Canim bu durumu hem doktoruna danis. hemde sutunu sagip biberonlada verebilisn. ben hastanedeyken benimde bebegim biturlu almiyorsu oradaki doktorlar emzirma zamani haber vermemi istemisti sonra duzeldi.

Soguk elle ayagina dokunsan benimki hic sevmiyor cok agliyo benimkinin sariligi 12 di doktor 1 saat gecmeden emzir her iki saatte bir hareket etsin isigin altinda tutun dedi isede yaradi. Gunduz cam kenari yatirdim hep bide aciktinda hareket etsin diye emzirmedim aclikdan agladi dayandim biraz oyle oyle acildi. Bide sutum yetersiz hem mama verip hem emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…