- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.981
Bizde de hafif sarılık var , değeri 14 çıkmış sınır 15 imiş
Şimdilik deliler gibi emziriyorum
Ptesi kontrol var bakalım duruma göre takviye vercekmiş
300 grama yakın kilo vermişiz
Kızlar oğlum bu gece hiç emmedi ya en son 3 te bir iki çekip bıraktı uyandırıyorum ama emmiyor çok gazı var acaba ondan olabilirmi kan şekeri falan düşmez dimi 5 ten beri emzirmeye çalışıyorum ama yok banamısın demedi çimdikleyip ağlattım ama onda bile alması memeyi
Coledan canımHangi d vitamini yazdi acaba?
Gaz için bir şey kullanıyor musun?
Eki Görüntüle 2147828 canım öyle de geçiyor ismi bak benim aldığım bu
Maalesef emmiyor bebegim. Resmen eli ile iteklemeye basladi artık. ne yaptiysak ta olmuyor. En fazla bir hafta daha ugrasicam emmesi için. Sonrası bırakıÇok çok geçmiş olsun
Bol bol emzirin Bebek alır alacağını
Kolostrum çok kıvamlı
Biberon emzik vermeyin yeter
Mama verilmesi gerekse bile -ki doktorunuz karar versin buna başka yöntemler var beslemek için
Emmiyor emmiyor emmiyorÇok çok geçmiş olsun
Bol bol emzirin Bebek alır alacağını
Kolostrum çok kıvamlı
Biberon emzik vermeyin yeter
Mama verilmesi gerekse bile -ki doktorunuz karar versin buna başka yöntemler var beslemek için
Buradaki doktor 6 hafta kalicak dediAmeliyata gerek olmamasına çok sevindim canım. En kısa zamanda da çıkar o alcilar
Canımm sarılığı var mıydı ediz in? Uyanamaması ondan olabilirKızlar oğlum bu gece hiç emmedi ya en son 3 te bir iki çekip bıraktı uyandırıyorum ama emmiyor çok gazı var acaba ondan olabilirmi kan şekeri falan düşmez dimi 5 ten beri emzirmeye çalışıyorum ama yok banamısın demedi çimdikleyip ağlattım ama onda bile alması memeyi
Evet canım şurup kullanıuyorum
Yok canım sarılık olmadı hiç dün hiç uyumamıştı gündüz sanırım ondan oldu. Aslında gecede uyandı ama emmedi. Gazdan kıvranıp duruyor çocuk şimdi biraz emdi çok şükürCanımm sarılığı var mıydı ediz in? Uyanamaması ondan olabilir
Belli ki pek işe yaramıyor. Rezene dene istersen. Yarım çay bardağı kaynamış sıcak suya, çay kaşıgının ucuyla rezene at biraz demlensin. 1 çay kaşığı içir bebişe. Ben faydasını gördüm
Oy kıyamam yaa. Gaz sancısı olunca elimiz kolumuz bağlı kalıyor. Can'ım ben bol bol incir kayısı kompostosu yiyorum. Onun etkisi sanırım çok gaz sancısı çekmiyor. Çoğu zaman üstten çıkartmadan yatırıyorum hatta. Alttan kıvranıyor bazen. Geçen buğday çorbası yedim süt olsun diye. Hemen etkiledi o gün. Gaz sancısı çekti.Yok canım sarılık olmadı hiç dün hiç uyumamıştı gündüz sanırım ondan oldu. Aslında gecede uyandı ama emmedi. Gazdan kıvranıp duruyor çocuk şimdi biraz emdi çok şükür
Ben varım. Ama bizimki inatla almıyor. Çok nadir aldığı zamanlar. Ama keşke hep alsa. Çünkü acıkınca feryat figan susmuyorKızlar bebeğine emzik veren var mı
Cidden her an memede durmak istiyo gece toplamda sadece 2 saat uyudum çıldırıcam artık
Etraftan emzik baskısı var artık benim de aklım çelinmeye başladı
Ama çok küçük daha hem 37+5 te doğdu hem de 4 günlük yok henüz
Ben böyle napçam ya psikolojim alt üst
Aslında ilk içirdiğimde çok faydası olmuştu. Ama bunca gaz nasıl oluyor tekrardan anlamadım gazlıda yemiyorum ama bünyesi yapıyor sanırım
Ay hamileyken göbeğime bakan banada hep erkek diyordu..kesin erkek diyenler bile oldu..psikojim bozulmuş olcak ki defalarca rüyamda erkek bebek doğurdum..doğar doğmaz önce yüzüne baktım..sonrada aklıma geldi tam giydiriyorlardi..pıtışına baktim.. oh pıtışı varmış dedim içimden
.
canım gözün aydın..sağlıkla büyüt kuzunun inşallah
Canım dut kaynatıp içebilirsin..veya hoşafı katip çok rahat yapıyorlar o zamam
inşallah çabuk atlatırlar canım..insan kıyamıyor el kadar kuzucuklar
Maalesef emmiyor bebegim. Resmen eli ile iteklemeye basladi artık. ne yaptiysak ta olmuyor. En fazla bir hafta daha ugrasicam emmesi için. Sonrası bırakı
Emmiyor emmiyor emmiyor
Ne yaptıysak olmuyor
Bende bittim artık
Takatim kalmadı
Her dk ağlıyorum
Mama yiyerek büyüyecek başka bir çare yok.
Teşekkürler. Yinede yorumunuz için
Kızlar oğlum bu gece hiç emmedi ya en son 3 te bir iki çekip bıraktı uyandırıyorum ama emmiyor çok gazı var acaba ondan olabilirmi kan şekeri falan düşmez dimi 5 ten beri emzirmeye çalışıyorum ama yok banamısın demedi çimdikleyip ağlattım ama onda bile alması memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?