2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben doğar doğmaz vermiştim oğluma canım ama kızım almıyor oguruyor resmen kendini yıpratmaya gerek yok ver bence

Yavrum ıkınmaktan uyuyamıyor resmen halbuki çıkartıyorda ama halen ıkınıyor demekki sütüm gaz yapıyor. Komposto bende içiyorum canım rezene içiyorum kimyon hem yemekte yiyorum hem kaynatıyorum. Bizim velet resmen gazman çıktı ya yinede gazlanıyor

Mama vermiyorum canım sadece beni emiyor. Kendimde içiyorum rezene halbuki emde 3 4 bardak kimyonda içiyorum ama sanırım oğlum biraz gaZlı olacak yada benim sütümmü gazlı anlamadım

Daha çok küçük emsin annesi ben bir saat emdi ise emzik veriyorum.

Kizlar gunaydin .giremedim buraya doktor saglik ocagi derken .
Ev cok yogun geciyor.
Şu prima mahfetti beni hep sagdan soldan cikiyor cocuga kiyafet yetistiremiyorum.
Bezin Ortasindan bile cikmis sastim kaldim .
Kulot bez denicm 2 numarada varmidir acaba

Daha cok kucuk kiyamadim vermeye .

Bizimki cok az aglayip uykuya daliyor.neyaparsam yapayim kalkmiyorda gecse su sarilik artik

Bizimki de 37+4te dogdu canım. Ben emzik karşıtı olmadığım için doğar doğmaz verdim emzik. Çok aç olunca emiyo sadece ben mama yapana kadar falan

Allah akil fikir versin ona sanada sabir versin ya .
Dedigin gibi batil olmus hayati

Canim cok gecmis olsun.
Ins cabuk iyilesirsin

Gozun aydin canim masallah .acelesi varmis senin kizin :)
Saglikla buyut inssllah

Gunaydin :) ikinci cocugum olmasina ragmen aradan 9. Sene gecince herseyi unutmusum :)
Bikac sorum olcak
1.gobek baglariniz kacinci gunde dustu yada dustumu
2.emzik veren anneler varmi bi sikinti oluyomu ilk kizimda emme delisiydi buda oyle defalarca dr a sordum acmi diye hayir dedi emzik vericem cunku surekli o sekilde durmak istiyo ya uyuyo ya agliyo ve yalnizim emzik verenler ne aldi acaba

Gobek bagi 10_15gunde dusuyor sanirim .bizim 5.gun muydu neydi dustu.
Emzik avent ultrasoft aldim henuz kullanmadim onu tavsiye etmislerdi

Canim verdirtme dinleme onlari.
Benim kizim emiyor .
Goturdugum dr israrla emiyormu diyor .yani farkindayim mama verecek ama niye yani .kilo aliyor meme emiyor .dinlemedim dr u

Ben slepy almıştım.canim daha hiç sızdırma.olmadi tavsiye ederim bide bezi takarken yan bariyerleri iyice ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…