- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.001
Ben doğar doğmaz vermiştim oğluma canım ama kızım almıyor oguruyor resmen kendini yıpratmaya gerek yok ver benceKızlar bebeğine emzik veren var mı
Cidden her an memede durmak istiyo gece toplamda sadece 2 saat uyudum çıldırıcam artık
Etraftan emzik baskısı var artık benim de aklım çelinmeye başladı
Ama çok küçük daha hem 37+5 te doğdu hem de 4 günlük yok henüz
Ben böyle napçam ya psikolojim alt üst
Bana da bir yerden tanıdık geldi bu2 saatlik deliksiz uyku icin dua edip, neyse iyi bari 1 saat uyudum diye şükredecek hale gelecegime hic inanmazdim.
Oy kıyamam yaa. Gaz sancısı olunca elimiz kolumuz bağlı kalıyor. Can'ım ben bol bol incir kayısı kompostosu yiyorum. Onun etkisi sanırım çok gaz sancısı çekmiyor. Çoğu zaman üstten çıkartmadan yatırıyorum hatta. Alttan kıvranıyor bazen. Geçen buğday çorbası yedim süt olsun diye. Hemen etkiledi o gün. Gaz sancısı çekti.
Bebekler için kehribar kolyesi var. Şuan çok küçük takılmaz ama 40 çıkınca denenebilir. Gaza ve diş çıkarma ataklarına çok iyi geliyormuş.
Sadece anne sütü alıyorsa sen de rezene çayı iç. Sütünde gaz varsa giderir. Mama ve anne sütü alıyorsa da mama yapıyordur gazı. Bence sen her halükarda rezene çayı iç. Seni de bebeği de rahatlatır
Daha çok küçük emsin annesi ben bir saat emdi ise emzik veriyorum.Kızlar bebeğine emzik veren var mı
Cidden her an memede durmak istiyo gece toplamda sadece 2 saat uyudum çıldırıcam artık
Daha cok kucuk kiyamadim vermeye .Kızlar bebeğine emzik veren var mı
Bizimki cok az aglayip uykuya daliyor.neyaparsam yapayim kalkmiyorda gecse su sarilik artikSoguk elle ayagina dokunsan benimki hic sevmiyor cok agliyo benimkinin sariligi 12 di doktor 1 saat gecmeden emzir her iki saatte bir hareket etsin isigin altinda tutun dedi isede yaradi. Gunduz cam kenari yatirdim hep bide aciktinda hareket etsin diye emzirmedim aclikdan agladi dayandim biraz oyle oyle acildi. Bide sutum yetersiz hem mama verip hem emziriyorum.
Pek birsry kalmiyor geriye. :)Kızlar ne yiyiyorsunuz gaz yapmayan ne var Allah aşkınıza ben şaştım kaldım
Bizimki de 37+4te dogdu canım. Ben emzik karşıtı olmadığım için doğar doğmaz verdim emzik. Çok aç olunca emiyo sadece ben mama yapana kadar falanKızlar bebeğine emzik veren var mı
Allah akil fikir versin ona sanada sabir versin ya .Kızlar valla şu kv batıl inanışları beni benden aldı artık. Yok bebeğin ilk bezi eşiğe konurmuş, yok bebeğin odasında kırmızı olacakmış albasması olurmuş, yok kıyafeti dışarı asılmazmış ikindiden sonra, akşam bezi atılmazmışş, yatağa bıçak yada makas koymak lazımmış, yıkama suyuna yüzüğümü kırk kere batırıp çıkarmalıymışım yoksa kırklanmazmışş, eline para koycakmışım parayı tutarsa tırnak kescekmişim tutmazsa kesilmezmiş ve daha niceleri hayatta inanmam böyle şeylere kaç kerede söyledim inanmıyorum bana söyleme diye halen devam hayatı batıl resmen yaa alt katımda oturuyo alttan mesaj atıyo çamaşırlaru içeri al diye sinir oluyorum ya.
Canim cok gecmis olsun.Kızlar 2 gün önce spinal sezeryanla çok şükür oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Spinal sezeryan beni mahfetti.. Ameliyathane de aşırı üşüme titreme sonucu omuz boyun tutulması ve şiddetli baş ağrısı çekiyorumsezeryan sonrası gaz çıkmadı ve Dr 2. Gün Lavman yapmak zorunda kaldı. Hala gaz sıkıntım devam ediyor gaz sancısı berbat bişey ..
Sizler nasılsınız takip edemedim bayadır
Gozun aydin canim masallah .acelesi varmis senin kizin :)Teşekkürler canım arkadaşlarımböyle girdigim hastanede şu anda boyleyim
Saat 7 de doğum yaptım bebisini saat 7:20 de emziriyordum. Şu anda dehşet yorgunum ama uyuyamiyorum ağrıdan. Özellikle karnım ve bacaklarım ağrıyor.
Hızlandırılmış bir şekilde anlatmak gerekirse
Saat 4 de uykudan sanci ile uyandım
Saat 5 de suyum geldi
Saat 6 da 5-6 cm açıklık ile yarış yapıldı
Saat 7 de doğum gerçekleşti. Ve elbette bu kadar hızla nurtopu gibi yırtığım ve çirkin mi çirkin bir kızım var
Onu damlattiktan sonra burun aspiratoruyle cekebilirsin canimKızlar bu serum fizyolojiği nasıl kullanıyorsunuz?
Ya bugün dr emzirmeden önce burnuna damlat dedi. Damlatıyorum ama yine tıkalı burnufaydası Yok gibi
Gobek bagi 10_15gunde dusuyor sanirim .bizim 5.gun muydu neydi dustu.Gunaydin :) ikinci cocugum olmasina ragmen aradan 9. Sene gecince herseyi unutmusum :)
Bikac sorum olcak
1.gobek baglariniz kacinci gunde dustu yada dustumu
2.emzik veren anneler varmi bi sikinti oluyomu ilk kizimda emme delisiydi buda oyle defalarca dr a sordum acmi diye hayir dedi emzik vericem cunku surekli o sekilde durmak istiyo ya uyuyo ya agliyo ve yalnizim emzik verenler ne aldi acaba
Canim verdirtme dinleme onlari.Kizlar mamayı konusmussunuz. Benim de basim dertte mama ile. Gerci mama ile degil kocam ve gorumcem ile dertte. taktilar sütüm yetmiyormuş çocuğa. Tamam gogus agrisi yuzunden dogru duzgun emziremedim. Ama yavas yavas duzeliyor ve benim meme vermem lazım. Ama yok saat basi cocuga en az 60 ml mama veriyorlar. Cocuk vık der demez aç bu aç aç bu aç. Delirtiyorlar beni.
Ben slepy almıştım.canim daha hiç sızdırma.olmadi tavsiye ederim bide bezi takarken yan bariyerleri iyice acKizlar gunaydin .giremedim buraya doktor saglik ocagi derken .
Ev cok yogun geciyor.
Şu prima mahfetti beni hep sagdan soldan cikiyor cocuga kiyafet yetistiremiyorum.
Bezin Ortasindan bile cikmis sastim kaldim .
Kulot bez denicm 2 numarada varmidir acaba
Evet canim yaptirdim dr demisti biseyde olmadiVede gobek bagi dusmeden banyo yaptirdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?