2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bana hiçbir şey vermedi canım ve zaten iz de çizgi gibi. Bence gerek yok zamanla daha da azalacaktır

Yok canım bizimkinde kademe. Çukur yere yastık koyduk aşağı doğru eğimli oldu. Gece uykusunda chicco anne yanı beşik kullanıyoruz onun da baş kısmını yükselttik,kendinden kademeleri var aşağı doğru eğimli yatıyor gece de. Reflü için falan hafif eğim bebekler için daha sağlıklı. Dümdüz yatmaları iyi değil diye biliyorum

Kuzum dün eşim acaba 3üz anneleri falan napiyo bizim sıpadan 3 tane aynı anda düşünemiyorum dedi ve aklıma sen geldin Allah yardımcın olsun valla eşimle sana dua ede ede uyuduk dun gece
Valla napalim kuzum uyumuyoruz kisacasi ole soleyim anlarsin :) ya su uyku ne kadar kiymetli bisey ya anlatamm valla kizlar bebisi tek olan o uyudukca sizde uyuyun.ben birini uyutuyorum dieri kalkiyo :)

Oy maşallah büyüdü mü bebişler çok şükür bugünlere ilk günler nasıldı bak yerim o sipayi anneye düşkün olacak demekki.
Duskunlukte lafmi ya :)poposunu koltuga koydugum anda agliyo.evet canm cok zordu ama geciyo.bebeklerim masallah cok uysallar ama ben alisana kadar cok yiprandim ama alistim cok sukur.bide sutum olsaydi cok iyi olckti hersey.gogsumde arandiklari zaman icim parcaliniyo azda olsa var ama ne bilim iste..

Ne diyim Allah kolaylık versin bir biriyle zor uğraşıyoruz :)
Allah razi olsun kuzum valla tek cocuk buyuk rahatlik hic kendinizi strese sokmayin bol bol gulup oynayin tadini cikarin sitem ediceginiz zaman yada bebek agladigi basa cikamadginiz zaman onun yanina 2 tame daha ekleyin rahtlarsiniz :)

Kızlar Dr um bana antibiyotik ve metiler diye bir hap verdi. Antibiyotik bitince 2. Kutuyu ısrarla kullanmamı söyledi. Metiler hap rahmin toparlanmasını sağlıyormuş fakat prospektüsünde süt üretimini azaltır yazıyor. Kafam karıştı iyice.. Sizin Dr lar sezeryan sonrası hangi ilaçları verdi?

Benimkide oyl gazi malesef ne yapsak olmuyor. Karnini sicak tutmaya calisiyorum supurge sesi bile denedim.gezdiriyorum uykusuzlukdan yanayrum

Kızlar bebeğimin huyu değişti altını değiştirirken ağlıyo banyo yaparken ağlıyo hemde nefesi kesilene kadar önceden böyle değildi neden böyle olmuş olabilir
Canım bebekler çıplakken kendisini güvende hissetmiyormuş o yüzden ağlıyorlar.anne karnında 9 ay sıcak sıkışık korunaklı ortamdalar ya çıplak olunca boşlukta gibi hissedip huzursuz oluyorlarmış.çok normal yani endişelenme

Kızlar bu slingler hakkinda ne düşünüyorsunuz yenidoğanlarda kullanabiliyormuş cok hoşuma gidiyor ama kullanabilir miyim emin degilim var mi kullanan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…