- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.381
Bana hiçbir şey vermedi canım ve zaten iz de çizgi gibi. Bence gerek yok zamanla daha da azalacaktırSezeryan doğum yapan arkadaşlar, Dr unuz Contractubex jel verdi mi? Bana 1 hafta sonra mutlaka kullan yara izi için çok işe yarıyor dedi. Krem de 100 liraya yakın. Fiyat olarak baya pahallı ama 2.sezeryan olunca iz kalır diye korkuyorum. Kullansam mı acaba? Gerek var mıdır karar veremedim. @sofiarya bu kremle ilgili bir bilgin var mı arkadaşım ?
Benimki de öyle yapıyor canım bazen silsem de basedemem gibi geliyor poposunu yikiyorumBenimki kakasini koca insan gibi yapiyor. Bezden dolup tasiyor gunde 4-5 sefer. Acaba cok mu anormal :/
Bal balli olsun diyeymis kocasi tarafindan falanKesinlikle
Yok canim ya
Al birini vur otekini yaa...
Yer bezi yap
Yillarca oynadim o karabiberle ciksin diye gobegimi delecektim cocukken :)
Bal niyeymis peki
Yok canım bizimkinde kademe. Çukur yere yastık koyduk aşağı doğru eğimli oldu. Gece uykusunda chicco anne yanı beşik kullanıyoruz onun da baş kısmını yükselttik,kendinden kademeleri var aşağı doğru eğimli yatıyor gece de. Reflü için falan hafif eğim bebekler için daha sağlıklı. Dümdüz yatmaları iyi değil diye biliyorumCan'ım ayva çekirdeğinden krem yaptım onu sürüp streç koyuyorum üstüne. Çok iyi geldi. Ayva çekirdeği yoksa başka bir şey sürüp streçle dene istersen. Strecin etkisi büyük. Yumuşak kalmasını sağlıyor.
Can'ım bizimki baya farklı. Senin aldığının kademesi varmış. Bizimki bildiğin çukur ortası. Yani 2 aylıkken bile oturamaz gibi. Çok pişman oldum tiny love almadığıma. En çok istediğim şeydi kullanışlı bi anakucağı :))
Titreşim müzik var ama çocuk rahat olmayınca onlarda işe yaramıyor. Şuan hiç kullanmıyoruz
Biz de yıkıyoruz Can'ım hastaneden çıktığından beri. Şampuanlıyoruz üstelik. Yani sadece suyla temiz olmaz gibi geliyor bana. Kaka yapıyor terliyorlar sonuçta.
Can'ım bana fito diye bi krem vermiş. Onu sürüyorum.
Oyyy ben yerim Yusuf yüzlüm yaa.
Benim oğluşa benziyor bu yakışıklı da.
Hepsi birbirinden güzel. Lokum bunlar yaa
Can'ım bikaç gün sonrası için kontrole çağırmadılar mı? Hem seni hem bebişi? İşitme testini de o zaman yapıyorlar.
Valla napalim kuzum uyumuyoruz kisacasi ole soleyim anlarsin :) ya su uyku ne kadar kiymetli bisey ya anlatamm valla kizlar bebisi tek olan o uyudukca sizde uyuyun.ben birini uyutuyorum dieri kalkiyo :)Kuzum dün eşim acaba 3üz anneleri falan napiyo bizim sıpadan 3 tane aynı anda düşünemiyorum dedi ve aklıma sen geldinAllah yardımcın olsun valla eşimle sana dua ede ede uyuduk dun gece
Duskunlukte lafmi ya :)poposunu koltuga koydugum anda agliyo.evet canm cok zordu ama geciyo.bebeklerim masallah cok uysallar ama ben alisana kadar cok yiprandim ama alistim cok sukur.bide sutum olsaydi cok iyi olckti hersey.gogsumde arandiklari zaman icim parcaliniyo azda olsa var ama ne bilim iste..Oy maşallah büyüdü mü bebişler çok şükür bugünlere ilk günler nasıldı bakyerim o sipayi anneye düşkün olacak demekki.
Allah razi olsun kuzum valla tek cocuk buyuk rahatlik hic kendinizi strese sokmayin bol bol gulup oynayin tadini cikarin sitem ediceginiz zaman yada bebek agladigi basa cikamadginiz zaman onun yanina 2 tame daha ekleyin rahtlarsiniz :)Ne diyim Allah kolaylık versin bir biriyle zor uğraşıyoruz :)
Bizimki cok az aglayip uykuya daliyor.neyaparsam yapayim kalkmiyorda gecse su sarilik artik
Nolcak toprak cekmemis cope gitti.
Annemin isi iste .
Ben sucluyum tabi ayak uydurdum diye
Canım çok şükür biz sarılık olmadık uyandırmada sıkıntı yaşamıyorum ama gece emmede sıkıntı yaşıyorum hele bu gece kaç saat hiç emmesi. Sabah uyanınca emdi çok şükür. Mama vermiyorum sütüm yetiyor ama gaz sancısından emmek istemiyor sanırım sabah gazını biraz çıkarınca başladı emmeye. Ikınmaktan bi hal oldu yavrum.
Kızlar bebeğimin huyu değişti altını değiştirirken ağlıyo banyo yaparken ağlıyo hemde nefesi kesilene kadar önceden böyle değildi neden böyle olmuş olabilir
Canım bebekler çıplakken kendisini güvende hissetmiyormuş o yüzden ağlıyorlar.anne karnında 9 ay sıcak sıkışık korunaklı ortamdalar ya çıplak olunca boşlukta gibi hissedip huzursuz oluyorlarmış.çok normal yani endişelenmeKızlar bebeğimin huyu değişti altını değiştirirken ağlıyo banyo yaparken ağlıyo hemde nefesi kesilene kadar önceden böyle değildi neden böyle olmuş olabilir
Canım bebekler çıplakken kendisini güvende hissetmiyormuş o yüzden ağlıyorlar.anne karnında 9 ay sıcak sıkışık korunaklı ortamdalar ya çıplak olunca boşlukta gibi hissedip huzursuz oluyorlarmış.çok normal yani endişelenme
Benimkide ayni altini degistirirken ustunu degistirirken sanki kolu kirilmis gibi agliyor hic sevmiyor
Kaç günlük oldu kuzum...anca açılıyordur gözü...ilk zamanlar doğduklarının bile tam farkında olmuyorlar...gariban gariban uyuyup duruyorlar...sonradan fark etmeye başlıyorlarAma önceden ağlamıyordu bir haftadır böyleyiz
Benim ki ilk günden beri aynı öyle inşallah bizimde tersine döner.Kızlar bebeğimin huyu değişti altını değiştirirken ağlıyo banyo yaparken ağlıyo hemde nefesi kesilene kadar önceden böyle değildi neden böyle olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?