2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dokunmadı canım yani benim bebeğim sürekli ıkınıp sıkılıyor bulgur yediğim günde aynıydı o yüzden yiyorum
Bizimkide bende rahatsiz oldum bukez tovbe ettim.
Kızlar ayakta sallayarak uyutan var mı. Ben hiç istemedim ama sonunda pes ettim. Sürekli ayağımda. Bırakırsam uyanıyor. Hamaga koyamıyorum.. uyanıyor. Birtek gece bnmle rahat uyuyor.
Ayak disinda heryerde salliyorum canim .sözde sallamadan buyutecektim hayalleeerr gercekler
Benimki de oyle emzige zorla alistirdim ama israrla almiyor şuan.. meme vermezsem de katila katıla ağlıyor cok fazla gaz sancisi var sanirim. uyanikken hep agliyor zaten, uyanik kalip da sadece baktigini gormedim. Delirmek uzereyim(
Kiraz cekirdekli kemeri takiyorum etki ediyor.ama etki edene kadar ikina ikina cekistitiyor memeyi
36 gunluk olduk bugun aceba devam eder miki sarilik
Epey olmussunuz canim masallah sarilik degildir ozaman sizinki sariliktan uyuyanlarda zaten yuzunde vucudunda oluyor .
Olsa gorursun yani
Karbonatli su ile sildim dun gogsumude yikadim ayni su ile .
Hep kustu agzina kacirdik sanirim .
Ilaci genelde vermiyor dr lar oyuzden soylemedim dr a hic.
Sizinki cokmu ilerledi de verdi
:)))))))) suan butun yorumlari okuyup gulesim geldi.herkes ayri bi telde:))
Havamiz degissin diye kayinvalideye geldik :)))
Cok degisti evime ozlemle geri donuyorum :)
Surekli emme modundayiz
Ve emzik almiyo ve ayagimda salliyorum:)
Benide cagirdi kv iftara dedim yok.Isim yoksa gidimde herbiri nasil mökemmel buyutmusler anlatsinlar.Hoş buyuttukleri de ortada hani
Genelde nurseden memnun herkes bende merak ettim niye zinko verdi
Okadar kan aldiler nie bakmamislar grubuna .
Sariligi artik ates olcer gb olcen yerler var keske oyle yapsalar bende enson senin gb goturmemistim kanla bakan yere
Still tea ben iciyorum gunde 3 kez .etkisi var ama enfazla etkiyi duttan gordum
Kızlar, spor salonuna yazılmayı düşünüyorum erkenmi? Normal doğum yapmıştım şuan hamile kaldığım kilodayım 7 kilo verirsem 38 bedene merhaba dicem yeniden
Erken canim bence
Dr lar izin veriyor aslinda bana erkenmis gb geliyor .
Haftada yarim kg dan fazla vermemeliyiz yaziyordu biyerde

Kizlar yemeğinizi ev işinizi nasil yapiyorsunuz koca gün 4 bisküvi bide su içebildim bu saate kadar uyumadi kızım. Kendime hayrim kalmadi artık misafir filan gelecek diye ödüm kopuyor
Söyleki misafire kapiyi duymadim vs taklidi yapiyorum.
Anakucagiyla mutfaha tasiyip hizlica yemegi yatagima alip emzirirken yiyorum .
Ev isi yapmak zor oluyor .buara ev dandini
Darma duman .

Aa neden vermiyorlar ilacı doktorlar? Oglumda da vardı o zamanda vermişti dr hemen. Ileri seviyede değil yok .Karbonatlı suyla silince bile hemen geçiyor fakat sütü agzinda tuttuğu için tekrar oluyor. Dilinde yok yanak içlerinde var. Doktor ilacın hicbi zararı yok dedi.

Canım sen emzik veriyor muydun

Bugün hep onu emzirirsen geçer canım başlangıç aşaması sanırım
Emzik veriyorum, ama cok nadir. Uykuya dalmadan once bazen. Emzik vermemek icin 2 hafta direndim ama sonunda verdim. Emzik vermeden once de sonra da mememi kavramada hep sikinti yasadik, asamadik su problemi

Canim kuruuzum vs ye .
Bendevoyleyim kilo yapmasin diye biraktim demir ilacini ama et tir kuuzumdr yiyorum yine okuz gb olcam ya simdi yazinca farkettim
Baby fics free diye bi program yukledim ama henuz foto cekemedim iyi mi diye yorum yapamiyorum
Millet banyo yaptirir iyi uyur diye bir banyo yaptırdığımız gün zaten uyumayan çocuk hiç uyumuyor.
Bizde banyo sonrasi usutmusuz cocugu hic uyumadi o sebeple sizinkide mi oyle oldu acaba daha beter gaz olustu cunku
Memnun kalirsan tekrar yaz bize canim
Bugün ilk kez kez 2 çocukla ev gezmesine gittik. Huniyi taktım geri döndüm. Evim evim güzel evim
Bende iki cocuklu olarak hic umdugum gb gitmiyor oglumla hunili geziyoruz evde bile
Bukadar zorlugun ustesinden geliyorum cok gucluyuz biz insallah cocuklarimizda guclu olurlar
Canim poposunu ac sil uyanir .
Birde topuga vurma olayini yap cok zor ama onun iyigi icin .
Ben gecen gun uyanmamisti diye kremledip soyup tum vucudunu oylede uyanir

Kizim kacgundur ilkkez uyudu .
Ve bilin bakalim ne oldu .
Ne elektrik var ne su ve oglum gece yine altina kacrmis birsuru camasr bni bekliyor.

Benimki sutum gidince memeye küstü ben de aventin ucuyla emzirmeye çalıştım ama yapiştıramadım canım kayiyor nasıl yapiyorsun
Canim benimki onunla iyi emiyor, ama uzuluyorm iste normal mememden tiksiniyor adeta ama ona gelince cork cork.

Istersen soyle yap kenar kanat kisimlarini hafif islat nemli olsun oyle tene biraz daha iyi yapiyosir. Ilk tutmaya calisirken dogru hep cikiyor kayiyor filan, yani bir iki dakika ugtastiyor ama bizimki tutturup emmeye baslayinca kaliyor yerinde. Kalkiyor bazen kanat kisimlari bebel rmerken ama olsun. Emsin de.

Benimkide oyle cok korkuyorum birde nefesini cekiyo birden nefesi kesiliyo

Yediklerimiz bence süte çok az geçiyordur, mesela her gün çemenotu tohumu çayı içiyorum, terim kokuyor az bşr şey ama sütü sağınca tadına baktım sütte tadı bozan veya koku yoktu.

Bir doktorda süte herhangi bir şeyin geçmesi için tonlarca yemeniz gerek öyle herşey hemen süte geçmez demişti.

Herşeyi yiyip içiyorum valla bence kafaya takmamak gerek.

Gunaydin anneler
Beslenmeniz nasil ? Neler yiyosunuz sabah ogle aksam
Sabah 2 bardak su
Kahvaltida tost yada kahvaltilik still tea
Arada hurma
Oglen makarna varsa yada sulu yemek.
Hic yemek yoksa disaridan
Arada ceviz incir still tea dut
Aksam sulu yemek varsa yoksa menemen
Varsa tatli yoksa hurma
Kızlar bebeğimin boynu pişik olmuş hemde yanık gibi düb yoktu bir günde nasıl oldu anlamadım popo için olan pişik kremlerindenmi sürcem ben yoksa başka kremmi alayım @sofiarya canım ne tavsiye edersin
Sudocrem canim
Kızlar incir kürü yapıyordum unutmuşum yarım saate yakın kaynadı icsem zararı olur mu yoksa dokeyim mi
Icme bence
Allah ima bin sukur 2 gun kayinvalidemde kaldim guya havamiz degissim diye 2 gunde uyumadi ve hep bi odada emzirme.halinde dun nasill geldigimizi bilemedik nazar degmesin simdi uyuyo :) daha da evimden baaka yerde kalmam.6 ay dolana kadar
Ben o hatayi ilk cocugumda yaptim .birdaha da tovbe ettim .
Cunku ensin bize tasinin dediler ozaman anladimki ben neyaparsam yapayim yetmeyecek onlara
Bu arada kizlar esim cok şükür dün ise basladi. Ama beyefendi bugun yatak ayirmaya karar verdiz uykusuz kaliyormus. Bi dur hele dun bir bugun iki. Sabah sabah sinir etti beni.
Yatak ayirmayin canim lazim olur
Gece bazen veriyorum kizimi benimkine mecbut

Biz doğduğumuzdan beri öyleyiz canım 2 kere sorduk doktor reflü geccek dedi ama surekli böyle bide boğazını temizliyor yarın nasipse baska dr gitcez n dicek bakalım

Biz doğduğumuzdan beri öyleyiz canım 2 kere sorduk doktor reflü geccek dedi ama surekli böyle bide boğazını temizliyor yarın nasipse baska dr gitcez n dicek bakalım

Bizimki de emerken boğazını temizliyor, bizimkine has sanmıştım :))) gerçi her zaman değil sırt üstü yatıp da emince oluyor

Kızlar sab simplex diye bi gaz damlası önermiş annemin eczacı arkadaşı kullanan var mı??
Biz kullandık Can'ım. Bi faydası olmadı bize.
Nurse harveys kullanıyorum şimdi. O daha etkili oldu sanki.
Her bebekte farklı ilaçlar farklı etki gösteriyor.
Sab simplex ten de memnun olan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…