- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.281
Bizimkide bende rahatsiz oldum bukez tovbe ettim.Dokunmadı canım yani benim bebeğim sürekli ıkınıp sıkılıyor bulgur yediğim günde aynıydı o yüzden yiyorum
Ayak disinda heryerde salliyorum canim .sözde sallamadan buyutecektim hayalleeerr gerceklerKızlar ayakta sallayarak uyutan var mı. Ben hiç istemedim ama sonunda pes ettim. Sürekli ayağımda. Bırakırsam uyanıyor. Hamaga koyamıyorum.. uyanıyor. Birtek gece bnmle rahat uyuyor.
Kiraz cekirdekli kemeri takiyorum etki ediyor.ama etki edene kadar ikina ikina cekistitiyor memeyiBenimki de oyleemzige zorla alistirdim ama israrla almiyor şuan.. meme vermezsem de katila katıla ağlıyor cok fazla gaz sancisi var sanirim. uyanikken hep agliyor zaten, uyanik kalip da sadece baktigini gormedim. Delirmek uzereyim (
Epey olmussunuz canim masallah sarilik degildir ozaman sizinki sariliktan uyuyanlarda zaten yuzunde vucudunda oluyor .36 gunluk olduk bugun aceba devam eder miki sarilik
Olsa gorursun yani
Karbonatli su ile sildim dun gogsumude yikadim ayni su ile .@ahsenitakvim34
Benim kiziminda agzinda pamukçuk var. Karbonatlı suyla siliyorum ama kurulamıyoruz. Doktor mikostatin verdi onu da kullanıyoruz fakat gecer gibi oluyor ilacı bırakınca tekrar başlıyor. Cok sıkıldım şu pamukçuk tan. Yapıştı resmen
Hep kustu agzina kacirdik sanirim .
Ilaci genelde vermiyor dr lar oyuzden soylemedim dr a hic.
Sizinki cokmu ilerledi de verdi
Benide cagirdi kv iftara dedim yok.Isim yoksa gidimde herbiri nasil mökemmel buyutmusler:)))))))) suan butun yorumlari okuyup gulesim geldi.herkes ayri bi telde:))
Havamiz degissin diye kayinvalideye geldik :)))
Cok degisti evime ozlemle geri donuyorum :)
Surekli emme modundayiz
Ve emzik almiyo ve ayagimda salliyorum:)
Genelde nurseden memnun herkes bende merak ettim niye zinko verdiKızlar kalça ultrasonu çektirdim bugün öğlen , kolaymış gerçekten . Bebek O an tok uslu olursa hemebcik bitiyor . Bizimki şansa sedyeye uzanınca sustu birden hemencik çektiler . Çok şükür normal çıktı, inşallah sizler de kolaylıkla atlatırsınız . 1,5 Ayda 1,7 kilo almış doktor normal değerler içinde dedi bende kurcalamadım az gibi geldi aman neysenurse harwey içiriyordum zinco yazdı . Şimdi ben onu bırakıp zinco mu versem ne dersiniz ? İçerikleri aynı zinco da çinko var ek olarak , kullanan var mı ?
Okadar kan aldiler nie bakmamislar grubuna .Bir de ben doktora sarılığı bitmiş midir giye sorunca kan bakalım hende kan grubuna bakarız dedi gerek Yok dedim . Zaten susturamıyorum şimdi birde kan alacaklar diye mi krize sokcam çocuğu ??İzin vermedim gelmiş 45 günlük olmuş sarılık değeri neyi değiştirecek . İlk hafta bile doktorumuz az biraz var deldirmeyin bu çocuğu deyip eve gönderdi bizi şimdi niye delsinler ki diye düşündüm ay iyi mi ettim kötü mü acaba ? @sofiarya sencee?
Sariligi artik ates olcer gb olcen yerler var keske oyle yapsalar bende enson senin gb goturmemistim kanla bakan yere
Still tea ben iciyorum gunde 3 kez .etkisi var ama enfazla etkiyi duttan gordum@LastMadOnEarth ben 15 gündür düzenli içiyorum, sabah öğle akşam her defasında 15 damla. Ama ne yazık ki öyle aman aman değişiklik olmadı.
Çok ümitle başladım ama etki etmedi, bir de göğüslerimde diken gibi batmalar oluyor onla mı alakalı bilemiyorum.
Beklentiye girme diye yazayım dedim :))
Ama şu still tea çok duydum onu deneyen var mı acaba? Yarın da onu deneyeceğşmmemelerle kafayı yedik
Erken canim benceKızlar, spor salonuna yazılmayı düşünüyorum erkenmi? Normal doğum yapmıştım şuan hamile kaldığım kilodayım 7 kilo verirsem 38 bedene merhaba dicem yeniden
Dr lar izin veriyor aslinda bana erkenmis gb geliyor .
Haftada yarim kg dan fazla vermemeliyiz yaziyordu biyerde