- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.321
Pöff bizim salonda tv yok kiAy yok salon iyi TV telefin falan bari emzirirken sıkılmayiz uykumuz gelmez.
Kac gunluksunuz ki? Cikin disari ne olacak. Ben 20 gunlukken cikartmaya basladim bebegimi.Bende de annem var ama çok sıkıldımarada hastaneye gidiyoruz kalça ultrasonu işitme testi vs diye ama sürekli olarak evde kalmak beni bunalttı. (
Zaman geçmiyor sanki.. günler hep aynı..
Aynı biz..saat kaçta yatarsa yatsın gece emzirmeye..muhakkak 6 da ayaktayız..Artık ne zaman pes ederse minnoş..pes etmesi gece 12 yı bulduğu oluyor..ara ara geliyor bunalımlar..ama elden hiç birşey gelmiyor..güzel yüzüne bakıp şükredip teselli oluyorumSabah 6’dan itibaren mesai başlıyor bizde, akşama kadar çok az uyuyarak devam ediyoruz.
Zaman geçmiyor günler bir birinin aynısı gibi geliyor bazen delirecek gibi oluyorum.
Siz nasıl idare ediyorsunuz bu dönemlerde? Size de bazen bu bunalımlar geliyor mu?
Yerim o pozunu :) bizimki de takip ediyor anlamlı bakıyor artık.Kızlar oğlum bayadir gözüme bakıp emiyor, babasını takip ediyor. TVye gözlerini çeviriyor bakiyor ben baktırmiyorum. Galiba artık yakını görüyor? Aynada kendini gördü baya baktı poz bile vermiş telefona :)
Aynı durum bende de var Can'ım. Dün mama aldırdım gece veririm diye. Yine meme acısı çektim vermedimAynı durumdayız canım ben de öyle hissediyorum ve sadece bende duruyor. Annem haftasonları evine gidiyor Pazartesi günleri iyice yorgun ve asabi oluyorum.
Bazen sadece geceleri mama versem de rahat etsem diyorum ama sonra kıyamayıp neyse diyorum.
Ne olacak bu git geller bilemedim
Şu 40 çıksa bayram geçse belki dışarı çıkıp hava almak da iyi gelir.
Bence bize verdigi sabri vermemis onlara. Esim surekli uyuyir gibime geliyor. Daha bana cok uykusuzum ayaklari yapiyor. Sinirimdem aglayasim geliyor o oyle dedikce. Dun gece çocuk resmen 20 dk ya bir emmeye kalkti ya 20 dk. Kafayi yedim artik yataga gecmedim oturdugum yerde kaldim zort pirt kalkmamak icin.Merak etme o kalp sende de var annelik oturacak üzerimize cnm. Eşim seviyor ama on dk sonra seni istiyor modunda geliyor onlarinda evladı ama Allah bize verdiği sevgiyi vermemiş o yüzden bulcaz yolunu.
Ben zirvede bırakıyorum çocuk işini...S Simin88 H Hunilimom biz de aynen oyleyiz. Sabah 4-5 uyaniyoruz. Hatta bugun 3,5 ta uyandik. Butun gun hic uyumuyoruz. Gun icinde max yarim saat uyuyor. Onu da bir sefer yapiyor. Surekli kucagimda ve evin icinde gezmek istiyor. Sabah beni o kadar bunaltti ki kendimi cocuga “yeter artik aglayip durma” diye bagirarak sert bir bicimde yataga birakirken buldum.. O kadar vicdan azabı cekiyorum ki suan. O saatten beri cocuktan özür diliyorum. Ama gercekten cok bunaldim. Bugunler biran once gecsin. Allahim yokluklarini gostermesin. Ama gerçekten surekli aglayan, yerinde durmayan ve uyumayan cocuk cok Zormus. İkinci cocuk cesaretimi kiriyor ve ben 5 cocuk isteyen birisiydim.
Gimsaya çok yakınım canım
S Simin88 mama konusunda ayni seyleri hissediyoruz. Ben de sirf geceleri 2-3 saat deliksiz uyusun diye bir sefer mama veriyim diyorum. Cocugun memedeki huzurunu görünce kiyamiyorum. Dun gece resmen 20 dk da bir emmeye kalktiYerim o pozunu :) bizimki de takip ediyor anlamlı bakıyor artık.
Konuşurken dikkatlice yüzümüze bakıyor inceliyor resmen.
Aynı durum bende de var Can'ım. Dün mama aldırdım gece veririm diye. Yine meme acısı çektim vermedimkıyamadım. Onun rızkını vermiş Allah şükür süt geliyor. Niye vereyim mama dedim. Mecbur kalırsam orası ayrı tabi.
Aminn amin. Alahim yokluklarini gostermesin. Gercekten cok zor.Ben zirvede bırakıyorum çocuk işini...Rabbim buna sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin...aynı durumdayız bu şekilde çok zor bebek büyütmek..hele hele teksen
BEN yaparsam yerim valla dayanamam o yuzden yapmiyorum hicKızımı havaya ucurmaya karar verdim bugün..Kuru fasulye yapiyorumşaka şaka tabiki ben yemiyceğim
İki adımlık yer canım çok yakınmışiz.Gimsaya çok yakınım canım
Ay ne pişireceğimi şaşırdım..eşim oruçlu değişik bişey olsun dedim..onu yeme bunu yeme..belkim bir kaşikçik tadarimBEN yaparsam yerim valla dayanamam o yuzden yapmiyorum hic
Ayy ne güzel ben korkumdan çıkaramıyorum alti mi batar emmek mi ister diye evde dura dura da kafayı yenek üzereyim kizlar biz hamak aldık yarim saat bile olsa uyumaya başladı ona bile sevinir oldum alışır inşallahKac gunluksunuz ki? Cikin disari ne olacak. Ben 20 gunlukken cikartmaya basladim bebegimi.
Ben yedim valla hemde kaç defa hiç sıkıntı yaşamadım İnş sende yaşamazsınKızımı havaya ucurmaya karar verdim bugün..Kuru fasulye yapiyorumşaka şaka tabiki ben yemiyceğim
Aman riske atamam canım..eşim için yaptım..Ben yedim valla hemde kaç defa hiç sıkıntı yaşamadım İnş sende yaşamazsın
olması gereken oda uyumuyorlar işte..yorgundur canım..elleme uyusun..hazır uyumuşken..geçende benim kız öyle yaptı..ama bir gün öncesinde nerdeyse hiç uyumamistiKızlar bugun kızıma bişey oldu hep uyuyor hiç böyle uyumadı uykusu düzene girdi dicem ama bukadarı fazla emip uyuyor hemen gözünü açamıyor hastamı yorgunmu anlamadım pekte rahat uyuyor aslında.... Belkide olması gereken bu bevek dediğin meme yer uyur demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?