2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah alisir

Kızlar ya bu alt açma bezleri marketlerde satılmıyor mu
Eşim Carrefour a falan bakmış yokmuş.
Nerden bulucaz. Bi paket bitti yA. Keşke daha çok alsaymışım

Bizimki de aynı, vik dedi mi annesi seni istiyor diyor, hiç 5 dk tutamıyor.
Bugünlerde geçecek diyip avutuyorum kendimi.

Kızlar çok sağolun en azından tek olmadığımı hissettirdiniz.

Ben aslında nisan annelerindeydim 18 nisan beklerken 3 mayıs da doğum olunca sizin gruba geldim :))

Çünkü arada 1 ay olunca konuşulanlara yabancı kalıyodum ama sizle hemen hemen her gün aynı şeyleri yaşıyoruz.

İyi ki varsınız.

Gazlı bir bebekse hipp combiotik ya da aptamil conformil al kesinlikle diğer mamalar gaz şikayetlerinin muhtemel şekilde artmasına sebep olacaktır
bende bir dönem kullancım aptamil conformil hakketten mükemmel bir mama ayrıca sonra normal aptamile de geçtik gaz şikayetimiz tamamen bitti tabii

Kızlar normalde primanın yeni doğanını kullanıyordum dünden beri premuyum olana başladım ama iki kere zıbına çiş geçirdi ya sizde de oluyormu.

EvBoregi ve diğer yaz problemi yaşayan anneler bi formülle şu iki gündür daha iyiyiz çok şükür.ki sahurdan önce uyuduğumuz görülmemişti şimdiye kadar.aynı tarifi hemşire olan görümcem tüp bebek olan çocuğuna uyguladığı için sıkıntı olacağını düşünmeden verdim
Çörek otunu bi tavada hafifçe kavurduk.sonra havanda bi güzel dövdük.2 tatlı kadar olanı çay süzeğinden eledik geri kalanı bi kesenin içine koyup karnın üstüne koydum.elediğimizide üstünü hafif basana kadar zeytin yağı koyduk.her gün yağ karışımdan çay kaşığının ucuyla veriyorum

Kızlar normalde primanın yeni doğanını kullanıyordum dünden beri premuyum olana başladım ama iki kere zıbına çiş geçirdi ya sizde de oluyormu.
prima aktif kullaniyodum sirtina kadar cis cikti, burdan okudum sleepy aldim onda da cikiyor.her gun mutlaka en az 3 kez cikiyor. yan yatinca aradan kaciyo, yuz ustu yatinca gobekten, bunun cozumu yok galiba.ben de biktim ust degistitmekten.

Valla kuzum ben ne zaman bakliyat ya da bulgur vs yesem, cıgrınarak sabahlıyoruz. Gerçi genelde sabahlıyoruz da öyle daha çok cıgrınıyoruz. Bunu söyleyen doktorun ellerinden öperim

prima aktif kullaniyodum sirtina kadar cis cikti, burdan okudum sleepy aldim onda da cikiyor.her gun mutlaka en az 3 kez cikiyor. yan yatinca aradan kaciyo, yuz ustu yatinca gobekten, bunun cozumu yok galiba.ben de biktim ust degistitmekten.
Bol mu bagliyosunuz acaba bezleri ben sleepy kullanıyorum bariyerini düzeltmezsem ancak o zaman kaka siziyo çiş hiç sızmadı daha

Canım allah korusun bagırsak florası bozulmasın, daha herşeyleri çok taze sagol yine de daha da çaresiz kalırsak mecbur deneyecegiz ama heryerde kolik bebeklere çare olmadığı yazıyor. Kuzeyin gazı olmasa da ağlıyor, hep ağlıyor

Var marketlerde canım ben migrostan minies diye bir marka aldım dalin canbebe falan var

Kızlar deliricem sanırım hiç uyumuyor, memede ağlıyor, emzikle ağlıyor, sağdığım sütlerden verdim bitti yine bastı çığlığı.. gaz masajı yaptım, büyük insanlar gibi gaz çıkardı çıkardı tam oh dedim yine çığlık kıyamet.. o ağlıyor ben ağlıyorum.. eşim işten çıktı geldi şimdi pışpışlıyor, ayy valla büyüseler bir an önce, başıma ağrılar çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…