- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.341
Aynen bende bunu buyuteyim de hayırlısıyla.Ben zirvede bırakıyorum çocuk işini...Rabbim buna sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin...aynı durumdayız bu şekilde çok zor bebek büyütmek..hele hele teksen
İnşallah alisirAyy ne güzel ben korkumdan çıkaramıyorum alti mi batar emmek mi ister diye evde dura dura da kafayı yenek üzereyim kizlar biz hamak aldık yarim saat bile olsa uyumaya başladı ona bile sevinir oldum alışır inşallah
Eşim sleepynin alıyor ebebektenKızlar ya bu alt açma bezleri marketlerde satılmıyor mu
Eşim Carrefour a falan bakmış yokmuş.
Nerden bulucaz. Bi paket bitti yA. Keşke daha çok alsaymışım
Bence bize verdigi sabri vermemis onlara. Esim surekli uyuyir gibime geliyor. Daha bana cok uykusuzum ayaklari yapiyor. Sinirimdem aglayasim geliyor o oyle dedikce. Dun gece çocuk resmen 20 dk ya bir emmeye kalkti ya 20 dk. Kafayi yedim artik yataga gecmedim oturdugum yerde kaldim zort pirt kalkmamak icin.
bende bir dönem kullancım aptamil conformil hakketten mükemmel bir mama ayrıca sonra normal aptamile de geçtik gaz şikayetimiz tamamen bitti tabiiGazlı bir bebekse hipp combiotik ya da aptamil conformil al kesinlikle diğer mamalar gaz şikayetlerinin muhtemel şekilde artmasına sebep olacaktır
ben liradan molfix ni almıştımKızlar ya bu alt açma bezleri marketlerde satılmıyor mu
Eşim Carrefour a falan bakmış yokmuş.
Nerden bulucaz. Bi paket bitti yA. Keşke daha çok alsaymışım
E bebekte var kuZum biliyorum. Ben de ordan almıştım. Yani kolayca ulaşabileceğimiz yer anlamında sordum. E bebeğe gitmek de mesele çünkü. İnternetten versem gelmesi uzun sürer.Eşim sleepynin alıyor ebebekten
Markası önemli değil canım. Dediğin market buralarda Yok amaben liradan molfix ni almıştım
dediğim market kipa dı aslında ben yanlış yazdım.Şimdi migros mu carfur mu ne olduMarkası önemli değil canım. Dediğin market buralarda Yok ama
prima aktif kullaniyodum sirtina kadar cis cikti, burdan okudum sleepy aldim onda da cikiyor.her gun mutlaka en az 3 kez cikiyor. yan yatinca aradan kaciyo, yuz ustu yatinca gobekten, bunun cozumu yok galiba.ben de biktim ust degistitmekten.Kızlar normalde primanın yeni doğanını kullanıyordum dünden beri premuyum olana başladım ama iki kere zıbına çiş geçirdi ya sizde de oluyormu.
Valla kuzum ben ne zaman bakliyat ya da bulgur vs yesem, cıgrınarak sabahlıyoruz. Gerçi genelde sabahlıyoruz da öyle daha çok cıgrınıyoruz. Bunu söyleyen doktorun ellerinden öperimYediklerimiz bence süte çok az geçiyordur, mesela her gün çemenotu tohumu çayı içiyorum, terim kokuyor az bşr şey ama sütü sağınca tadına baktım sütte tadı bozan veya koku yoktu.
Bir doktorda süte herhangi bir şeyin geçmesi için tonlarca yemeniz gerek öyle herşey hemen süte geçmez demişti.
Herşeyi yiyip içiyorum valla bence kafaya takmamak gerek.
Bol mu bagliyosunuz acaba bezleri ben sleepy kullanıyorum bariyerini düzeltmezsem ancak o zaman kaka siziyo çiş hiç sızmadı dahaprima aktif kullaniyodum sirtina kadar cis cikti, burdan okudum sleepy aldim onda da cikiyor.her gun mutlaka en az 3 kez cikiyor. yan yatinca aradan kaciyo, yuz ustu yatinca gobekten, bunun cozumu yok galiba.ben de biktim ust degistitmekten.
Canım allah korusun bagırsak florası bozulmasın, daha herşeyleri çok tazeEvBoregi ve diğer yaz problemi yaşayan anneler bi formülle şu iki gündür daha iyiyiz çok şükür.ki sahurdan önce uyuduğumuz görülmemişti şimdiye kadar.aynı tarifi hemşire olan görümcem tüp bebek olan çocuğuna uyguladığı için sıkıntı olacağını düşünmeden verdim
Çörek otunu bi tavada hafifçe kavurduk.sonra havanda bi güzel dövdük.2 tatlı kadar olanı çay süzeğinden eledik geri kalanı bi kesenin içine koyup karnın üstüne koydum.elediğimizide üstünü hafif basana kadar zeytin yağı koyduk.her gün yağ karışımdan çay kaşığının ucuyla veriyorum
Var marketlerde canım ben migrostan minies diye bir marka aldım dalin canbebe falan varE bebekte var kuZum biliyorum. Ben de ordan almıştım. Yani kolayca ulaşabileceğimiz yer anlamında sordum. E bebeğe gitmek de mesele çünkü. İnternetten versem gelmesi uzun sürer.
Markette falan vardır belki dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?