• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya benim ki hiç uyumuyor kakasını çok zor yapıyor ama hergün 2-3 defa yapıyor.uyumamaktan hasta olacak korkuyorum günde 5-6 saat uyuyor artık çıldırcam.sancısı olduğundan 5 dakikada uyanıyor şimdi zeytinyağı verdim dayanamadım
Nurse Harvey’s de işe yaramıyor gibi ilaveten relactaz verdi dr ya uykusuzluktan sinir sistemim harab oldu hiç iyi değilim
Ona uykusuzluktan birsey olmazda olan sana oluyordur

Kızlar ben kafayı yicem yemin ederim
Memedeyken memeyi ağzından çıkarıp ağlayıp aranmaya çırpınmaya başlıyo
Derdi ne anlamıyorum ya 2 saat oldu emiyo memem koptu yemin ederim
Eşim başka odaya gitti şimdi dayanamayıp
Geldiğimiz noktaya bak
Rahat battı bana ben istedim bu çocuğu

Geldiğimiz noktaya bak
Sakın ol kuzum. Benimki emmedigi halde sık sık ben de öyle düşünüyorum ama Allah'ın gücüne gider :( emzik vermeyi denedin mi tutmuyor mu?

Geldiğimiz noktaya bak
O rahat hangimize batmadiki .
Bende bekliyorum .sabah uyanmiyor diyordum meger geceye saklamis cadi kizim benim

Yok canım doktora gitmedim hiç ama stres hiç bitmiyor ki. Ben hep stresliyim hep moralim bozuk :KK43:

Hipp combiotik kullanıyorum hala canım. Bi ara 2 gün kabiz oldu çok. Ama sonradan geçti çok şükür. Doktor gün içinde 3-4 biberonuna 1 çay kaşığı zeytinyağı ekle dedi ben de öyle yaptım ama 2 biberona falan yaptım. Şimdi çok şükür iyiyiz

Neden hep streslisin canım? Lohusa sendromu mu yoksa başka stres kaynakları mı var? Anlat rahatlarsın diye soruyorum.
Kabızı atlatmanıza da çok sevindim. Darısı başımıza. Ben demşunanda zeytinyağı koydum manaya, bakalım sabaha ne olacak

Geldiğimiz noktaya bak
Öyle deme arkadaşım kucak bebişi o. Senin karnında dokuz ay gecirdi büyük insan değil ki uğraşı olsun tek bildiği sensin yapışacak sana lütfen sabret. Öp kokla daha sıkı yavruna bebiş bir seni seviyor bir seni biliyor kocan da gitsin boşver o ne bilir

Emziğe de sinirleniyo bi süre sonra
Mememi emzim yaptı yemin ederim, sündürüp duruyo
Çok zor canım ama illaki bu günler gecicek benimki de sabahın köründe kalkıyor öğlene kdar ayakta gce uyuyır allahtan şimdi emzirdim uyumasını bekliyorum basında . Ben gece kalktığında bilerek salona geciyorum sende öyle yap daha rahat edersin . Bnde kafayı yicektim bi ara ama alışmaya başladım. İnşallah seninki de geceleri uyumaya başlar

Benimki çok uyudu bugün ha şimdi uyanır derken şaşırdım kaka gaz yaptı kalktı şimdi de pek güzel emiyor :) ama bu kadar uzun uyumazdi neredeyse 4 saat kesintisiz uyudu ondan önceki iki saatte onar dk emdi uyudu şekeri düşer kaldırayım derken gündüz yediklerine saysin arasında kaldım :D

Benimki çok uyudu bugün ha şimdi uyanır derken şaşırdım kaka gaz yaptı kalktı şimdi de pek güzel emiyor :) ama bu kadar uzun uyumazdi neredeyse 4 saat kesintisiz uyudu ondan önceki iki saatte onar dk emdi uyudu şekeri düşer kaldırayım derken gündüz yediklerine saysin arasında kaldım :KK70:
Benimkide dün dışarı çıktık akşam yedibuçuk gibi arabasında uyudu ewe geldik emzirdim yine uyudu bu saate kadar üç saatte bi kaldırdım . Şimdş de dalamıyor uykuya gün bu saatte başlarsa yandık . Benim kız öğlene kadar yatmaz çünkü

Benimkide dün dışarı çıktık akşam yedibuçuk gibi arabasında uyudu ewe geldik emzirdim yine uyudu bu saate kadar üç saatte bi kaldırdım . Şimdş de dalamıyor uykuya gün bu saatte başlarsa yandık . Benim kız öğlene kadar yatmaz çünkü
Ay bizde AVM park gezdik iftardan sonra ondan mı böyle uzun uyudular ki dışarda da emdi uyudu hep on dk emme ile daldi önceden hayatta dalmazdi bir saat emecekti illa. Uykum da var uyumazsa :(

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba çok kötü yanmam var o kadarda su içiyorum nerden geldl bu hastalık sabahı bekliyorum acile gitmek için

Benimki çok uyudu bugün ha şimdi uyanır derken şaşırdım kaka gaz yaptı kalktı şimdi de pek güzel emiyor :) ama bu kadar uzun uyumazdi neredeyse 4 saat kesintisiz uyudu ondan önceki iki saatte onar dk emdi uyudu şekeri düşer kaldırayım derken gündüz yediklerine saysin arasında kaldım :KK70:
Gunduz yediklerine saysin modu guzel ya birde vicdan yapmasak

Aha işte aynı şey yine oldu.. 4 bucukta bir uyanıyor benim kız taaa akşam 8-9 ‘a kadar kuş uykuları uyuyup uyanıyor. 20 dk 15 dk uyku mu olur ya gün içinde. Bu saatte uyanılır mı yaaaaaa :kızgın: kıramıyorum bu erken uyanmasını ve son 3 gündür de gün içindeki uykusuzlugunu. Deliricem. Babasına bıraktım şimdi. Beşiğinde sallıyor ve emziğe karşı olan adam emzik verdi bebeğe. Adam da çaresiz ama ben de uykusuzum. Uyuyacam uyumak istiyorum :uykucu:
Ben çocuk istemiyordum ki ya niye yaptım ki niye niye..

Kızlar bu kırk olayında neler yapcaz bakalım. Gelenek görenek nedir? Yarın bir kırk çıkarırız inş
Canım kv kızımda suya altın koymuştu ben oğlumda tek başımayım güzelce yıkadım ihşas fatiha felak nas surekerini ve ayetel kürsiyi okudum dua ettim allahım sağlık sıhhat ver vatana millete hayırlı evlat olsun gibi temennilerde bulundum çıkardım o uyuyuncada kendim yıkandım yine dediğim sureleri okudum sağlık sıhhat afiyet diledim bu kadar

Back
X