- 13 Eylül 2008
- 878
- 396
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
- #60.021
Bu sabahtan dikilme olayini anlamiyorum aliskanlik haline geldi :) gaz cikarma seanslarimiz 5-7 arasi bi sonraki uyku saatide 11 o da banyosunu olunca :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beşte yattı altı da kalktı öğlee kdar ayakta oluruz artıkAy bizde AVM park gezdik iftardan sonra ondan mı böyle uzun uyudular ki dışarda da emdi uyudu hep on dk emme ile daldi önceden hayatta dalmazdi bir saat emecekti illa. Uykum da var uyumazsa![]()
Yok canım acımaz merak etme ama orayı arındırman lazım. Bebişi küvete yatırıp banyo yaptır sen ılık suyun içinde bi 5 dk dursa yumuşar o deri ve kalıntılar azıcık elinle ovalayınca da çıkar hatta suya sokmadan önce evde varsa Hindistan cevizi yağı ya da yoksa zeytinyağı falan sür yumuşasın güzelce suda bekleyince de epey rahatlar![]()
Sor bakalım doktora canınSariligi var .arttimi bilmiyorum tekrar bi dr kontrolune gideriz sanirim .
Ben zaten tüm sinir sistemim çöktü evdekiler baksın uyuyayım desem ağlama sesi ortalığı inletiyor uyumak ne mümkünOna uykusuzluktan birsey olmazda olan sana oluyordur
Sagolasin kuzum, lohusa sendromu+kv sendromu var bende. Lohusaligimi hiç bilmedim ki onlar yüzünden. Eşim hep arkamda ama insan kendine hakim olamiyo ki sinirlerim çok yıprandı beni mahvettilerNeden hep streslisin canım? Lohusa sendromu mu yoksa başka stres kaynakları mı var? Anlat rahatlarsın diye soruyorum.
Kabızı atlatmanıza da çok sevindim. Darısı başımıza. Ben demşunanda zeytinyağı koydum manaya, bakalım sabaha ne olacak
Benim on saatte felan yapamıyor kaka mesaimiz başladı akşam ancak uyur o da kaç dakika kim bilirKizlar bizimki de 3bucuktan beri kaka yapmaya çalışıyor fıkır fıkır yatakta yeminle beynim eridi artik
Şimdi ek olarak bir de hıçkırık tuttuBenim on saatte felan yapamıyor kaka mesaimiz başladı akşam ancak uyur o da kaç dakika kim bilir
altima işiycem tuvalete gidemiyorumBende vallaŞimdi ek olarak bir de hıçkırık tuttualtima işiycem tuvalete gidemiyorum
Çok iyi anlıyorum seni. Benim kv gerçekten çok iyidir. Hiçbir şeye karışmaz, bir dediğimi iki etmez, evde yemek yapmam giderim şunu yapalım derim yapar yedirir sofra kurdurup toplatmaz bile ama onun bile dedikleri bana batıyor.Sagolasin kuzum, lohusa sendromu+kv sendromu var bende. Lohusaligimi hiç bilmedim ki onlar yüzünden. Eşim hep arkamda ama insan kendine hakim olamiyo ki sinirlerim çok yıprandı beni mahvettiler
Ben de çok severdim çok iyiydik ama ne olduysa doğumdan sonra oldu. Çocuğumu benden kiskandilar resmen. Sinirlerim çok yıprandı sutum gitti ne yaptıysam gelmiyor. Çocuk da emmiyor artik evi başımıza yıkıyor mememi görünceÇok iyi anlıyorum seni. Benim kv gerçekten çok iyidir. Hiçbir şeye karışmaz, bir dediğimi iki etmez, evde yemek yapmam giderim şunu yapalım derim yapar yedirir sofra kurdurup toplatmaz bile ama onun bile dedikleri bana batıyor.
Düb en son kv nin kız ablasını azarladım ki geçen hafta yemin etmiştüm çocugumla ilgili kim yorum yaparsa kalbini kıracam diye. Bebek küçük dedi. Defim sensib küçük. Daha 37 günlük ve 1 ayda 1050 gram aldı ve 6 cm uzadı. Dr ne yapıyorsan aynen devamnet dedi. Dr dan daha mı iyi biliyorsunuz siz diye çıkıştım. Yetti canıma.. ailelerinde benim kızımdan öncesinde doğanların en ağırı 2500 doğmuş, kızım 3200 doğdu tüm zehşrlenmekere falan ragmen hala küçük bu küçük. Delirttiler en son ben de yapıştırdım cevabı. Eşim dönüp bakmadı bile bizden tana çünkü biliyor yemin ettim
Valla aldım karşıma kızım ağlama bi iseyip gelcem ses çıkarma dedim gittim hiç ses çıkarmadı yemin ederimBende valla![]()
Artık baya büyüdüker anlıyolar bzi :) bende benim kız kakasınınyapmaya çalışırken sadece göz teması kurup ıkınıyomuş gibi yapıyorum o da beni hörünce ıkınıyor veee gelsin gazlar gelsin kakalarValla aldım karşıma kızım ağlama bi iseyip gelcem ses çıkarma dedim gittim hiç ses çıkarmadı yemin ederimay bu beni anlıyor galiba kız ahhhahahah yarıldım valla şu an hala gülüyorum. Odaya girdim suratıma bakıp güldü bi de eşek sıpası
![]()
artık masaj falan yapmıyorum . Bi saat önce babası işe gitmeden göz teması kurdu ıkındı . Geliyor şimdi dedi on saniye gecmeden pırtlattı bzim ki Zorlama boşver. Olmuyorsa olmuyordur. Ben dr’a çok üzülüyorum mama veriyorum diye dedim. Üzülme ve şu mamaları artık öcü gibi görmekten vazgeç dedi. Mamaya karşı olmak geriden gelen bir alışkanlık çünkü eskiden böyle formül mamalar yoktu bebekler pirinç unu vs ile besleniyordu doğal olarak saglıksızlardı ama şimdi mamalar bilimsel yöntemlerle yapılıyor, elbet anne sütü yerini tutmaz ama öcü de değiller dedi. İnan rahatladım. Sen de bunu düşün. Ve herşeyden önce kafanı sakin tut. Kim canını sıkıyorsa ver cevabını. Bu çocugu ben dogurdum de. Dün kv ablası bana diyor ki aman ha kaldırırken şöyle tut böyle tut, dedim bu çocuga 1 ayı aşkın zamandır ben bakıyorum haaa.. haaa kısmını uzattım bilerek artık sus kıvamında. Gık diyemedi. Hiç tahammülüm yok tavsiyeye falan. Uykusuzluktan harap olmuşum, beynim cacık kıvamında zatenBen de çok severdim çok iyiydik ama ne olduysa doğumdan sonra oldu. Çocuğumu benden kiskandilar resmen. Sinirlerim çok yıprandı sutum gitti ne yaptıysam gelmiyor. Çocuk da emmiyor artik evi başımıza yıkıyor mememi görüncehumananin çayını sipariş ettim artik son olarak onu deniycem olmazsa da pes edicem yapacak bisey yok
![]()
Canım benim sagolasin valla ilaç gibi geldinZorlama boşver. Olmuyorsa olmuyordur. Ben dr’a çok üzülüyorum mama veriyorum diye dedim. Üzülme ve şu mamaları artık öcü gibi görmekten vazgeç dedi. Mamaya karşı olmak geriden gelen bir alışkanlık çünkü eskiden böyle formül mamalar yoktu bebekler pirinç unu vs ile besleniyordu doğal olarak saglıksızlardı ama şimdi mamalar bilimsel yöntemlerle yapılıyor, elbet anne sütü yerini tutmaz ama öcü de değiller dedi. İnan rahatladım. Sen de bunu düşün. Ve herşeyden önce kafanı sakin tut. Kim canını sıkıyorsa ver cevabını. Bu çocugu ben dogurdum de. Dün kv ablası bana diyor ki aman ha kaldırırken şöyle tut böyle tut, dedim bu çocuga 1 ayı aşkın zamandır ben bakıyorum haaa.. haaa kısmını uzattım bilerek artık sus kıvamında. Gık diyemedi. Hiç tahammülüm yok tavsiyeye falan. Uykusuzluktan harap olmuşum, beynim cacık kıvamında zaten
Tamam canım teşekkür ederim, bu arada aktar anason bebeğe dokunur bir taneden fazla içmesin, sonuçta rakının ham maddesi falan demişBen bir tatlı kaşığı koyuyorum kupaya üzerine kaynar su 5 dk bekletip iciyorum. Lavanta neye yarar bilmiyorum ki cnm gaz için içiyorsun zaten o kimyon rezene anason ise yarar bence
Biz suyuna karanfil ve tarçın kaynatıp attık, kırk tane taş koymak gerekmiş, evdeki orkide çiçeğinin dibinde minik taşlardan saydım koydum, bir de çeyrek altın koydum. Aman batıl inanç, annemin işleri :) sonra kalan Sudan bir tas ayırdık, ben de yıkanıp en son onu döktüm. Hazırlandık gezmeğe gittik. Gidilen yerde yok yumurta verilirmiş yok un serpilirmiş, omları yapmadıkKızlar bu kırk olayında neler yapcaz bakalım. Gelenek görenek nedir? Yarın bir kırk çıkarırız inş