- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
- #60.041
Ay ben nasıl katil olmamışım halâ hayret ediyorum...oğlum öyle sağlıklıydı 4 kilo 52cm doğmuştu gürül gürül emiyordu her şeyi süperdi ona rağmen görme mi yoksa algılama mı özürlü bilemediğim görümcem her görüşmemizde "bu çocuk zayıflamış" derdi her zaman da çocuk %75 ya da %90 persentil içindeydi yani bu kadar gıcıklık olamaz...şimdi uzaktayız doğumdan sonra güya tebrik etmeye aramış eşime işte sütü geliyor mu yok bebek emiyor mu aptal yaa dedim çok iyi bakıyor merak etme büyüttüğü çocuk ortada deseydin...gıcıklığın kitabını yazarlarZorlama boşver. Olmuyorsa olmuyordur. Ben dr’a çok üzülüyorum mama veriyorum diye dedim. Üzülme ve şu mamaları artık öcü gibi görmekten vazgeç dedi. Mamaya karşı olmak geriden gelen bir alışkanlık çünkü eskiden böyle formül mamalar yoktu bebekler pirinç unu vs ile besleniyordu doğal olarak saglıksızlardı ama şimdi mamalar bilimsel yöntemlerle yapılıyor, elbet anne sütü yerini tutmaz ama öcü de değiller dedi. İnan rahatladım. Sen de bunu düşün. Ve herşeyden önce kafanı sakin tut. Kim canını sıkıyorsa ver cevabını. Bu çocugu ben dogurdum de. Dün kv ablası bana diyor ki aman ha kaldırırken şöyle tut böyle tut, dedim bu çocuga 1 ayı aşkın zamandır ben bakıyorum haaa.. haaa kısmını uzattım bilerek artık sus kıvamında. Gık diyemedi. Hiç tahammülüm yok tavsiyeye falan. Uykusuzluktan harap olmuşum, beynim cacık kıvamında zaten
kıramıyorum bu erken uyanmasını ve son 3 gündür de gün içindeki uykusuzlugunu. Deliricem. Babasına bıraktım şimdi. Beşiğinde sallıyor ve emziğe karşı olan adam emzik verdi bebeğe. Adam da çaresiz ama ben de uykusuzum. Uyuyacam uyumak istiyorum