- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.141
Kan damlasindan sonra bir çay kaşığı kadar veriyorum ağzı yikansin diyeÇoklu alıntı yapabilicekmiyim bilmiyorum ama valla neşesi gelsin ya grubun danisicak birşeyler oluyo eskisi gibi aktif değil diye neyse diyorum eminim benim gibi de olan vardır neyse kızlar bebislere su veriyormusunuz
Kız sen nerelerdesin bu doğurdun kayboldun nasılsın bebiş nasılVerin verin su bisey olmaz:) benimki de 5 aylik olcak valla veriyorum aklima geldikce. Mama da yiyo, emiyo da.
Hiçbir fikrim yok hiçte aklıma gelmedi bacak çizgilerine bakmakKızlar çok canım sıkkın geçen gün kızımın ayaklarını seviyordum geçen gün yanyana uzattım birinde çizgi var birinde yok iç baldır kısmında sağlık ocağına götürdüm aşı için orda sordum kız çocuklarında kalça kemiği sıkıntısı olabiliyor dedi 6. Ay tekrar kalça çıkığı çektir dedi sizin çizgiler ne durumda İnternetten baktım biraz orda bazı çocuklar da bu çizgiler dengesiz olabilir diyo
Dört aylık aşısında verdi hemşire cnm .ya bize kan ilacından bahseden olmadı.ne zaman başlanıyor kan ilacına
Bilemiyorum ama zararlı olsa imal edilirmiydi acaba yangınını aliyoKızlar dis jeli zararli mi
benimkininde bi bacaginda 2 digerinde 1 bogum var. 3 aylik kontrolde doktora sormustum, olabilir esit olmasi gerekli degil demisti ama aklinda kalmasin 6.ayda kontrol ettirirsin.Kızlar çok canım sıkkın geçen gün kızımın ayaklarını seviyordum geçen gün yanyana uzattım birinde çizgi var birinde yok iç baldır kısmında sağlık ocağına götürdüm aşı için orda sordum kız çocuklarında kalça kemiği sıkıntısı olabiliyor dedi 6. Ay tekrar kalça çıkığı çektir dedi sizin çizgiler ne durumda İnternetten baktım biraz orda bazı çocuklar da bu çizgiler dengesiz olabilir diyo
Canım dikekçenin cevabını bekliyorsun ben ayın 15 itibaren yazdım dilekçeye o zamana kadarda rapor aldimcanım dilekçenin cevabını bekliyor muyuz ayrılmak için yoksa verip izinli mi oluyoruz. ona göre tarih ayarlıcam ben de.
Eloş 5.5 aylık oldu diye ben her öğün sonrası 2 cay kasıgı veriyorum kuzumÇoklu alıntı yapabilicekmiyim bilmiyorum ama valla neşesi gelsin ya grubun danisicak birşeyler oluyo eskisi gibi aktif değil diye neyse diyorum eminim benim gibi de olan vardır neyse kızlar bebislere su veriyormusunuz
Kız daha ismini nasıl algılasın :))Uzun zamandir giremiyodum arkdslar konulardan pek haberim yok ama oglum 4 ay 1 haftalik oldu cok skur yalnz panik bir anneym sanirim ara ara taktgm seyler oluyor ama bu sefrkini atlatamyrm iki gundur oglum ismini soyledgmde pek bakmiyo yuzune konusunca guluyo fln ses cikariyo tamm ama cogu zaman ismine donmuyo korkmali mym
teşekkürler canım.Canım dikekçenin cevabını bekliyorsun ben ayın 15 itibaren yazdım dilekçeye o zamana kadarda rapor aldim
Ayy susmaz millet. Bana inek sütü ver diyen oldu. Yok zıkkımın dibi !Kızlar ben az veriyorum ama şu disaridakilerdrn gına geldi aaaa şu verilmez mi ver ver diye yaa.
Ayrıca yarın ise başlıyorum ben
Ay seda çok hoşsun yaAyy susmaz millet. Bana inek sütü ver diyen oldu. Yok zıkkımın dibi !
o zaman bizim daha varDört aylık aşısında verdi hemşire cnm .
senin kiz ne kadarlikti, yurutec falan erken degil mi. ben almayi dusunmuyorum, evde gerceklesen kazalari buyuk cogunlugu yurutec sebebiyle oluyor diye okumustum. zaten kalcasi icin de ortopedik yapili degillermis. ya guzel bi dille kv ye anlat kullanma istememe sebebini yada kabullenip onlar geldiginde arada bindirirsinKızlar kv yürüteç almış kızıma, kaba bişi baya hantal. Heryerde 80 tlye satılıyor aldığı yürüteç, görmüştüm bebek alışverişlerimde 200 tl verdim diyor. Eşime dedim hem kazık yemiş yazık değiştirip mama sandalyesi alalım hem ben yürüteç kullanma taraftarı değilim pek. Elle itilen eğitici yürüteçlerden bakıyordum fisher price ın eğitici köpekçiği falan, oturarak düşünmüyordum. Eşim alınırlar küserler kullanacaksın diyor. Oturup kullanılan Yürüteç konusunda sizin fikirleriniz nedir. Zararlı mı sizce de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?