- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.281
Anladim canim ben sultangazide eve yakin bi ozele gidiyorum da ilk zamanlar zeynep kamile gittim benim de hem kan pihtilasmasi hem tiroit hastasi oldugumdan riskli gruba giriyorum pihtilasmadan 22 haftalik bebegimi kaybettim. Oyuzden bezmi alem gibi buyuk bi hastaneye de devam etmek istiyorm. Ama iki aydir randevu bulamadim dun muserref banu adindaki doktora aldm ameliyathanedeymis asistani bakti yolladi banu hanim dedigin ayni kisi mi ama gebe poliklinigi yaziyodu randevu alirken isminin karsisinda.Fonetik
Can'ım ben tüp bebek yaptırdım orda. Halen tüp bebek doktorum banu hanıma gidiyorum. Çoook memnunduk ondan ama gebe takibi ve Doğum yapmıyor maalesef.
Henüz doktor bulamadım. Ama banu hanım Yen'i doğan yoğun bakımı olan bir yer olsun buranın yoğunbakımı çok iyi çok küçük bebekleri bile yaşatma oranı çok yüksek dedi ama Küvez sıkıntısı olabiliyormuş. Bir de ben bayan dr istiyorum ani bir Doğumda erkek girsin istemem.
Haftaya perşembe randevum var. İkili testim de yapılacak. O zaman hastane ve doktor durumunu tekrar konuşacağız. Normal doğumu destekleyen biri olması lazım zira tüp bebek diye sezaryen yapmak zorunluymuş gibi bir algı var.
Sen kime gidiyorsun?
Can'ım Müşerref banu Yılmaz tüp bebek ünitesinde. Gebelere bakmıyor o.Anladim canim ben sultangazide eve yakin bi ozele gidiyorum da ilk zamanlar zeynep kamile gittim benim de hem kan pihtilasmasi hem tiroit hastasi oldugumdan riskli gruba giriyorum pihtilasmadan 22 haftalik bebegimi kaybettim. Oyuzden bezmi alem gibi buyuk bi hastaneye de devam etmek istiyorm. Ama iki aydir randevu bulamadim dun muserref banu adindaki doktora aldm ameliyathanedeymis asistani bakti yolladi banu hanim dedigin ayni kisi mi ama gebe poliklinigi yaziyodu randevu alirken isminin karsisinda.
Valla ne yalan söyleyeyim ben 9. Haftadan beri yapıyorum. Eşimin haberi olmadanSelamlar hanımlar . Tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar iş yapmaya başladınız mı ev süpürme vs. gibi hafif işleri yapıyorum ben hala. Tedirgin oluyorum ne zaman geçecek bu halim bilmiyorum
Çok doğru söylüyorsun. Benimde eşim yapıyor. Bana da sakin yapma diyor. Bende ütü yemek bulaşık toz alma ayakta yapabileceğim kadar yapıyorum. Daha hiç ev süpürmedim. Eşim supuruyor ben viledayla arkasından siliyorum dün yaptık mesela eşim bu bir ay gider diyor. Bir ayda ev ne hale gelir yavaş yavaş supurmeye baslasammi diye düşünüyorum bende. Ayarını düşürüp yapabilirim sanırım.Valla ne yalan söyleyeyim ben 9. Haftadan beri yapıyorum. Eşimin haberi olmadan
Ama napayım onun keyfini beklersem evde tozdan ölürüm
Ama yormadan süpürgeyi düşük ayarda çalıştırarak yavaş yavaş yapıyorum.
Arada annem gelip kalıyor o zamanlar o yapıyor. Hatta geçen yaklaşık 5 saat ütü yaptım. Arada oturdum arada kalktım. O kadar birikmiş ki. Tabi akşam sağ bacağım da tutuldu. Mümkün olduğunda dikkat ediyorum yine de ama Annem de çok yoruluyor kadın hangi birine yetişsin.
Canım ben her hafta uçak yolculuğu yapıyorum bir sıkıntı Yok . İçin rahat etmesini istiyorsan radyasyon önleyici iç çamaşırı alabilirsinİyi akşamlar kızlar
Sizlere birkaç sorum olacak; gebelikte uçak yolculuğu tehlikeli olur mu? Daha önce hamileyken uçak yolculuğu yapan var mı? Xray’lar problem olur mu? Doktoruma sordum tatile gideceğim zaman 14 haftalık hamile olcam bi sıkıntı olmaz dedi her ihtimale karşı hamile olduğumu gösteren raporda verdi ama yine de sizlere de bi sormak istedim...
Ben sadece yemek yapıyorum, düşük riskim vardı kanamam olmuştuSelamlar hanımlar . Tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar iş yapmaya başladınız mı ev süpürme vs. gibi hafif işleri yapıyorum ben hala. Tedirgin oluyorum ne zaman geçecek bu halim bilmiyorum
Evet bende park yatak dusunuyorum cok kullanisli oluyor ilk etapta. Toplanip kaldirilmasida kolay ilerde kalici bir yatak dusunmek daha dogru bence biraz buyudugundeKiminle konuşsam park yataklardan al. 2 sene yatıyor onda sonra oda yaparsın diyorlar.
Canım ben her hafta uçak yolculuğu yapıyorum bir sıkıntı Yok . İçin rahat etmesini istiyorsan radyasyon önleyici iç çamaşırı alabilirsin
Arkadaşlar regl ağrısı gibi ağrı normaldir değil mi
Dünden beri ağrım var
Benim zaten hep vardı ama bi süredir geçmiştiÇok normal dr a sormuştum
İnternetten satın alabilirsiniz . Çamaşır satan yerlerde bulamadım ben . İnternette var sadece . Ben de bir ünlünün gebelik haftaları için yaptığı videolarda görmüştüm .Radyasyon önleyici iç çamaşırımı var :S nerde satılıyor bizde alalım o kadar bilgisayar vs ile haşır neşiriz
Radyasyon önleyici iç çamaşırımı var :S nerde satılıyor bizde alalım o kadar bilgisayar vs ile haşır neşiriz
Benim zaten hep vardı ama bi süredir geçmişti
Şimdi dünden beri can sıkıcı şekilde var yine
Rahim genişliyo ondandır diye umuyorum ben de
Olabilir tabi ben öyle duydum. Hatta inceledim bi konu ile ilgili yorumları çoğunluk tutmuş, tabi tutmayanlarda olmuş hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?