2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selamlar hanımlar . Tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar iş yapmaya başladınız mı ev süpürme vs. gibi hafif işleri yapıyorum ben hala. Tedirgin oluyorum ne zaman geçecek bu halim bilmiyorum

Anladim canim ben sultangazide eve yakin bi ozele gidiyorum da ilk zamanlar zeynep kamile gittim benim de hem kan pihtilasmasi hem tiroit hastasi oldugumdan riskli gruba giriyorum pihtilasmadan 22 haftalik bebegimi kaybettim. Oyuzden bezmi alem gibi buyuk bi hastaneye de devam etmek istiyorm. Ama iki aydir randevu bulamadim dun muserref banu adindaki doktora aldm ameliyathanedeymis asistani bakti yolladi banu hanim dedigin ayni kisi mi ama gebe poliklinigi yaziyodu randevu alirken isminin karsisinda.

Can'ım Müşerref banu Yılmaz tüp bebek ünitesinde. Gebelere bakmıyor o.
Asistanının bakması da ilginç.
Öyle bi uygulamaları Yok çünkü.
Bir de Pakize banu var. Perinatoloji uzmanı. Bu hafta ikili testimi o yapacak. Sanırım sen onun asistanı ile görüştün.
Çok geçmiş olsun bu arada. Aman takibini bırakma. Yalnız bezmi alemde tek bi dr a gitmek mümkün değilmiş sanırım. Üniversite hastanesi olduğundan sürekli dr lar değişiyormuş ya da asistan öğrenciler oluyormuş. Ben o yüzden takip yaptırmayı pek düşünmüyorum orda. Doğum için de zaman ne getirecek bakıcaz artık. Haftaya bir ebe bana doğumhane katını gezdirecek. Biraz fikir edinebilirim orda.

Selamlar hanımlar . Tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar iş yapmaya başladınız mı ev süpürme vs. gibi hafif işleri yapıyorum ben hala. Tedirgin oluyorum ne zaman geçecek bu halim bilmiyorum
Valla ne yalan söyleyeyim ben 9. Haftadan beri yapıyorum. Eşimin haberi olmadan
Ama napayım onun keyfini beklersem evde tozdan ölürüm
Ama yormadan süpürgeyi düşük ayarda çalıştırarak yavaş yavaş yapıyorum.
Arada annem gelip kalıyor o zamanlar o yapıyor. Hatta geçen yaklaşık 5 saat ütü yaptım. Arada oturdum arada kalktım. O kadar birikmiş ki. Tabi akşam sağ bacağım da tutuldu. Mümkün olduğunda dikkat ediyorum yine de ama Annem de çok yoruluyor kadın hangi birine yetişsin.

Çok doğru söylüyorsun. Benimde eşim yapıyor. Bana da sakin yapma diyor. Bende ütü yemek bulaşık toz alma ayakta yapabileceğim kadar yapıyorum. Daha hiç ev süpürmedim. Eşim supuruyor ben viledayla arkasından siliyorum dün yaptık mesela eşim bu bir ay gider diyor. Bir ayda ev ne hale gelir yavaş yavaş supurmeye baslasammi diye düşünüyorum bende. Ayarını düşürüp yapabilirim sanırım.

Mrb hanimlar bende Mayıs annesi olucam Allah'ın izniyle 3 yaşında bı kızım mide bulantilarim çok fazla o yüzden biraz zorlu geciyo bizimki rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın sağlıkla geçiririz inşallah hamileligimizi , bugün kontrolumuz vardı bebegimizi gördük kıpır kipirdi ama normalde sata göre 12+4 olması gerekirken 13+6 çıktı bu hafta ikili testi yaptırmayı dusunuyodum ama haftası gectimi diye şimdi tereddute düştüm

İyi pazarlar kızlar.. Biz gezmeye kaçıyoruz :) Kusmaktan yemek yapamaz halde olduğum için çok öpüyorum umarım herkes iyidir

Eklentiler

• IMG_20171029_154718_919.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 92
Canım ben her hafta uçak yolculuğu yapıyorum bir sıkıntı Yok . İçin rahat etmesini istiyorsan radyasyon önleyici iç çamaşırı alabilirsin

Kızlar yaşadığım yerde eczanelerde clexane nedense bi türlü bulunamadığı için doktor bu sefer enox yazdı Sürekli git gel yapmayayım diye de rapor olarak yazdı 9 kutu aldık geldik eczaneden
Demin ilk defa enox yapmaya çalıştım ama iğnenin ucu bir türlü girmedi resmen bastıra bastıra kendimi acıtarak zorla soktum İğne bitince clexane gibi kendini geri de atmadi kendim çektim Oturdum ağladım sinirden
Ne yapmalıyım ? Doktora tekrar clexane yazdırsam sistem kabul eder mi

Ben sadece yemek yapıyorum, düşük riskim vardı kanamam olmuştu
Annemler zaten iş yaptırmıyorlar sağolsunlar
Sanırım 3 ay dolana kadar böyle devam ederim

Radyasyon önleyici iç çamaşırımı var :S nerde satılıyor bizde alalım o kadar bilgisayar vs ile haşır neşiriz
İnternetten satın alabilirsiniz . Çamaşır satan yerlerde bulamadım ben . İnternette var sadece . Ben de bir ünlünün gebelik haftaları için yaptığı videolarda görmüştüm .

Benim zaten hep vardı ama bi süredir geçmişti
Şimdi dünden beri can sıkıcı şekilde var yine
Rahim genişliyo ondandır diye umuyorum ben de

Çok endişeleniyorsan acile git canım hemen ultrasona giriver baksınlar İçin rahat eder Bende daha olmadı ama olsa hemen gideceğim kendime söz verdin

Olabilir tabi ben öyle duydum. Hatta inceledim bi konu ile ilgili yorumları çoğunluk tutmuş, tabi tutmayanlarda olmuş hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…