2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bugun kontrol günümm Ayyy çok heyecanlıyım İnş herşey yolunda gider minnakım iyidir büyümüştür... Cinsiyet kesinleşcek bugun... Nolur dua edin banada güzel şeyler duyayım günü uyumlu oldun canı sağolsun başka hiççç bişey istemem Rabbim bütün yavrularımızı korusun

Arkadaşlar günaydın,
Sabah uyandığımda ellerim yüzüm ve muhtemelen vücudum çok şiş oluyo , aynı problemi yaşayan varmı ?
Neden oluyor sizce yediklerimden mi ?
Tuzlu yiyordum ödem yapıyor cnm bol su iç .bide bana verdiği kan hapı alerji yapmış bilmiyodum sonradan anladım hergun şiş uyaniyordum resmen karnım cok sisiyordu hapı kestim iki günde normale döndüm onlara da bı dikkat et bence yan etkileri ni oku .

Benim doktorumun da perinatolojide uzmanligi var biz ozel muayenesine gidiyoruz hic randevu al falan demedi bana herhangi bi yerden. Acaba unuttu mu diye aklima takildi benimde. Belkide vardir kendi yerinde. Emin olamadim ama
Canım ben oglumda senin dr la aynı klinikte faruk beye gidiyodum o zaman bulvardaydı muaynanesi banada yaptırmadı ben bakıyorum zaten herseyine dedi ama şimdiki dr da her seferinde renkli bu yeni cıkan hd mi ne var onla bakıyo ama yaptıralım dedi bende yaptırcam

Herkese iyi akşamlar benimde bir kızım olacak doktor %90kız dedi genital organı gösterdi haftaya bidaha bakalım dedi. 10 yaşında bir oğlum vardı kısmetse birde kızım olacak tabi değişmezse
hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla doğsun inşallah

Reactions: tmz
Arkadaşlar hamilelik takvimin diye bir uygulama var mor ni ekran bebek yüzü var tokalı ben k programı diğer bebekte de kullandım bire bir gidiyor günümü ordan takip ediyorum her hafta atladığında uyarıyor ayını söylüyor ve bebişlerle ilgili bilgi veriyor isterseniz indirip bakım nçben memnunum play storeden hamilelik takvimi yazın çıkar

Az önce yazdıklarını okuyup indirdim çok hoşuma gitti güzel bi uygulama

Kizlar pazartesiye randevu almistim ama dun gece stresten uyuyamadim. Bir de dun gece kasigima sanci girdi bir ara. Sabah hemen doktora gittim. Doktor bebegimin saglikli oldugunu bir sikinti olmadigini soyledi. Kilo almadigimi soyledim. Bebek aliyordur senin almaman daha iyi dedi. Cinsiyeti tekrar teyit ettirmek istedim ama gostermedi hareketsizdi sanki. 19+1 dedi gebeligime. Sat a gore 19+3. Gelisme geriligi sayilmaz heralde iki gun. Bir densin adet tarihimi yanlis da hatirliyor olabilirim. Kendimi bildim bileli her ay kaydederim adet trihimi. Hamile kaldigim ay kaydetmeyi unutasim tutmus.

günaydınlar herkese
benim sık sık burnum kanıyo, daha 5 haftalık hamile iken gitmiştim burun damarında minik çatlak var tekrarlarsa dondururuz demişti
bu aralar iyice sıklaştı, çok sıkıntılı bir durum değil diye düşünüyorum ama midem bulanıyo kandan kusuyorum sonrasında
yarın kbb uzmanına gidicem bakalım
doktorum dondurma işlemi yaptırabilirsin demişti, bakalım napçaklar

Arkadaşlar günaydın,
Sabah uyandığımda ellerim yüzüm ve muhtemelen vücudum çok şiş oluyo , aynı problemi yaşayan varmı ?
Neden oluyor sizce yediklerimden mi ?
Can'ım çok tuzlu yiyince şişlik oluyormuş. Biraz tuza dikkat et. Bol su iç.
Ben de çok tuz atıyorum. Korkuyorum açıkçası ilerleyen haftalarda şişme olacak diye.

4.ay bitmiş olmuyorki? 18.hafta desek; 18x7=126 eder. 126:30=4,2 ay yapar. bu durumda 4. ayının içinde olmuş olmuyor mu? 4,5 aylık bile değil. yani yanlış biliyor da olabilirim :)
Senin yaptığın hesaba göre 4 ay bitmiş oluyor Can'ım. 5. Ayın içine girmiş oluyor yani. Ama genelde biten ay söylenir. Yaşta da öyledir mesela. İçinde olduğun değil de tamamlamış olduğun yaş söylenir.

Banada diyet verdi bugün başladım ama nasıl devam etcek bilmiyorum kahvaltıdan aç kalktım benden bir haftalık şeker takibi istedi öğunlerden önce ve bir saat sonra cuma tekrar gitcem değerlere göre insüline başlayan biliriz dedi bakalım rabbim tüm hastalara şifa versin

18. haftamdayım ya ben simdi, kaç aylığım diyeceğim :)

Bu yaziyi bi arkadas daha paylasmisti ama bende bikac haftaligini ekliyim dogru hesaplamayi gorebilirsiniz :)

12 hafta 6 günlük gebelik = 90 günlük = 3 aylık hamile oluyorsunuz.
13 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 91 günlük = 3 ay 1 günlük hamile oluyorsunuz.
14 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 98 günlük = 3 ay 8 günlük hamile oluyorsunuz.
15 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 105 günlük = 3 ay 15 günlük hamile oluyorsunuz.
16 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 112 günlük = 3 ay 22 günlük hamile oluyorsunuz.
17 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 119 günlük = 3 ay 29 günlük hamile oluyorsunuz.

17 hafta 1 günlük gebelik = 120 günlük = 4 aylık hamile oluyorsunuz.
18 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 126 günlük = 4 ay 6 günlük hamile oluyorsunuz.
19 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 133 günlük = 4 ay 13 günlük hamile oluyorsunuz.
20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.
21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.

21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.
22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.
23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.
24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.
25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.

18. haftamdayım ya ben simdi, kaç aylığım diyeceğim :)
Açıkçası ben işin bir ay 4 hafta +3 gün hesabına takılmıyorum :)
Ben de 18. Haftadayım. Yuvarlıyorum valla.
4.5 aylık diyorum soranlara. Tabi 4.5 aylık olmamış oluyor tam olarak. Ama kimse de bizim gibi gün hesabı tutmuyor. Biz haftamızı bilelim yeter.

Rahatsız olan herkese allah şifa versin inş hepimiz vaktinde kucaklarız bebeleri arkadaşlar bana da dua edin salı randevm var çarşamba serklaj olacam stresten kendimi yiyiyorm sanırım korkuyorm da
geçmiş olsun, sorunsuz atlatacaksın inşallah, sakin ol ve duanı düşürme dilinden, Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…