Ben de aslında bunda spinal yaptırırım diyordum sırf meraktan

mesleğim boyunca birsürü Doğuma girdim bütün arkadaşlarımın Doğumunda vardım nerdeyse ee bi de kendi doğumumda da olayım istedim ama ilginç bir durum oldu, benim Doğum yapacağım hastane eğer spinal anestezi tercih edersek 1000 tl fark istiyormuş

yani Zaten çocuğun yapımı bize 10bin tl patladı tüp bebek olduğu için, e Doğuma 4500 tl dediler 1000de anestezi farkı istiyorlar. Ya hani Allah var veririz mesele paranın olmaması değil şükür ama ne gerek var. Benim de huyumdur herşeyin kafamda bir ederi vardır. Şimdi Doğuma mesela direk 5500 deselerdi hee iyi madem derdim ama Doğuma 4500 diyo spinal anesteziye de ayrı para istiyor. Bana mesela ona ayrıca para veriyor olmak saçma geliyor enayi yerine konmuş hissediyorum. Oyuzden velhasıl genel olurum herhalde cimriliğimden

ben korkmuyorum ama ya sezaryenden, bu meme ameliyatında canım çok yandı şimdi sezaryen bana ninni gibi gelir bi de 6sene oldu kızımı doğuralı. Sen Doğum yapalı çok olmadı galiba dimi,senin öyle bir dezavantajın var biraz daha ağrılı olabilir iyileşme süreci