oluyo vala cok midem bulandığı için beslenemediğini düsünüyom
Ilk uc ayda bebek her sekilde beslenirmis. Sivi alimina dikkat edin. Biraz ayran yada sut icmeye calisin.
Sanırım fenna halde grip oluyorum dünden beri basım çatlıyor gözlerimde aynı kemiklerin ağrıyor resmen bir üşüyorum bir sicakliyorum uykum var uyuyamıyorum fenalardayim
Gecmis olsun. Atesinizi takip edin cok yukselmesine izin vermeyin. Yukselirse aninda mudahale edin. Soguk dus alin ya da Tylenol diye bir ilac var ates dusurucu. Onu kullanabiliyoruz.

Aslında 62 kiloyum.zayıf mı görünüyorum

sanırım ikinci olduğu için hızlı çıktı. Doktor normaldir iç karnın dardır diyo da. Bilemedim. :)
Sürekli böyle gaz gibi de durmuyor ama bilmiyorum :) tesekkür ederim balık etliyimdir aslında. Benim gibi erken çıkan var mı merak ettim

Annem utanmasa inanmicak 9 haftalık olduğuna :)
Benim de sizin gibi. Hamile pantalonu giyiyorum.
Yaa ne güzel bırakabilmişsin sıgarayı ben baya azalttım ama bırakamadım malesef 2 günde bir bir tane içiyorum vicdan azabı çekiyorum sonrasında ama çok canım istiyo en fazla 2 gün dayanabiliyorum
Başka sıgara içen varmı arkadaşlar suç ortağı arıyorum da
Suc ortagi bulamazsiniz. Artik fi sultan bile duydu sigaranin zararlarini be birakti. Bence bebek bundan cok daha fazlasini hakediyor. Hadi biraz daha sikin dikisinizi ve tamamen birakin. Burada birakmak isteyenlere bir litrelik su sisesi veriyorlar. Sigara istediginizde once bir litrelik suyu icip yarim saat bekliyorsunuz. Gecmezse isteginiz o zaman iciyorsunuz. Deneyin belki sizde de ise yarar.
Ayrica daha da ikna edilmek isterseniz ablama bursa da acik kalp ameliyatlarina giriyordu. Hemsire. Sigara icen kisi nin gogsu kesildiginde islak kulluk kokusu basarmis ameliyathaneyi. Ayrica doktorlar daha kotu davranirmis sigara icene. Yani dusunsenize bebeginiz o koku icinde buyuyor. Siz en iyisi firsat but firsat artik birakin.
Meme dokusunda tuhaflık olan meme ucu kabarmaları yaşayan var mı aranızda ? Pötür pötür oldular

dünden beri açıp açıp bakıyorum normal mi ? Ha büyümesi koyulaşması ağrı yapması okey de , uçlarında parça parça görünüm ve kenarlardaki kabarcıklar canımı sıkmaya başladı bide kaşınıyor
Ben. Yazacaktim buraya unutuyorum. Kasintidan olecegim. Esimin egzama kreminlerini suruyorum care etmiyor. Bazi kisimlar Kuru Kuru kabuk oldu. Bazi kisimlar hala sis ve daha koyu kirmizi renkli. Ben genc kizkende olmustu iki kez. O yuzden ucuncuye tekrarliyor sandim. Ama hatirlamiyorum doktor ne demisti o zmn. Cildiracagim.kasirken aciyor kasimadan duramiyorum. Is yerinde bile Tek elim surekli gomlekten iceri gidiyor.
Nemlendirmeyi denedin mi? Arada hametan sürüyorum, bazen vücut losyonu nemsiz olunca daha fena acıyor. Ama göğüs pedini deneyebilirsin faydası olabilir
Losyonlar hafifletiyor ama gecirmedi beni. Cildirmak uzereyim.
kizlar aralikda esimin dogum gunu biliyorum konu ile hic alakasi yok ama aralik sonunda ve ben koye tasindim icin merkez uzak oluyorum. yani hersey hep onceden halledip bi pasta isi sona birakabiliyorum. yapabilcem bir suru sey yaptim. ne yapacami bilmiyorum artik. bu zamanlarda halledemezsem bida asalarada inemicem. hic fikir verebilceniz varmi.
Hediye fikri mi istiyorsunuz? Ne severki esiniz?
Merhaba nub teorisinden anlayam var mi 11 haftalik bebekte cinsiyet tahmin edilebiliyormus ama ben pek anlayamadim
cok karisikti for. Ben bebek nerede goremedim. Baska foto var mi?
Benim kanamadan sonra coraspini bıraktırdı doktorum, bir bildiği vardır diyip kafama çok takmamaya çalışıyorum
Bu arada benim hiç belirtim yok nerdeyse ya, sadece 2 gün başım ağrıdı.. bulantı mulantı hiçbişi yok
kanama dursun diye biraktirmistir. Bir daha gittiginizde sorun yeniden baslamanizi istiyorsunuz mu?
Hanimlar goguslerim o siskinlik agrisi hala geri gelmedi. Ama mide bulantilarim yoklamaya devam ediyor. Umarim bebegim iyidir. Doktor randevum ayin sonunda dayanamiyorum. Iki tane sepsert beyaz sac telim oldu stresten. Birinci anten gibi dikiliyor
Bebegini kaybeden annelere cook gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda bebegini olur. Ben de cok korkuyorum.