Ilk uc ayda bebek her sekilde beslenirmis. Sivi alimina dikkat edin. Biraz ayran yada sut icmeye calisin.
Gecmis olsun. Atesinizi takip edin cok yukselmesine izin vermeyin. Yukselirse aninda mudahale edin. Soguk dus alin ya da Tylenol diye bir ilac var ates dusurucu. Onu kullanabiliyoruz.
Benim de sizin gibi. Hamile pantalonu giyiyorum.
Suc ortagi bulamazsiniz. Artik fi sultan bile duydu sigaranin zararlarini be birakti. Bence bebek bundan cok daha fazlasini hakediyor. Hadi biraz daha sikin dikisinizi ve tamamen birakin. Burada birakmak isteyenlere bir litrelik su sisesi veriyorlar. Sigara istediginizde once bir litrelik suyu icip yarim saat bekliyorsunuz. Gecmezse isteginiz o zaman iciyorsunuz. Deneyin belki sizde de ise yarar.
Ayrica daha da ikna edilmek isterseniz ablama bursa da acik kalp ameliyatlarina giriyordu. Hemsire. Sigara icen kisi nin gogsu kesildiginde islak kulluk kokusu basarmis ameliyathaneyi. Ayrica doktorlar daha kotu davranirmis sigara icene. Yani dusunsenize bebeginiz o koku icinde buyuyor. Siz en iyisi firsat but firsat artik birakin.
Ben. Yazacaktim buraya unutuyorum. Kasintidan olecegim. Esimin egzama kreminlerini suruyorum care etmiyor. Bazi kisimlar Kuru Kuru kabuk oldu. Bazi kisimlar hala sis ve daha koyu kirmizi renkli. Ben genc kizkende olmustu iki kez. O yuzden ucuncuye tekrarliyor sandim. Ama hatirlamiyorum doktor ne demisti o zmn. Cildiracagim.kasirken aciyor kasimadan duramiyorum. Is yerinde bile Tek elim surekli gomlekten iceri gidiyor.
Losyonlar hafifletiyor ama gecirmedi beni. Cildirmak uzereyim.
Hediye fikri mi istiyorsunuz? Ne severki esiniz?
cok karisikti for. Ben bebek nerede goremedim. Baska foto var mi?
kanama dursun diye biraktirmistir. Bir daha gittiginizde sorun yeniden baslamanizi istiyorsunuz mu?
Hanimlar goguslerim o siskinlik agrisi hala geri gelmedi. Ama mide bulantilarim yoklamaya devam ediyor. Umarim bebegim iyidir. Doktor randevum ayin sonunda dayanamiyorum. Iki tane sepsert beyaz sac telim oldu stresten. Birinci anten gibi dikiliyor
Bebegini kaybeden annelere cook gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda bebegini olur. Ben de cok korkuyorum.