Eki Görüntüle 2056772
Kızlar merhaba. Bugün benim de kontrolüm vardı. Sabaha kadar yatakta döndüm durdum. Uyku girmedi gözüme stresten. Acaba iyi mi diye. 6 sene sonra gelen mutluluk böyle stresten uyutmayabiliyor. 10+5 tik bugün. Ellerini ayaklarını gördüm. Oynatıyordu

ama ultrason resminde hiç belli değil niye öyle olmuş anlamadım. Buraya da koyarım bakarsınız.
Geçen gün tüp bebeklere sezaryen yapılıyor mevzusunu konuşmuştuk. Bu konuda doktorum çok rahatlattı. Kesinlikle öyle bir şey Yok tabi ki normal Doğum yapabilirsiniz bütün bebekler bütün gebeler kıymetli dedi. Bir uzmana yönlendirdi beni. Nefes egzersizleri pilates gibi çalışmalar yaptırıyormuş normal Doğum için. Bir bakıma Doğum koçu gibi.
Benim doktoruma da birkaç hastanıza ücretsiz bu eğitimleri vermek istiyorum demiş. Doktorum sağolsun beni yönlendirdi. Normalde çok maliyetli bu eğitimler gitmeni tavsiye ederim dedi. Saatleri vs uyarsa gitmeyi düşünüyorum.
Tsh ım 0.25 çıkmıştı. Dr endişe etti biraz böyle düşmüş olmasına. Bugün tekrarladı. Yine 0.25.
Şimdilik ilaca gerek yokmuş. 15 gün sonra testi tekrarlayacağız. Benden bugünkü haberler bu kadar. Sizleri de okudum tek tek.
Canım benim de 0,25 çıktı. Dr şimdilik ilaca gerek Yok dedi. 15 gün sonra çağırdı. Testi tekrarlayacak. Sanırım sınıra yakın olduğundan gerek görmedi.
Can'ım çok geçmiş olsun. Merak etme iyidir inş.
Yaa kısmete bak. Sen kalp atışlarını duyacaktın dimi? Bir tek sen kalmıştın :) heyecan artıyor.
Maşallah Can'ım
Ya ne güzel resimde belirgin çıkmış. Ben de elleri ayakları gördüm kıpır kıpır ama resimde çıkmamış hiç. Top gibi bişey