- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
- #20.761
Yok canım.kuru öksürüktü benimki.boğazlarım kaşınıyordu.ilacın adı simdi aklımda değil ama aksam bakıp yazarım istersen
Tmm canım sana zahmet yazarsan bi inceleyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım.kuru öksürüktü benimki.boğazlarım kaşınıyordu.ilacın adı simdi aklımda değil ama aksam bakıp yazarım istersen
Aynen siyahını da alıcam doğuma bile bunla giderim :))güle güle kullanalım öyleysebu dar gelince de bir büyüğünü alırız oh mis
![]()
Ben bu gece 5te viks sürdüm ayağının altına ondan sonra 10:30a kadar öksürmeden uyudu canım şimdide kahvaltı yapıyoruz henüx öksürmüyor ama bugün epey sıvı desteği yapmam lazım pekmez zeytinysğınıda deneyeceğim
Saolasin canım çok şükür :)geçmiş olsun cnm, gerilik sorunu da bitmiş, sağlıkla gelsin inşallah.
Zor valla hemde com zor.yani dusunn ilerde unvrsite sinavinda rahat kodlayabilecegi bi isim bile olsun diye dusundugum bile oldu.sonra ddm ki napiyorum ben isim buldum da kodlamasi kaldi.hele bi basak burcu icin cok.zor.fazla detaylara takiliyorum isim.cok.zor :)
hele de erkek ismi bence daha zor.
Cok saol canim benim.malesef baya yuksek cikti.aclik 95 50mglik yukleme sonrasi 195 cikti.dr endokrinolojiye yonlerdirdi.muayane oldum.bogazimda tiroidlerime falanda bakti.gayet temiz dedi.ailede varmi seker vs diye sordu.kimsede yok bizde.yarin tekrar gidicem.aclik tokluk bakacak.birde baska kan testleri istedi.insulin direncine bakacak.direnc varsa diyet vericekmis eger yeterli gelmezse insulin ignesi olursun dedi ama bunu dusunmek icin erken dedi.doktorlar asama asama ilerlemeyi tercih ederler herzaman.birde yarin icin tokluga dair kahvalti listem var.evden yanima alip orda yicem.kafama takilan şu ki son bir haftadir inanilmaz stresliyim.acaba bu yuzden kan sekerim firlarmi?yani evhamdan olucem nerdeyse.zaten pimpirikliyim hamilelikte iyice hassaalastim.insallah sadece strestendir.uzulmemem lazim ama uzuldum iste.
Çok teşekkür ederim canım herkes güzel haberler alsın bütün kontrollerindeANNONA gözün aydın çok sevindim canim
Insallah canim insallah ya.Canim cok gecmis olsun insalh strese baglidir aclik ve tokluk degerlerde netlesir umarim normale doner stres yapmamaya ozen goster guzel haberlerini aliriz insalh
Canım bende kız isminde zorluk çekiyorum. Kizimda hic secenek yok ama Oglum da bir kaç seçenek vardı.
Barış ismini çok severim eşim istemedi.
Yiğit Ali .Yavuz selim. Yağız Ömer seçenekler arasındaydı. Ömer Asaf oldu.
Bence sen oğluna isim yakistiramiyorsun o yüzden.
Sende kız ismi neler var.
Aynen valla dusundukten sonra neler neler cikiyo ortaya sonra icinden cikamaz hale geliyosun.evet ddigun gibi anlamlari guzel olsun hayirli evlat olsunlar o yeter :)Canım başak burcu işte. Bizde oglum da esimle türkçe karakter olmasın dedik. Içimizde bilgisayar sektöründeyiz türkçe karakter zor olabiliyor yaşadığımız icin. Ama Ömer Asaf oldu adi
Şimdi kızında ise ağız açık kalsın istemiyorum tam karar vermedik elif ebrar düşünüyoruz.
Aslında fazla takılmamak lazım. Adının anlamı güzel olsun karakterini olumlu etkilesin adı ile yasasin yavrucaklarimiz.
Ayyy allahim siz tam teskilat calismissiniz masallah .yok canm henuz biz o sevyeye ulasmadik :)Bende başak burcuyum ve bende çok takıyorum seslenirken uyumlu olsun kızarken bile güzel seslenceğim isim olsun diyorum eşim gülüyorArkadaşları dalga geçmesin yazdımmı uyumlu olsun
Allah bize kolaylık versin. Halen şu ağırlıklı dediğim bir isim bile yok aklımızda liste yaptık ve hiçbirini beğenmedik sonradan
Canım ben 10 ar liralık penye altlardan aldım xl beden, göbeğini de indiriyorum aşagıya doğru öyle şalvar gibi giyiyorum çok rahatSagolun lcw ye bakayim bende .trendyolda cok pahali takimlar 150 200 civari iki takim lazim 3 ay icin o kadar paraya gunah. Anca belki hastanede giymek icin doguma yakin oyle bi tane alinabilir.
Canım tabiki etkiler bence şekeri en çok etkileyen şeylerden biri de stres. Gerçekten yaşadım bu durumu. Umarım haftaya çıkmaz. Benim ilk gebelikte açlık tokluk da sınırda yüksek çıkmıştı bir haftasonra 75 yapıldı normal çıktı. Senin de normal çıkar stres yapmaSan umarım.Cok saol canim benim.malesef baya yuksek cikti.aclik 95 50mglik yukleme sonrasi 195 cikti.dr endokrinolojiye yonlerdirdi.muayane oldum.bogazimda tiroidlerime falanda bakti.gayet temiz dedi.ailede varmi seker vs diye sordu.kimsede yok bizde.yarin tekrar gidicem.aclik tokluk bakacak.birde baska kan testleri istedi.insulin direncine bakacak.direnc varsa diyet vericekmis eger yeterli gelmezse insulin ignesi olursun dedi ama bunu dusunmek icin erken dedi.doktorlar asama asama ilerlemeyi tercih ederler herzaman.birde yarin icin tokluga dair kahvalti listem var.evden yanima alip orda yicem.kafama takilan şu ki son bir haftadir inanilmaz stresliyim.acaba bu yuzden kan sekerim firlarmi?yani evhamdan olucem nerdeyse.zaten pimpirikliyim hamilelikte iyice hassaalastim.insallah sadece strestendir.uzulmemem lazim ama uzuldum iste.
Haha dimi ya :) benim 2 gündür hareketli merak etme canım24. haftada olanlar bebegin hareketlerinde azalma oldu demislerdi ciddende ole oldu bendede Allah tan haftasi onde olanlar varyarin aksamda randevum var bebisimi gorcem 1 ay sonraaa
![]()
Geçmiş olsun canım idrar yolu sık yaşanıyor hamilelikte sanırım. Gerilik de bitmiş ya ne güzel benimkinin de kilosu 600 civarı :)Kızlar kontrolden çıktım idrarda englfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür
Hadi gecmis olsun canm ne guzel. Benimde seker sonuçları cikti. Seker yok ama benimde idrarda enfeksiyon cikti tek kullanimlik toz Verdi.Kızlar kontrolden çıktım idrarda englfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür
Evet canım cok sukur Rabbime tek sorun enfeksiyon olsun oda geçer :)Canım tabiki etkiler bence şekeri en çok etkileyen şeylerden biri de stres. Gerçekten yaşadım bu durumu. Umarım haftaya çıkmaz. Benim ilk gebelikte açlık tokluk da sınırda yüksek çıkmıştı bir haftasonra 75 yapıldı normal çıktı. Senin de normal çıkar stres yapmaSan umarım.
Haha dimi ya :) benim 2 gündür hareketli merak etme canım
Geçmiş olsun canım idrar yolu sık yaşanıyor hamilelikte sanırım. Gerilik de bitmiş ya ne güzel benimkinin de kilosu 600 civarı :)
Saol canım sanada çok geçmiş olsun bana azosilin verdi 500 mg günde 3 tane alicam b12 çok düşük iğne verdi onun içinde şeker yuklemesini de önümüzdeki hafta yaptırıcam inşallah bende de çıkmaz :)Hadi gecmis olsun canm ne guzel. Benimde seker sonuçları cikti. Seker yok ama benimde idrarda enfeksiyon cikti tek kullanimlik toz Verdi.