- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
- #25.361
Canım tsh var mıydı sende o kalp çarpıntısı yapabiliyor da
Yok canım, ilk zamanlar vardı ama sonra kendiliğinden düzeldi sonraki tahlillerimde de hiç oynama olmadı normaldi hep.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de düzeldi aynen canım arada bir benim de kalp çarpıntım oluyor hem de yorgun falan da olmuyorum siz deyince ben de düşündüm galiba kansızlıktan olabilir benimki de. Düşük kanım günde 2 tane gynoferro alıyorumYok canım, ilk zamanlar vardı ama sonra kendiliğinden düzeldi sonraki tahlillerimde de hiç oynama olmadı normaldi hep.
Sen miydin o :)) gratisten al muhakkak ucuz falan diye yazmıştı bir arkadaş. Ya gerçekten çok hoşuma gitti bukadar beklemiyordum. Gece sürüyorum sabah bile nemli cildim.Ben de hindistan cevizinyagi kullaniyorum basindan beri. Daha sisenin yarisina yeni geldim ve daha catlamadim. İnsallah hic catlamam. Bebegim dogduktan sonrada hindistan cevizinyagi dusunuyorum ona masaj yapmak icin.
Sanmıyorum maalesefetiketini yirtmistim alırlar mı acaba
Bende gynoferro alıyorum 2 kez çarpıntının yanında halsizlik ve sersemlikte var bende baktım belirtilerine direk kansızlık yazıyor. Yarın soracağım doktoruma kan tahlilide yaptırırım hem, 1 ay olmadı son tahlili yaptıralı ama bidaha yaptırmam iyi olacak sanırımBenim de düzeldi aynen canım arada bir benim de kalp çarpıntım oluyor hem de yorgun falan da olmuyorum siz deyince ben de düşündüm galiba kansızlıktan olabilir benimki de. Düşük kanım günde 2 tane gynoferro alıyorum
Kızlar resimdeki nevresim takımını aldım ama eşim bu erkek için diyor iade edlim diyor royal kral dememiş vs vs sizce erkek içinmi iade edeyim mi
Kızlar şu reflü yastıkları için ne düşünüyorsunuz?ihtiyaç var mı alsak mı?
Canım royal kral, kraliçe, kraliyet anlamları taşıdığı için direkt erkeğe çıkmaz ama. Amblem olarak kral tacı işlemesi var üzerinde.
Ama ben pembe diye almıştımSiz ilk gördüğünüzde kızmı erkek mi canlandı
Açıkçası bende unisex hissiyatı uyandırdı ilk etapta. Kıza da erkeğe de gayet gider gibi. Çünkü pembe olan kısım tam pembe gibi de durmuyor burdan. Bu arada sorulmamış olsaydı ambleme vs. hiç dikkat etmezdim.
Benim de bir ay olmadı 10 küsur çıktı maalesefBende gynoferro alıyorum 2 kez çarpıntının yanında halsizlik ve sersemlikte var bende baktım belirtilerine direk kansızlık yazıyor. Yarın soracağım doktoruma kan tahlilide yaptırırım hem, 1 ay olmadı son tahlili yaptıralı ama bidaha yaptırmam iyi olacak sanırım
Ben de unisex gibi düşündüm pembe Yeri görünmüyor fotoğraftan ama taç olarak kral tacı diye düşündü eşin sanırım.Ama ben pembe diye almıştımSiz ilk gördüğünüzde kızmı erkek mi canlandı
Evet koku olayı sıkıntı.kokmayan bir marka bulan olursa duyuralım buradan.Ben almayı düşünüyorum e bebekte herkes almak şart gibi yorumlar yazmış tek handigap bazıları süngeri kimyasal kokuyo yazmış kokmayan bi marka bulmamız lazım
Olabilir. Cunku ben de gratisten almistim daha ucuz oluyor diye. Aktarlar pahali satiyor :)Sen miydin o :)) gratisten al muhakkak ucuz falan diye yazmıştı bir arkadaş. Ya gerçekten çok hoşuma gitti bukadar beklemiyordum. Gece sürüyorum sabah bile nemli cildim.
Sanmıyorum maalesef![]()
Ozaman sağolasın canım valla çok makbule geçti ya çok severek sürüyorumOlabilir. Cunku ben de gratisten almistim daha ucuz oluyor diye. Aktarlar pahali satiyor :)
Royal vanilla olarak mı geçiyor bu takım ? Internetten baktım şimdi açıklama kısmında cinsiyet unisex olarak belirtilmiş zaten. Çokta şık duruyor beğenerek de almışsın geri vermeyin benceBeyazkediiiiii
Ben de unisex gibi düşündüm pembe Yeri görünmüyor fotoğraftan ama taç olarak kral tacı diye düşündü eşin sanırım.
Evet royal vanilla diye geçiyo civilden aldım , Çok teşekkür ederim ilgin için![]()
Evet canım sağlıklı olsun yeter ki kilosu olsun önemli değil. Dr sadece normal Doğum açısından dedi sanırım. Hem Zaten ben normal doğuramayacağım gibi geliyor bana :))Bunlar çok tatlı ya bildiğiniz kundak aslında canım. Bebek ani hareket edince ilk başlarda çok uyanıyor diye. Ama çok pahalı ya battaniyelerle yarım kundak yapmıştık biz bebişleri :)
Maşallah büyümüş bu hafta kuzular hafi gözünüzaydın :)
Çok memnunmuş kullananlar biz önüne arkasına bişeyler sıkıştırırdık Bebişin yan yatırırdık dönemezdi bu direk yatak hali sanırım
Canım gözünaydın ne güzelmiş kilosu ya olsun büyüsünler de 4.5 kg da bile doğuran var. Olacaksa kilolu da olur olmayacaksa 2.5 kilo ile yine sezeryan olur :)
Sağol Can'ım. İnş senin kuzudan da alacağız böyle iyi haberler.Oyyy maşallah yaa Rabbim bağışlasın