2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende cuma gidicem kontrole 1 ay oluyor tam acaba diyorum 1 kilo olmusmudur 600 grdi1 ay önce :)
Ben kendi doktoruma gitmeyeli nerdeyse 2 ay oluyor...persembe gidicem devletteki tahlil sonuçlarımı göstericem bebeğimi de görücem inşallah en son 565 gramdı 19+3te

pembekakule pembekakule Niye bu kadar bozuyorlar ayarlarımızı anlamıyorum...o kadar korkunç bişeyse bu gebelik diyabeti versinler ilaç bişey kurtulalım, kimisi sadece açlık toklukla karar veriyor e benim de onlarda sorun yok... zaten ağzımın tadı bozuk ne yesem pişman oluyorum bir de o yasak bu yasak...sabah 1 lokma ekmeği bala batırıp yedim işte 110 çıktı

Kızlar hani diyodum ya enfeksiyon çıktı diye. Meğer enfeksiyon değilmiş kum ya da taş oluşmuş olabilirmiş böbreklerimde ilaca rağmen hiç azalmadı çünkü.. şimdi ultrasonla bakılcak böbreğime yarın giderim herhalde... gerçi ağrı sızı yapmıyosa önemli değil dedi ama idrar yapamıyorum az az yapıyorum..
Çok geçmiş olsun canım benim geçen sene olmuştu böbreğimde taş vardı o enfeksiyona sebep oldu hastaneye yattım onca ilaca rağmen düşmüyordu deum taş enfeksiyona neden oluyor demişti ama enfeksiyon düşmedende ameliyata alamıyordu kısır döngüye girmiştik en son enfeksiyon minimal düzeye düşer düşmez ameliyata almıştı çok zor günlerdi allah birdaha göstermesin

Evet canım sağlıklı olsun yeter ki kilosu olsun önemli değil. Dr sadece normal Doğum açısından dedi sanırım. Hem Zaten ben normal doğuramayacağım gibi geliyor bana :))

Sağol Can'ım. İnş senin kuzudan da alacağız böyle iyi haberler.
Valla canım hiç belli olmaz öyle de güzel doğurursun ki İnan :)Herşey kısmet en hayırlısı güzeli olsun inşallah :)

Kızlar ayak baş parmağım kaşınmaya başladı mantar gibibişey sanırım çok şaşkınım hiç yaşamamıştım. Annem mantar kremi al yayılmasın diyor ama mantarı olan varmı hiç çok küçük bir nokta bitkisel bir yolu Yok mu acaba

Kızlar bugün ikinci defa oluyor. Karnım sertleşiyor ve kaburgamın sağ alt tarafına ağrı giriyor. Normal mi bu, doktora gitmeli miyim?

Kızlar ayak baş parmağım kaşınmaya başladı mantar gibibişey sanırım çok şaşkınım hiç yaşamamıştım. Annem mantar kremi al yayılmasın diyor ama mantarı olan varmı hiç çok küçük bir nokta bitkisel bir yolu Yok mu acaba
sirke iyi geliyor mantara, sulandırıp sürebilirsin. faydası olur inşallah

Bende çalıştığım için dinlenemiyorum yarın randevumda soracağım bakalım ne diyecek doktor. Çok zormuş kalp çarpıntısı ilk defa yaşıyorum cidden rabbim kimseye vermesin. İnsanın kafası bile allak bullak oluyor.
Benim daha önceleride olurdu ama hamilelikte kan düşük olunca oluyomuş dediğin gibi çok zor Alah kimseye yaşatmasın

teşekkür ederim kızlar merak ettiğiniz için :KK200:
zatürre olmuştum ben, yaklaşık 11 gündür raporluydum bugün iş başı yaptım
sıkıntılarım geçti çok şükür ama kanımdaki enfeksiyon bitmedi bir türlü, iğne kullandım ilaç aldım
doktor daha fazla kurcalamayalım belki de hamileliktem daha fazla düşmüyor, ilacı da kes haftaya tekrar değere bakalım ilaçsız artış var mı diye dedi
öyle işte biraz moralman iyi değilim sadece hastalık psikolojmi bozdu, bebeğime bir şey olacak stresi çok kötüydü

Cok gecmis olaun canim

Ay kızlar bu ara çok uykum geliyor hamileliğin ilk zamanları bile böyle değildim işyerinde gözlerim açılmıyor ne yapcam ben :uykucu:

Ben de ayniyim canim ozellikle bir haftadir

Bende cuma gidicem kontrole 1 ay oluyor tam acaba diyorum 1 kilo olmusmudur 600 grdi1 ay önce :)
Olmuştur tabi annesi geçmiştir hatta. Ben bugün giderken 1200 falan bekliyordum 1400 e yakın çıktı. :)

pembekakule pembekakule Niye bu kadar bozuyorlar ayarlarımızı anlamıyorum...o kadar korkunç bişeyse bu gebelik diyabeti versinler ilaç bişey kurtulalım, kimisi sadece açlık toklukla karar veriyor e benim de onlarda sorun yok... zaten ağzımın tadı bozuk ne yesem pişman oluyorum bir de o yasak bu yasak...sabah 1 lokma ekmeği bala batırıp yedim işte 110 çıktı
Benim sadece açlık kan şekerine baktılar Can'ım. Dr bugün iyi dedi şeker yüklemesi istemedi. Ailede de Yok şeker.

Olmuştur tabi annesi geçmiştir hatta. Ben bugün giderken 1200 falan bekliyordum 1400 e yakın çıktı. :)

Benim sadece açlık kan şekerine baktılar Can'ım. Dr bugün iyi dedi şeker yüklemesi istemedi. Ailede de Yok şeker.
Babam 60 yaşından sonra müdürlükten alınınca stresten şeker hastası oldu o sayılmaz dedi doktorum aslında pek üstünde durmadı benim de açlık 85-90 tokluk da en fazla 120 falan çıkıyor ama ordan burdan abartılı şeyler durdukça sinirlerim bozuluyor...

Babam 60 yaşından sonra müdürlükten alınınca stresten şeker hastası oldu o sayılmaz dedi doktorum aslında pek üstünde durmadı benim de açlık 85-90 tokluk da en fazla 120 falan çıkıyor ama ordan burdan abartılı şeyler durdukça sinirlerim bozuluyor...
Can'ım stres yapma bak babanda da yaşamışsın stres bile etkiliyor şekeri.

Back
X