2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim istifralar geri döndü:110: her gün değil ama 2 yada 3 güne bir baya kötü oluyorum:110:
Ay cok kotu ya
Kızlar arabamızı aldık.şükürler olsun.ustumden bir yük kalktı.kraft xlx kardesimde de ahşap sepet beşik vardı.sadece iki ay kullanılmış.yeğenim biraz tombisti sığmadı içine:)sonrasında oda yapicaz kismetse.sepet besikler için de yarı ortopedik yatak var midir acaba?bilen varsa yazabilir mi?marka önerisi olan varsa çok sevinirim.
Gule gule kullan bnde bundan almayi dusunuyorum hic denedinmi araca sigarmi acaba
Kizlar bu arafa az once cantam geldi. Pazartesi siparis etmistim. Ben cok begendim. Cok kullanisli duruyor. İcinden alt acma ortusune benzer bir sey de cikti. Yaninda termal gozu ve islak mendil gozu var. Ayrica ic tarafanda da iki tane biberon gozu var. Ben cok kullanisli buldum. Kargo dahil 80 liraya aldim. Piyasadaki en ucuz sekliydi. N11den aldim. Dusunen olursa ozelden yazsin kullanici adini vereyim ben cok memnun kaldim. Siparisi gectim 2 saat sonra kargoya vermislerdi.
Cok guzelmis canim gule gule kullan.
Kızlar kasıklarımın arasındaki bölgede ultrasyonla bakılan yerin altı gibi düşünün cok agrım var üç gündür yürürken özellikle sizce bi sorun mudur bu
Benimde hep var artik niye bilmiyorumda
Eki Görüntüle 2113992
Kızlar bizim biberon emzik bundan.
Ama biberon cam değil. Nasıl steril hale getiririm? Ben kaynatmayı düşünmüştüm ama biberona zarar verir mi bilemedim.
Yıkayıp çantaya koymayı düşünüyorum.

Ayrıca şu kalın battaniyeler var ya. Onlardan hastane çantasına koyacak mısınız? Ben almadım onlardan. Ama bi arkadaşımın oğlu Mayıs başı doğmuş ve o battaniyeye sarıp çıkardık dedi. Serin oluyor yine hava bebek için dedi. İnce yumuşak battaniyelerden bi tane bi tane de penye battaniye koydum ama. Kalınlardan da alsam mı bi tane?
Oyy cok guzelmis bayildim .markasi ne .
Kalin orgu battaniye diyorsan ben almadim .almayi dusunuyorum ama .
Kızlar çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum :KK22:
Eşimle uzun bir aradan sonra bir beraberlik oldu. 2 ay kadar falan. Ama çok Can'ım yandı. İlk kez böyle bir şey geliyor başıma. İlk birliktelikte olduğu gibi. O zamanda çok zor olmuştu.
Sanki orası kapanmış gibi :oops:
Böyle bir durum yaşayan var mı? Normal mi acaba?
Hicbilgim yok bazen agrim oldugunda ben geri cekiyorum kendimi cok canim yaniyor diye ama senin daha mi fazla oldu

Hayır hiç öyle olmuyo canım silmeden vericeksin zaten pamukçuğu o engelliyor aeada birde ağız işini o suyla temiz parmak yardımıyla gezdirdinmi hiç olmaz kokusu tadı olmuyo merak etme biz bütün çocuklarımzda yaparız hiç işe yaramayan görmedim rahat ol

Sağol canım, tecrübeleriniz bizim gibi çaylaklar için çok değerli

2 haftadır ev temizlemedim adama.yalvar yalvardı baktım tık yok yapmaya karar verdim ev temizlendikce içim rahatladı valla şimdi çay koydum azıcık dinleniyim :kahve:
Off darisi benim basima .
Cok sancim oluyo cabucak yoruluyorum .habirede yatili misafir cikiyo bnde napicam neresinden tutucam isi bilmiyorum
Kızlar çok sıkışmış bir şekilde lavaboya koşuyorum, üç dört damla ancak idrar yapıyorum. Dışarı çıkacağımda lavaboya girip çıkıyorum, 5 dk sonra sanki 3 saattir lavaboya gitmemişim gibi tekrar sıkışıyorum. Dışarıda lavabo kullanmaktan hiç hoşlanmam. Bebek mesaneye baskı yapar yazıyor internette, bu kadar çok mu yapıyor, var mı aynı durumda olan?

Bir de alakasız olacak ama lohusa terlik ve tacı için ne düşünüyorsunuz? Benim oğlum olacak ama mavi taç bana yakışmaz, kırmızı takayım diyordum geceliğimin rengi yavru ağzı.. Yine kafamda deli sorular, o kadar çok yapılacak ayrıntılı işler var ki, kapı süsüymüş, terlikmiş, hediyelikmiş:işsiz: bu unutkanlıkla hangisi halledilecek nasıl yetişecek bilmiyorum :110:
Lohusa tacini jendim yapacagim henuz istedgim modeli bulamadim beklemedeyim
Bu arada onumuzdeki haftalarda yine yatili misafirim gelecek. Gercekten her hafta her hafta bıktım. Ben de misafir sevmek isterdim ama yapamiyorum o kadar bunaldim ki! Bazen yurt disinda yasayan, hicbir akrabasi yaninda olmayan gurbetcilere o kadar ozeniyorum ki.
Aynen ya jeske bi adetimiz olsaydi da hamilelere yatili gidilmeseydi.hic kadinlarin yararina bi adetimiz yok :(
Eki Görüntüle 2114114 Eki Görüntüle 2114115 Kızlar emziğimiz ve kalkanımız geldi bineronda yarın gelcek gittigidiyordan aldım emzik 29.50 kalkan 57.59 ücretsiz kargoyla aldım ihtiyacı olanlar bakabilir yarın biberonda gelince eksiklerimi tamamlamış oluyorum allahın izniyle.
Cok uygunmus bnde bakiyim oraya
Canım biberon aventin cam 120 ml olanı emzik de 0-6 ay soft ikili diye geçiyor
120 ml buyuk degil demi ben aldim ama enkucugunude almak gerekirmiydi

Screenshot_20180221-182743.webp Kızlar ana kucağına bi karar veremedim. Şuan fisher price indirimde kullananlar da memnun. Fakat tam yatma pozisyonuna gelmemesi beni düşündürüyor. Şu işe bi karar veremedim gitti

Merhaba kizlar
Neredeyse bir hafta olacak hareketlerinin azaldigini hissediyorim bebegin yani bu haftalardan itibaren gunde 10 tane tekme hareket saymamiz lazim degil mi?

Gecen haftalarda saysam 100 filan olan hareketleri 5 gundur filan zarzor 10 oldu. Doktoruma mesaj attim bugun yokmus hastanede. Sizce ne yapayim bekleyeyim diyorum gereksiz ultrasona girmeyeyim. Ama ya bir sikinti varsa. Sizin bebekler ne kadar ve saat kac gibi hareket ediyor?
4-5 saatte bir hareketlerini hissetmeniz gerekiyor yaziyor kitapta bu haftada bide benimki mesela aksam saat 7-8 gibi uyaniyor sonra yatarken gece 12 gibi bide sabah 6-7 gibi bunun disinda bilmiyorm hareket ediyosa da saymiyorm iste yogunluktan. Bukadar takmayin bence bu bebegine gore de degisir hem kizlar uysal oluyor. Bazi iki erkek bebegi olanlar bile biri cok sakindi digeri kipir kipir diyor bunun bi ritueli yok stres yapma canim

dr kasılma olduğunu ve bu haftalardan sonra normal olduğunu söyledi. ağrılı olursa gel dedi. ilaç vs vermedi
Normal olduğunu benim doktorum da söyledi ama ben yalancı doğum sancısı mı yoksa yorgunluktan veya rahim büyümesinden dolayı oluşan bir ağrı mı onu çözmek istedim :)

Yaaa tüh yine mi enfeksiyon, dört kere antibiyotik kullandım inşallah bir daha olmaz diyordum. Bol su içiyorum, hijyene dikkat ediyorum, daha ne yapsam bilmem :110:
Allah korusun erken doğumu tetikleyebiliyor idrar kültürü yaptır bence garanti çözüm olsun şikayetlerin benle aynı antibiyotik içince çok çok azaldı çok şükür

Kızlar arabamızı aldık.şükürler olsun.ustumden bir yük kalktı.kraft xlx kardesimde de ahşap sepet beşik vardı.sadece iki ay kullanılmış.yeğenim biraz tombisti sığmadı içine:)sonrasında oda yapicaz kismetse.sepet besikler için de yarı ortopedik yatak var midir acaba?bilen varsa yazabilir mi?marka önerisi olan varsa çok sevinirim.
Gule gule kullan canim, cok hos gorunuyor.

Kızlar çok sıkışmış bir şekilde lavaboya koşuyorum, üç dört damla ancak idrar yapıyorum. Dışarı çıkacağımda lavaboya girip çıkıyorum, 5 dk sonra sanki 3 saattir lavaboya gitmemişim gibi tekrar sıkışıyorum. Dışarıda lavabo kullanmaktan hiç hoşlanmam. Bebek mesaneye baskı yapar yazıyor internette, bu kadar çok mu yapıyor, var mı aynı durumda olan?

Bir de alakasız olacak ama lohusa terlik ve tacı için ne düşünüyorsunuz? Benim oğlum olacak ama mavi taç bana yakışmaz, kırmızı takayım diyordum geceliğimin rengi yavru ağzı.. Yine kafamda deli sorular, o kadar çok yapılacak ayrıntılı işler var ki, kapı süsüymüş, terlikmiş, hediyelikmiş:işsiz: bu unutkanlıkla hangisi halledilecek nasıl yetişecek bilmiyorum :110:

terlik ve taç konusunda ben kendim ana malzemelerini alıp kendim birleştiricem :) takım halinde olanlar 30-35 civarında gördüm ben hep ama teliği ve süsüyle beraber 18 tl ye aldım ben. Kendi keyfime göre dizayn yapıp kullanıcam inşallah. :)
Pijama konusunda ben bebeğin cinsiyetine göre almadım açıkçası. Kız bekliyorum, pijamam pembe ama cinsiyete göre feğil rahatlığına göre aldım. Taç ve terlk takımınıda pembe-yavruağzı renklerde aldım.

Eki Görüntüle 2114207 Kızlar ana kucağına bi karar veremedim. Şuan fisher price indirimde kullananlar da memnun. Fakat tam yatma pozisyonuna gelmemesi beni düşündürüyor. Şu işe bi karar veremedim gitti
Ben de tam yatsin istiyorm iki besik almamak icin tiny love begendim 500 tl. Jokerde 400 e dusmus. Icine ince bir yatak yapicam ozelliklerini begendm ama ici cok ince oyle yatamaz cani yanar bebegin.

Ay cok kotu ya

Gule gule kullan bnde bundan almayi dusunuyorum hic denedinmi araca sigarmi acaba

Cok guzelmis canim gule gule kullan.

Benimde hep var artik niye bilmiyorumda

Oyy cok guzelmis bayildim .markasi ne .
Kalin orgu battaniye diyorsan ben almadim .almayi dusunuyorum ama .

Hicbilgim yok bazen agrim oldugunda ben geri cekiyorum kendimi cok canim yaniyor diye ama senin daha mi fazla oldu
Suavinex Can'ım. Bana da hediye geldi. Araştırdım biraz. Başka alırım diye düşünmüştüm. Hiç duymamıştım ama çok tavsiye edilen bir markaymış. Yorumlarına bak istersen sen de.

terlik ve taç konusunda ben kendim ana malzemelerini alıp kendim birleştiricem :) takım halinde olanlar 30-35 civarında gördüm ben hep ama teliği ve süsüyle beraber 18 tl ye aldım ben. Kendi keyfime göre dizayn yapıp kullanıcam inşallah. :)
Pijama konusunda ben bebeğin cinsiyetine göre almadım açıkçası. Kız bekliyorum, pijamam pembe ama cinsiyete göre feğil rahatlığına göre aldım. Taç ve terlk takımınıda pembe-yavruağzı renklerde aldım.
Canım yapabiliyorsan ellerine sağlık, ben de yaparım yapmasına da malzeme nereden alınır bilmiyorum, malzemeyi internetten alsam tek bir terlik ve taç için fazla gelicek, en iyisi internetten bakayım bakmasına diyeceğim ama hep aynı modeller.

Kizlar bu arafa az once cantam geldi. Pazartesi siparis etmistim. Ben cok begendim. Cok kullanisli duruyor. İcinden alt acma ortusune benzer bir sey de cikti. Yaninda termal gozu ve islak mendil gozu var. Ayrica ic tarafanda da iki tane biberon gozu var. Ben cok kullanisli buldum. Kargo dahil 80 liraya aldim. Piyasadaki en ucuz sekliydi. N11den aldim. Dusunen olursa ozelden yazsin kullanici adini vereyim ben cok memnun kaldim. Siparisi gectim 2 saat sonra kargoya vermislerdi.
Rengi pembe mi oyle duruyor. Guzel gunlerde kullan canim

Back
X