- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #25.621
Ay cok kotu yaKızlar benim istifralar geri döndüher gün değil ama 2 yada 3 güne bir baya kötü oluyorum
![]()
Gule gule kullan bnde bundan almayi dusunuyorum hic denedinmi araca sigarmi acabaKızlar arabamızı aldık.şükürler olsun.ustumden bir yük kalktı.kraft xlx kardesimde de ahşap sepet beşik vardı.sadece iki ay kullanılmış.yeğenim biraz tombisti sığmadı içine:)sonrasında oda yapicaz kismetse.sepet besikler için de yarı ortopedik yatak var midir acaba?bilen varsa yazabilir mi?marka önerisi olan varsa çok sevinirim.
Cok guzelmis canim gule gule kullan.Kizlar bu arafa az once cantam geldi. Pazartesi siparis etmistim. Ben cok begendim. Cok kullanisli duruyor. İcinden alt acma ortusune benzer bir sey de cikti. Yaninda termal gozu ve islak mendil gozu var. Ayrica ic tarafanda da iki tane biberon gozu var. Ben cok kullanisli buldum. Kargo dahil 80 liraya aldim. Piyasadaki en ucuz sekliydi. N11den aldim. Dusunen olursa ozelden yazsin kullanici adini vereyim ben cok memnun kaldim. Siparisi gectim 2 saat sonra kargoya vermislerdi.
Benimde hep var artik niye bilmiyorumdaKızlar kasıklarımın arasındaki bölgede ultrasyonla bakılan yerin altı gibi düşünün cok agrım var üç gündür yürürken özellikle sizce bi sorun mudur bu
Oyy cok guzelmis bayildim .markasi ne .Eki Görüntüle 2113992
Kızlar bizim biberon emzik bundan.
Ama biberon cam değil. Nasıl steril hale getiririm? Ben kaynatmayı düşünmüştüm ama biberona zarar verir mi bilemedim.
Yıkayıp çantaya koymayı düşünüyorum.
Ayrıca şu kalın battaniyeler var ya. Onlardan hastane çantasına koyacak mısınız? Ben almadım onlardan. Ama bi arkadaşımın oğlu Mayıs başı doğmuş ve o battaniyeye sarıp çıkardık dedi. Serin oluyor yine hava bebek için dedi. İnce yumuşak battaniyelerden bi tane bi tane de penye battaniye koydum ama. Kalınlardan da alsam mı bi tane?
Kalin orgu battaniye diyorsan ben almadim .almayi dusunuyorum ama .
Hicbilgim yok bazen agrim oldugunda ben geri cekiyorum kendimi cok canim yaniyor diye ama senin daha mi fazla olduKızlar çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum
Eşimle uzun bir aradan sonra bir beraberlik oldu. 2 ay kadar falan. Ama çok Can'ım yandı. İlk kez böyle bir şey geliyor başıma. İlk birliktelikte olduğu gibi. O zamanda çok zor olmuştu.
Sanki orası kapanmış gibi
Böyle bir durum yaşayan var mı? Normal mi acaba?