iyiyim canım,iyiyz hepimiz şükür,yoğun tempoda çalışıyorum hala malum,evde de aynı yogunlukla devam ediyor gün yapacak birşey yok,annelik işte

bella b nin güneş kremini kullanmıştım kızıma markayı ordan biliyorum,mustela minvalinde bir marka o da kaliteli yani ama göğüs kremi konusunda fikrim yok açıkçası.ama sonuçta dermo-kozmetik bir ürün oldugundan lansinosh gibidir o da aynı diye düşünüyorum pek bir işe yaramıyorlar yaa valla.ben hiç kullanmamıştım bile o tarz kremler. burda önceden krem kullanmaya başlayan arkadaşlar da var ama onunda fayda sağlar bir yanı olacagını da düşünmüyorum nacizane

burda asıl mesele meme başını tükürükten uzak tutmak.tükürük asidik yapıda oldugu için bebek memeyi emiyor memeden ayırınca meme tükürüklü tükürüklü havayla temas edip kuruyor bu da çatlamasına sebep oluyor,o göğüs kalkanıyla iyileşen memelerin sebebi de bu zaten tükürük yoksa yara da yok

mekanızmayı böyle düşününce çözümü basit.kesinlikle her emzirmeden sonra üşenmicez gidicez mememizi duru suyla yıkayacaz işin %60 lık kısmı bu zaten.onun dışında mekanik olarak çekilmeye bağlı tahrişler için de ben valla sadece bepanthol losyon sürüyordum bol bol pedle de kapatıp 2-3 saat emzirmediğim zamanlarda öyle takılıyordum. losyon yogun nem sağladıgı için enfazla 4-5gün acıdı geçti sonra, karbonatlı suda pamukçuk için şahane ama karbonat kimyasal yapısıyla sebebiyle cildi kuruttugundan o da kuruluğa bağlı tahriş ve acıma yapıyor maalesef,karbonatlı suyu sadece bebğin ağzına sürmek daha mantıklı. son olarakta kendim deneyimlemedim ama çok çok şahit oldum ki ayva çekirdeği muhteşem bir mucize çok güzel nemlendiriyor,acımaya başladıgında sürmek yeterli olaacaktır,o da denebilir.onun dışındaki dermo-kozmetik kremlere ben pek sıcak bakmıyorum maalesef gereksiz maaliyetli