2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim ben taze yeni bu sabah başladım ölçüme. Dün 100 lik.seker yüklemesi sonucu gebelik şekeri var dediler. Tired ve adasuyu ölçüm yapanlardan diye hatırlıyorum.

Canim seninde mi yuksek cikti. ben 50mg yaptirmistim dun sonucu ogrendim ki şok olduk 135'i asmamasi gereken deger bende 166 cikmis. cumartesi gunu de 100mg'lik testi yaptiricam ama biraz da korkuyorum. 50mg da sekerim bu kadar yukseldiyse 100mg cok daha fazla yukselecek bu bebege zarar verir mi diye cok korkuyorum

Güvenilir bir site mi acaba ?
evet canim bizim burda yani kocaelinde bir ic camasir mağazasının internet sitesi
Ayva cekirdegi jelini ilk haftalar mi surmemiz lazim? Sonra gerek olmuyor mu
canim zaten artik surekli emzirdigimiz icin memede alisiyor ve kurumuyor sonra yok canim gerek kalmiyor

Ben de doğum olduğu gün oğlum nerde kalacak diye düşünüyorum. Nasipse annem hastanede benimle kalacak ama oğlum 3 yaşında ve 1 gece bile bensiz uyumadı. O gün nasil olacak eşim eve götürse uyumaz beni ister biliyorum :KK43: e benimle hastanede kalsa sezeryan zaten zor geçiyor. Bebek,oğlum, bir de ben o halde nasil olur bilemiyorum
esim diyor alip eve geleyim yada aile yakini birinde dursun hayir diyorum bizimle durabilir drlar karismazsa benim yanimda yatar telefondu tabletti televizyon izler insallh bir gece kalir cikariz arada babasi disari cikarir gezdirir ayyy onsuz gidemem ben:cry: rabbim evlatlarimizi korusun zaten benim oglum 8 yasinda ama hic ayrilmadik hersey kolay olur hic korkma:halay:

Hayırlı sabahlar kızlar benim 27. Haftamda nst de sancı çıktı. Doktor erken Doğum önleyici iğne verdi 5 tane. Hastane çantamı hazırladım hemen. İlişkiyi de yasakladı o haftadan sonra.Karnım top gibi sertleşiyor . O sancıymış işte. Ben bebek dönüyor ondan sertleşiyor dıye düşünüyordum. Var mı aynı durumu yaşayan.
Geçmiş olsun cnm ben de 2 gün önce nst'ye girdim sancımız ağrımız çıkmadı ama o sertleşme bende de oluyor ara ara,. Bebek kendini bir yere topluyor kafası gibi geliyor bana sancı mı oluyor ki o. Benim bebeğim makat gelişi şu anda zaten gece ağrıdan ağladım resmen ayaklarını aşağıda hissettim vurdu hep yapacak bir şey yok dönmesini bekliyorum inş döner.

Kızlar çok sıkışmış bir şekilde lavaboya koşuyorum, üç dört damla ancak idrar yapıyorum. Dışarı çıkacağımda lavaboya girip çıkıyorum, 5 dk sonra sanki 3 saattir lavaboya gitmemişim gibi tekrar sıkışıyorum. Dışarıda lavabo kullanmaktan hiç hoşlanmam. Bebek mesaneye baskı yapar yazıyor internette, bu kadar çok mu yapıyor, var mı aynı durumda olan?

Bir de alakasız olacak ama lohusa terlik ve tacı için ne düşünüyorsunuz? Benim oğlum olacak ama mavi taç bana yakışmaz, kırmızı takayım diyordum geceliğimin rengi yavru ağzı.. Yine kafamda deli sorular, o kadar çok yapılacak ayrıntılı işler var ki, kapı süsüymüş, terlikmiş, hediyelikmiş:işsiz: bu unutkanlıkla hangisi halledilecek nasıl yetişecek bilmiyorum :110:
Kırmızı kurdeleli taç lohusalarda kullanılır zaten cnm hatta halk arasında al basmasın diye yaparlar gelenekte. Ben çok seviyorum kırmızı kurdeleli taç ben de alcam.

Kizlar e bebekten ödemeyi yaptık, magzada kalmadigi icin yatagi internetten siparis gectiler. Ama bir hafta oldu ses seda yok. Aranizda ayni durumu yasayan var mi? Odemeyi magzada yapip urunu merkezden gonderecekleri bir durum yasadiniz mi? Mail attim geri de donmediler daha.

Geçen hafta bende sordum.daha doğrusu çok hareketli dedim.bu senin için sıkıntı mı dedi bende sıkıntı yok ama doguncada böyle olursa diye korkuyorum dedim.doktorda sana birşey söyleyeyim mi dedi doğduklarında da öyle oluyorlar dedi :KK17::skandal:
Yani bi problem yaratsaydı söylerdi herhalde

Problem değilmiş zaten canım her bebek farklı oluyor, benimki dün ultrasonda bile kıpır kıpırdır durmadı hiç. Bebekten bebeğe değişiyormuş. 2 gün boyunca hiç kıpırdamazsa hemen gelin dedi o kadar :)

Kızlar günaydın, dün kontrolüm vardı. Bizim bebiş 4 5 gün önde bir önceki ultrasonda da önde çıkmıştı o zaman suyu biraz üst sınırdaydı. Şeker yüklemem de normal çıkmıştı. Şuan suyu normale dönmüş doktorum bir sıkıntı yok azcık iri bir bebek olur dedi. 1500 gr olmuş 38 cm dedi. Yüzünü göstermedi bu sefer sıpa dürttük falan ama elini çekmedi yüzünden bir türlü. Zaten ultrasonda bile kıpır kıpır durmadı zor ölçtü doktor. İnşallah hepimizin bebişleri iyidir.

Selamlar güzel anneler:KK200:
2017 mayıs annelerindenim. Minnoşum 9 aylık oldu bile. Bir bakayım heyecanınızı paylaşayım dedim. Zaman o kadar hızlı geçiyor ki doğumdan sonra... çok tatlı telaşlar.
Sağlıkla alın kuzularınızı kucağınıza. Sevgiler :anneadayı:
Merhaba :KK200:sizde saglikla buyutun insallah .
Bian ileriyi dusunmek cok mutlu etti.:KK68:

Merhaba dostlar çok yazmasam da düzenli okuyorum yazılanları yine bir soruyla geldim size şükür şeker falan çıkmadı günde minimum 2 çikolata ve yarım kg falan tatlı yediğim oluyor :oha:yemek yemeyeyim tatlı yiyeyim istiyorum kendim baya kilo aldım bu sebepten ama bebişim için sizce zararlı mıdır bu durum en son haftasında uyumluydu ilerde doğduğunda şeker hastası olur mu acayip korkuyorum
Canim faydali degil tabiki dikkat etmeye calissan daha iyi.
Ama illa seker hastasi olcak diye birsey yok.
Birsuru yakinim var hamilelikte cok yiyip cok kilo alan hem kilolarini verdiler hem bebeklerinde oyle bi sikinti olmadi.

Kızlar günaydın, dün kontrolüm vardı. Bizim bebiş 4 5 gün önde bir önceki ultrasonda da önde çıkmıştı o zaman suyu biraz üst sınırdaydı. Şeker yüklemem de normal çıkmıştı. Şuan suyu normale dönmüş doktorum bir sıkıntı yok azcık iri bir bebek olur dedi. 1500 gr olmuş 38 cm dedi. Yüzünü göstermedi bu sefer sıpa dürttük falan ama elini çekmedi yüzünden bir türlü. Zaten ultrasonda bile kıpır kıpır durmadı zor ölçtü doktor. İnşallah hepimizin bebişleri iyidir.
Masallah kuzuya oda mi poz vermedi.
Benimkide poz vermiyor.
Bende cok ozledim .meraktayimda iyimi diye insallah tum bebislerimiz iyidir

Hayırlı sabahlar kızlar benim 27. Haftamda nst de sancı çıktı. Doktor erken Doğum önleyici iğne verdi 5 tane. Hastane çantamı hazırladım hemen. İlişkiyi de yasakladı o haftadan sonra.Karnım top gibi sertleşiyor . O sancıymış işte. Ben bebek dönüyor ondan sertleşiyor dıye düşünüyordum. Var mı aynı durumu yaşayan.
Bendede sertlesme oluyor ama dr hic oyle birsey demedi.baska bi sikayetin daha varmiydi.
Rabbim korusun bebeklerimizi ins vaktinde saglikla gelsinler ins

Canım 27.hafta NST ye girmek için erken değil mi? Sen bi şikayetle gittin de onun için mi NST ye soktular yoksa doktor ultrasonda falan bişey gördü de mi NST istedi...30-32 den sonra bağlıyorlar genelde şu anda yani bizde öyle bir durum varsa ya da olsa bimeyeceğiz
Doktor sıkıntı gördüğü zaman 25 den sonra bağlıyor ama tek sıkıntı yer geniş olduğundan nts sürekli kayıyor 3 gün bağlı yattım ben sürekli düzeltme zorunda kaldılar

Masallah kuzuya oda mi poz vermedi.
Benimkide poz vermiyor.
Bende cok ozledim .meraktayimda iyimi diye insallah tum bebislerimiz iyidir

Vermedi ne yaptıysak olmadı, artık olduğu kadar ucundan bir görüntü aldık. Onlar sağ sağlim doğsunda bol bol görüntü alırız o zaman :) İnsan cidden çok özlüyormuş çok değişik bir duygu dr un kapısında kalbim küt küt atıyordu liseli aşık gibi :D

Canım hemen endişe etme istirahat et bolbbol yat su iç stres yapma ... Bende daha erken haftadaa oldu şükür geçti bu bebekte seninki de geçecek İnş iğneni muhakkak vurul çok etkili gerçekten açılma yoksa korkma inş geçici olucaktır.... Allah korusun en kötü ihtimal doğsa bile çok şükür güzel bir bakımla sağlıklı olur.... Ama inş sende gününde yavrunu alıcaksın İnşallah ve hepimizde İnşallah

Vermedi ne yaptıysak olmadı, artık olduğu kadar ucundan bir görüntü aldık. Onlar sağ sağlim doğsunda bol bol görüntü alırız o zaman :) İnsan cidden çok özlüyormuş çok değişik bir duygu dr un kapısında kalbim küt küt atıyordu liseli aşık gibi :KK70:
:KK70:bende heyecanlandigimda yada severken esim tuhaf tuhaf bakiyor.:confused:

Vermedi ne yaptıysak olmadı, artık olduğu kadar ucundan bir görüntü aldık. Onlar sağ sağlim doğsunda bol bol görüntü alırız o zaman :) İnsan cidden çok özlüyormuş çok değişik bir duygu dr un kapısında kalbim küt küt atıyordu liseli aşık gibi :KK70:
Gözün aydın canım minnakla randevun iyiigeçmiş şükür

Back
X