- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
- #25.801
Eki Görüntüle 2114207 Kızlar ana kucağına bi karar veremedim. Şuan fisher price indirimde kullananlar da memnun. Fakat tam yatma pozisyonuna gelmemesi beni düşündürüyor. Şu işe bi karar veremedim gitti

Can'ım tiny love babymall da bugün 350 ye düştü. Oraya bak alacaksan.Ben de tam yatsin istiyorm iki besik almamak icin tiny love begendim 500 tl. Jokerde 400 e dusmus. Icine ince bir yatak yapicam ozelliklerini begendm ama ici cok ince oyle yatamaz cani yanar bebegin.
Yaaa yatmasın salonda. Sen merak etme ben dikkat ederim gel burda yat de.Ay benim esim de salonda yatiyor iki gecedir sinir oluyorum on gunde bir birlikte oluyoruz hadi ben de pek istemiyorm yorgun oluyorm ama salonda yatinca da vicdan yapiyorm rahat degil sabah 7 de ise gidiyor uykuya dayanamaz diye. Sorunca da kiziyor sen rahat yat karnina vururum falan diye korkuyorm diyor. Daha doguma iki ay var, dogumdan sonrasi var pek erken ayrildi yataklar be dertlendim yapmasak da yanimda yatsaydi :)
Hatta karın bölgenle aranıza yastık koy

Ay canım ihmal etme onu. Niye o kadar kanama olsun ki. Aşırı kuruluk yaşıyorsan mutlaka nemlendirici falan kullan.Canim zaten öncesinde duş aliyoruz. Hele hamilelikte ben kokuya daha hassas oluyorum ama bunun dusla suyla alakasi yok canim. Ayrıca ilişkiyi kolaylaştıran ıslanma dediğimiz şey suyla aynı kimyada degil ki. O yüzden su pek ise yaramıyor.
Aynen canim doğru söylüyorsun ama istesem bile yine bir anda kuruyabiliyorum
Zaten hamile kalmadan önce 3 kere ilişkide hep kan geldi. Ama az buz değildi. Ben bu yuzden hastaneden randevu aldim. Randevudan 3 gun once gebelik testi yaptim.pozitif cikti. O yuzden doğumdan sonra bi bakıma girmem lazım.![]()