2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım ben 1,5 aydır kullanıyorum.Eşim aldı sağolsun.İlk başta bi yadırgadım sonra ohh miss çok güzel destek oluyor bel bacak ve karın kısmına.Kesinlikle tavsiye ederim ağrın varsa hatta keşke daha önce alsaydın.Ben yastıksız yatamıyorum alıştım.

Aslında çok niyetlendim ama sonra aklımdan çıktı gitti düşünemedim hiç sonra 2 aydır resmen yastıklarla boğuşuyorum bugün geldi tekrardan aklıma. Alacağım artık başka şansım kalmadı çünkü artık dayanılmaz halde ağrılarım.

Aslında çok niyetlendim ama sonra aklımdan çıktı gitti düşünemedim hiç sonra 2 aydır resmen yastıklarla boğuşuyorum bugün geldi tekrardan aklıma. Alacağım artık başka şansım kalmadı çünkü artık dayanılmaz halde ağrılarım.
aynısının pembesi var bende canım.bence de al rahat edersin.

canım o kadar ağrın oluyorsa bence de al en azından denemiş olursun aklında kalmaz, bende bacağımın arasına yastık koyarak uyumaya başladım o bile çok iyi geldi bana, çok rahat gözüküyor benim bile alasım geldi :KK49:

O neydi gizzzz.... Günde yarım kilo tatlı dedin dimi.. gel benide ye çok tatlı olduğumu söylerler.. şaka bı yana bende tatlıyı çok seviyom ama şeker çıktı yiyemiyom,arada kaçamak oluyo valla ama serbest olsa 1 kilo yer seni sollarim emin ol..:kk77::KK8::halay::dondurma::dondurma::dondurma:
Çok güldüm valla yazına:halay:  hergün yarım kg değil elbette ama minimum 2 çikolata yiyorum ve hala da istiyorum :anneadayı:

canım o kadar ağrın oluyorsa bence de al en azından denemiş olursun aklında kalmaz, bende bacağımın arasına yastık koyarak uyumaya başladım o bile çok iyi geldi bana, çok rahat gözüküyor benim bile alasım geldi :KK49:

Valla canım bacak aramda bir tane kafamda 2 tane sırtımda bir tane karnımda bir tane yastıklarla cebelleşiyorum. Heleki uyuşup dönmeye çalışırsam yandım :( Valla alacağım uğraşmaktansa denerim en azından nasıl aklımdan çıktıysa bilmiyorum ilk zamanlar aklımdaydı hep. Neyse bu saatten sonra azcık uyusam yeter.

Biberonlara bakıyorum ilk çocukta cam gece elimden kayıp kırılmıştı sonra PP olanlardan almıştık Dr. Brown unu ama kullandıkça plastiği rengi değişmişti, temizliğide zordu . Aventin doğal akışlı biberonu çıkmış borusu falan yok hava deliği var sadece , karar veremedim her ikisinide alıcam sanırsam Aventi cam 120+ Dr brown 120 PP

Eklentiler

• 3C611BB7-583B-46D0-B52E-7A0270D793C4.webp
    3C611BB7-583B-46D0-B52E-7A0270D793C4.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 75
Canım ben aldım ama kutusuyla duruyor, açmadım bile daha. Kullanmadığım için de yorum yapamayacağım :KK43: küçük olabilir, belki de biraz kibar duruyor ondan öyle gelmiştir. Ben Casual Cadillac Air düşünüyordum o daha geniş duruyordu. Ama görüntü olarak mı kullanım alanı olarak mı bilemem.
Bende anlayamadim esim almamak icin bahanelermi uretiyor diye :) ama yorumlarda bulmus
Az önce doktordan geldim. Önceki akşam kaburgamın sağ alt tarafına ağrı girmişti ve karnım sertleşmişti söylemiştim. Iki gündür de sanki bebeğin hareketleri azaldı gibi geldi.
Bebeğe baktı gayet iyiydi, hareketli iyi bir sıkıntı yok dedi kalbini dinletti.
Ağrı için safra keseme ve böbreğime baktı. Böbrekte genişleme gördü hamilelikte olabiliyor dedi. Usg ve tit istedi. Sonuca göre kum falan varsa ürolojiye yönlendiririm dedi. Usg yarına kaldı ona göre bir yol izleyeceğiz. Çok büyük bir ağrı değildi ama eşim de sağ olsun pimpirikli gittim doktora. Yoksa aklıma takılırdı. Inşallah bir sorun çıkmaz.
Insallah temiz cikar canim sonuc .
Bendede agri var bobreklerimin oldugu tarafta. Gitmeyi erteliyorum.ins onemli birsey degildir

canım benim evde kullandığım bornozum da bambu galiba ama sert diil, benim gönlümde sarıdan yana amaaa hala kakra veremedim ::110:

canım nerden aldın? ben de bu setten almak istiyorum
turuncu kasa diye bir siteden aldım canım. kız kardeşim eczanede çalışıyor burası da güvenilir bir eczaanenin sitesiymiş. onun önerisiyle aldım.

Güle güle kullanın, ben de bu setten alacaktım sonra acaba içindekilerin hepsini kullanır mıyım diye düşündüm. Sadece şampuan mı alsam diyorum. Masaj yağı yerine zeytinyağı kullanayım diye düşündüm. Yoksa set olarak bu güzel fikrim değişirse bunu alacağım yine.

Bende anlayamadim esim almamak icin bahanelermi uretiyor diye :) ama yorumlarda bulmus

Insallah temiz cikar canim sonuc .
Bendede agri var bobreklerimin oldugu tarafta. Gitmeyi erteliyorum.ins onemli birsey degildir
Hayırlısı olsun o zaman canım, biz de araştırmadan aldık inşallah memnun kalırız.

Inşallah canım, sen de ihmal etme en azından bir şey olmadığını öğrenirsin kafan rahatlar.

Canım ben çok fazla önemsiyorum zaten yürüyorum çok dikkatli besleniyorum ama işe yaradığını nerden bilicem o kadar önemsiyorum ki kabusa döndü hayatım...madem bu kadar önemli nasıl sadece açlık tokluk ölçümüyle karar verebiliyorlar??? Her şey yolunda mı nasıl bilebilirim
diyet ve aktif hareketle primer bir diyabetin önünü almak mümkün,gebelik diyabetini normal diyabet hastalıgıyla kıyaslamamak gerekli,yaptıkların muhtemelen işe yarıyordur.aslında burda önemli olan annenin hamilelik dönemi diyabetinin oldugunun bilinmesi ve dogumu takip eden ilk anlarda bebeğin ona göre gözlem altında tutulması önemli. yoksa senin karnındayken bebeğine şeker zarar vermez düşündüğün ya da endişe duydugun buysa eğer bu konuda için rahat olsun. işte nedir eğer sende gestasyonel diyabet çıktıysa dogum sonrasında ilk saatlerde mutlaka 4saat aralıklarla bebeğin kan şekeri ölçümü yapılması gerekir,eğer annenin sütü gelmemişse henüz bebeğin hipoglisemiye girmemesi amacıyla beslenmesi gerekir.burda gebelikten ziyade dogum sonrası takip çok daha fazla önemli,ne olursa dogum sonrasında olacaktır cünkü. bu aşamada ençok iş aslında bebek hemşirelerinin sunacagı hizmetin kalitesine ve bilgi birikimlerine kalıyor.ve tabii ilk takipleri yapacak olan çocuk doktorunun. sana en güzel tavsiyem dogum sonrası bakım veren hemşirene de ilk muayeneye gelen çocuk doktoruna da mutlaka gebelik döneminde şekerinin yüksek çıktıgını söyle ve bir şekilde bebeğin kan şekeri takibinin yapılmasını iste. ve illa seni emecek diye de aç bırakma sütün gelmezse besle mamayla bişey olmaz ;) özellikle 4kilonun üstünde doğarsa bebek aman dikkat gözünüz açık olsun hipoglisemi açısından ;)

Yaaa bende kullanayım aynı problem bendede var kaç dakika bekletip yıkıyorsun canım

önceden yatarken sürüp sabah kalkınca yıkıyordum o zaman cildim çok kuruyordu.simdi kalkınca sürüyorum bi 20 dk sonra yıkıyorum dene en azından doğal.hamileyim diye maskeleri ladan bıraktım sonrasında bu çözümü buldum

07rukiye07, post: 54966171, member: 447082"]canım 148 merhaba seti, 118 de çatlak kremi ikili, 48 de lansinoh göğüs kremi.[/QUOTE]

Merhaba seti muslera dimi. Benim ki biraz daha uyguna gelmiş galiba. Bir iki hafta önce 130'a almıştım, kargo ücreti de ödemedim. Son kullanma tarihi de 2020 idi allahtan. Sağlıklı mutlu günlerde kullanalım inşallah.

07rukiye07, post: 54966171, member: 447082"]canım 148 merhaba seti, 118 de çatlak kremi ikili, 48 de lansinoh göğüs kremi.

Merhaba seti muslera dimi. Benim ki biraz daha uyguna gelmiş galiba. Bir iki hafta önce 130'a almıştım, kargo ücreti de ödemedim. Son kullanma tarihi de 2020 idi allahtan. Sağlıklı mutlu günlerde kullanalım inşallah.[/QUOTE]
evet senin set daha ucuzmuş, bana da mustela çatlak kremleri çok uyguna geldi ikili 118 tl:KK50: hepsi 2020 tarihli

Merhaba seti muslera dimi. Benim ki biraz daha uyguna gelmiş galiba. Bir iki hafta önce 130'a almıştım, kargo ücreti de ödemedim. Son kullanma tarihi de 2020 idi allahtan. Sağlıklı mutlu günlerde kullanalım inşallah.
evet senin set daha ucuzmuş, bana da mustela çatlak kremleri çok uyguna geldi ikili 118 tl:KK50: hepsi 2020 tarihli[/QUOTE]

Nerden aldınız kızlar mustelanın indirime girmesini bekliyorum ama yok

Back
X