2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağol canım güvenilir yermi biliyormusum

Arkadaş söylemiş güvenilir diye, kardeşi eczanede çalışıyormuş sanırım.
Benim de arkadaşım daha önce bana söylemişti turuncukasa ve dermoeczanem güvenilir diye. Onun da eczacı tanıdığı var. Daha önce dermoeczanemden alışveriş yaptim sıkıntı yaşamadım. Turuncukasada da sıkıntı olacağını sanmıyorum canım. Kararımı verirsem bem de ordan alırım.

diyet ve aktif hareketle primer bir diyabetin önünü almak mümkün,gebelik diyabetini normal diyabet hastalıgıyla kıyaslamamak gerekli,yaptıkların muhtemelen işe yarıyordur.aslında burda önemli olan annenin hamilelik dönemi diyabetinin oldugunun bilinmesi ve dogumu takip eden ilk anlarda bebeğin ona göre gözlem altında tutulması önemli. yoksa senin karnındayken bebeğine şeker zarar vermez düşündüğün ya da endişe duydugun buysa eğer bu konuda için rahat olsun. işte nedir eğer sende gestasyonel diyabet çıktıysa dogum sonrasında ilk saatlerde mutlaka 4saat aralıklarla bebeğin kan şekeri ölçümü yapılması gerekir,eğer annenin sütü gelmemişse henüz bebeğin hipoglisemiye girmemesi amacıyla beslenmesi gerekir.burda gebelikten ziyade dogum sonrası takip çok daha fazla önemli,ne olursa dogum sonrasında olacaktır cünkü. bu aşamada ençok iş aslında bebek hemşirelerinin sunacagı hizmetin kalitesine ve bilgi birikimlerine kalıyor.ve tabii ilk takipleri yapacak olan çocuk doktorunun. sana en güzel tavsiyem dogum sonrası bakım veren hemşirene de ilk muayeneye gelen çocuk doktoruna da mutlaka gebelik döneminde şekerinin yüksek çıktıgını söyle ve bir şekilde bebeğin kan şekeri takibinin yapılmasını iste. ve illa seni emecek diye de aç bırakma sütün gelmezse besle mamayla bişey olmaz :KK66: özellikle 4kilonun üstünde doğarsa bebek aman dikkat gözünüz açık olsun hipoglisemi açısından :KK66:
Kontrolden geldik kadın doğum doktorumdan sonra da dahiliyeye gittim bi liste aldım...açlık tokluk sonuçların gayet iyi bu şekilde devam et dedi doktorlar ikisi de...bebeğim de 1220 gr 2 hafta önde gidiyordu artık epey normale dönmüş sadece 4-5 gün önde görünüyor...açıkçası bundan da korkuyordum hep aynı şeyleri yiyorum bu bebek beslenebiliyor mu...oğlum 4 kilo doğdu pehlivan gibiydi onda ben pekmez içerdim tereyağlar ballar yerdim sanki bebeğim beslenemiyor gibi geliyor...yani benim en yüksek tokluk 137 çıktı şimdiye kadar; sabah öglen akşam ölçüyorum parmaklarım delik deşik oldu...doğuma kadar böyle devam edersem şu durumda hala bebeğim doğduğunda böyle ihtimaller var mı

Arkadaş söylemiş güvenilir diye, kardeşi eczanede çalışıyormuş sanırım.
Benim de arkadaşım daha önce bana söylemişti turuncukasa ve dermoeczanem güvenilir diye. Onun da eczacı tanıdığı var. Daha önce dermoeczanemden alışveriş yaptim sıkıntı yaşamadım. Turuncukasada da sıkıntı olacağını sanmıyorum canım. Kararımı verirsem bem de ordan alırım.

Anladım canım teşekkür ederim dermo dan aldım ben daha önce sıkıntı olmadı ama orda şuan fiyatları yüksek , alayım burdan bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz

evet senin set daha ucuzmuş, bana da mustela çatlak kremleri çok uyguna geldi ikili 118 tl:KK50: hepsi 2020 tarihli

Nerden aldınız kızlar mustelanın indirime girmesini bekliyorum ama yok[/QUOTE]
turuncu kasa diye internet sitesi canım, pazar gece sipariş verdim, çarşamba elime ulaştı. 2020 son kullanma tarihleri. inceleyin uygun gelirse fiyatları alırsınız.

Sağol canım güvenilir yermi biliyormusum
ben pazar gece sipariş verdim çarşamba öğlen geldi kargo. ürünler de 2020 son kullanma tarihli miadı yakın değil yani. kardeşim eczanede çalışıyor tanıdığı bildiği bir eczanenin sitesiymiş, ben sıkıntı yaşamadım. özellikle çatlak kremi çok uygun geldiği için tercih ettim.

Kızlar bu arada 2 hafta önce devlette yaptırdığım tahlilleri götürmüştüm idrar yolu enfeksiyonu vardı doktor tekrar yapalım antibiyotik vermeyelim hemen dedi tahlil yapıldı, geçmiş...her gün 1 kase yoğurt yiyorum 1 büyük bardak kefir içiyorum ve bolca su...
bir arkadaş yoğurdun suyunu önermişti demek ki baya etkiliymiş. benim tahlilerim temiz çıktı ama akıntımda koku hissediyordum, doktorum da bir kaşık üzüm sirkesini bir bardak suya koy aç karna iç dedi. o da enfeksiyona iyi gelirmiş.

Daha besiğimiz arabamız alınmadı ama oyuncaklarimiz hazır teyzoslar:))
Screenshot_2018-02-22-18-56-50.webp

Benim son 1 aydır yüzüm çok sivilcelendi nedense

Bende sivilce yok ama leke çok var gıcık oluyorum aynaya baktığımda o yüzden devamlı fondöten sürüyorum nasıl geçer bilmiyorum.

Ay canım ihmal etme onu. Niye o kadar kanama olsun ki. Aşırı kuruluk yaşıyorsan mutlaka nemlendirici falan kullan.

Canim ilk doğum sonrası çatal korkum başladı. O kanamayı 1 aya yakın çektim ama inatla gitmedim. Eşim de artık neden oluyor diyip evham yapınca korka korka randevu aldım ama bir baktım hamileyim. Neden oldugunu bende cok merak ediyorum hicbir fikrim de yok. Hani catlama kanamasi desem o kadar fazla olmaz diye dusunuyorum. Artık doğum sonrasına bakıcam neden diye çünkü gerçekten eziyet benim için ilişki. Halbuki çok güzel bir eylem olması gerekmez mi.

Kızlar iç kollarımda küçük küçük sıktığımda içinden yağ çıkan sonra kaşınan şeyler çıktı nedir bunlar acaba çokmu yağ sürüyorum kendime sizde varmı

Eklentiler

• 93B46500-569B-422E-BC2F-160D3DC14846.webp
    93B46500-569B-422E-BC2F-160D3DC14846.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 8BE3B8F0-40CA-489A-B5B7-759C41262CA5.webp
    8BE3B8F0-40CA-489A-B5B7-759C41262CA5.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 57
Back
X