2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler
cnm ben demir ve vitamin kullanıyorum sadece. ama 2 ay kadar önce demiri günde ikiye çıkar dedi çıkardım ama şimdi bir içiyorum yine. onun dışında balık yağı falan sordum gerekli görmedi. vitamini de senin bünyen zayıf düşmesin diye veriyorum yoksa bebeğe demir faydalı sadece dedi. magnezyum merak ediyorum aslına çok kramp ve ağrı yaşamadım sormadım o yüzden ama bugünlerde romatizmalı gibi dizlerim acıyor gece uyurken. bugün gideceğim kontrole sorarım.

Kızlar dün postta sadece dua demisim hepimiz dua ediyoruz tabii ben abese süresinin 20.ayetini devamlı okuyorum. Kolay doğum için okumuyormuş. Oğlumda da devamlı okumustum
aaa ben onu bilmiyordum hakikaten güzelmiş anlamı hatta 19-20 olarak okunabilir. Meryem suresini biliyorum ama ona da bakalım okuyalım. Özellikle hz meryemin doğumunu anlattığı kısım Meryem suresinde okunmalı bence.

Aynen canım şu an ben de kipirdasin diye uğraşıyorum tık yok. Ağladım aglicam. Kaç defa hareket etmiyor diye gittim maşallah bi sorun yoktu. Şimdi 2 gündür yine hareketsiz.yarin gitcem bakalım
Gittin mi canim doktora? Nasil gecti?
Kızlar kızımın adı kumsal olucak inşallah . Magnet yaptırmayı düşünüyodum ama böyle deniz yıldızlı falan bugün karşıma böyle bişey çıktı . Yarın eminönüne gidip malzemelerine bakcam kendim yapmayı düşünüyorum . SiZce nasıl bana çok farklı geldi . Hatta ağ gibi bişey de bulursam yanlarından küçük küçük çapraz yapıştırırım. Büyük bulursam kapı süsü de yaparım ismi yaktırarak yapıp nasıl fikir :KK53:Eki Görüntüle 2125971
Cok guzel ismi. Bence kucuk mantar siseler alip icine deniz kumu, minik deniz yildizlari ile bir susleme yapabilirsin. Çok hoş olur. Hem. Malzemeleri temin etmen daha kolay olur. Veya magnetli açacaklar oluyor yine şişe de. Onlardan da icine kum ve deniz yikdizi doldurup acacak magnet yapabilirsin.

Günaydın herkese. Dün geceden beri regl sancısıçekiyorum, belim ayrılıyor sanki ve karnım ağrıyor. Bebeğim de çok hareketli. Dün biraz fazla yürüdüm ve minibüste çok fazla sarsıldım. Bunlardan olabilir mi? Benzer durum yaşayan, sancılanan var mı? Sebebi ne olabilir?
Canim yoruldugun icindir. Ben cok yoruldugumda doğuracam saniyorum agridan sizidan.
Kızlar günaydın rüyalarım dallas gibi. Gözümü kapatır kaptmaz dallas alemine dalıyorum. Gece birkaç kez kalkıyorum geri uyuduğumda yüne rüya. Var mı ben gibi olan :))))
Benim de oyle. Bu gece uyuyamadim hatta. Esim den bile korktum nerdeyse.
Ay kızlar az önce izledim tvde. Konuyla çok alakasız ama bi iş adamı bosanirken karısına 1 yat 1 uçak 35 gayrimenkul 80 milyon tl tazminat her ay 100 kadına 30bin de çocuğuna nafaka vercekmis:KK70: şu an ben şok. Gözümü tavana diktim düşünüyorum :KK14::KK53:
Skandal emojisini koydugumu farzet :D
Whatsupp grubu kurmak falan yasak canım anında ceza veriyolar son aylarımızı cezalı gecirmeyelim :) burdan yine haberleşiriz tabi bebişlerden fırsat bulursak :)
Aman ceza verecek yer ariyorlar :D nerden haberleri olacak da. Ama bence forum da takilmak daha guzel. Simdi grup kurulsa toplu mesajlar, cuma mesajlari, siyasi paylasimlar falan yapilir forumun tadini vermez.
Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler
Ben basindan beri decavit ve gynoferro kullaniyorum. Bir gece birini bir gece birini iciyorum.
Vitamini doktor mu kesti canım ben hala decavit içiyorum nezaman bırakıcam sorarım kan sulandırıcı ve coraspin de içiyorum
Ben dogumdan sonra 1-2 ay daha kullanmayi dusunuyorum ama seyrelterek.
Kızlar oğluma hastane çıkışı bulamadım. Instagramda bir kaç yere baktım ama erkek bebek için hem sade hem şık bisey bulamadım. Çok abartılı heryeri fiyonklu bisey istemiyorum. Tabi ilk giyeceği kıyafet olacağı için de düzgün bisey olsun istiyorum. Var mı bildiğiniz yerler? Tulum ve şapka olması yeterli. Öyle 10 lu takıma gerek yok. Önerilerinizi bekliyorum:KK54:
Canim bulundugun sehir deki bebek magzalarina bak derim. Guzel ürünler çıkabiliyor.

Bilmiyorum ki bana da vermedi doktorum genelde hepiniz kullanıyor sunuz d3
Kalsiyum magnezyum elevit demir hapi bende bide erken doğumbolmasin diye tansiyon hapı şimdilik

Anladim canim. Arkadasimada haplar yan etki yapinca birak kullanma dediydi doktoru. Kac aydir hicbisey kullanmiyordu bugun saglik ocaginda kizmislar mecbur kullanacaksin vitamin ve kan hapini diye yani bencede onemli olanlar vitamin ve kan hapi.

Kızlar günaydın . 32. Haftada izne ayrılmak için aldığınız raporları sadece doktorunuz onaylayıp vermedi mi ? Müdür yardımcım heyet raporu olması gerekiyor sistem kabul etmiyor tek hekim onayını diyor . Bir hatamı yaptım
ben çalışabilir aldım devletten doktorum hazırladı baş hekim yardımcısı imzaladı bitti gitti. ama izne ayrılma nasıl oluyor onu bilmiyorum cnm.

Gittin mi canim doktora? Nasil gecti?

Cok guzel ismi. Bence kucuk mantar siseler alip icine deniz kumu, minik deniz yildizlari ile bir susleme yapabilirsin. Çok hoş olur. Hem. Malzemeleri temin etmen daha kolay olur. Veya magnetli açacaklar oluyor yine şişe de. Onlardan da icine kum ve deniz yikdizi doldurup acacak magnet yapabilirsin.

Canim yoruldugun icindir. Ben cok yoruldugumda doğuracam saniyorum agridan sizidan.

Benim de oyle. Bu gece uyuyamadim hatta. Esim den bile korktum nerdeyse.

Skandal emojisini koydugumu farzet :KK70:

Aman ceza verecek yer ariyorlar :KK70: nerden haberleri olacak da. Ama bence forum da takilmak daha guzel. Simdi grup kurulsa toplu mesajlar, cuma mesajlari, siyasi paylasimlar falan yapilir forumun tadini vermez.

Ben basindan beri decavit ve gynoferro kullaniyorum. Bir gece birini bir gece birini iciyorum.

Ben dogumdan sonra 1-2 ay daha kullanmayi dusunuyorum ama seyrelterek.

Canim bulundugun sehir deki bebek magzalarina bak derim. Guzel ürünler çıkabiliyor.
Yok canım randevum 3te daha gitmedim :rolleyes:

Allah büyük canım İnş kucağına aldığında genetik olarak karşılaşırsın başından beri sıkıntılı gebelik yaşayan bir kaç arkadaşız Allah büyük hepimizin yavruları Allaha emanet... Benimde karnı küçük çıkıyo şuan kafası da küçük genetiktir İnş diyoruz bakalım doğmadan görmeden ne desek boş seninde sezeryan olucak değilmi benimde sezeryan 36 dolunca alınacak Rabbim hepimizin sonunu hayırlı etsin

evet kizimda sezeryan hastane sezeryan sonrasi normal dogumda yapiyor tesfik ediyor ama dunki doktorum sezeryan dedi. bebegim kanala girmis zaten agrilarim var. doktor bana dogum haftani beklemeye caliscaz ama suyun gelir kan gelir bebekde hareket azalma olur agrin olur hemen gel dedi bunlar olmazsa 2 Hafta sonra gel dedi. esimde hic bir is yapma diyo cunku bebegimizde hep bi sıkinti cıkiyo en azindan dogdunda cigerleri gelismis olsun istiyoruz artik. bide plaseteda birseyler gordu. onu nasil sormadim anlamiyorum kafada kalmadiki ama en azindan dunku doktorum o kadar gittim doktora karsi iyiydi hic biri aciklama yapmazken aya kalkip tam karsimda bana anlatti herseyi nst oncesi ve sonuc gosterdimde bunlari tekrarladi dikkat et diye hala kanamam olacak gibi hissediyorum onun disinda bebegin kanaldaki agrilari var sanki orasi aciliyo gibi hissediyorum. bakalim ne olur bizim bebekde dogunca incelemeye giricek dedim gibi Allah bebeklerimize saglik sihat guc kuvvet hayirli mubarek eylesin. hemizin insallah

kizlar benim gibi dun geceden beri uyuyan bi turlu kendine gelemeyen varmi yapmak istedigim cok sey var. goz acma takatim yok hicmi bu vucud dinlenmez ya
vitamin alıyor musun cnm ek olarak azaldı depomuz ondan olabilir.

Doktordan geldim hersey yolunda cok şükür 1900gr 42 cm olmus.Hep bi hafta geriydi artık yakalamıs görünüyo 32+2 yim bugün.Doğum icinde 39da filan alırız dedi ben sıkıntım olmazsa doldurmak isterim dedim nasıl istersen dedi ama 6-13 mayıs arası bi tarihte olur Allah kısmet ederse 39-40 arası yani.İlk oğlum 3400 doğdu buda o civarda doğar muhtemelen dedi suyu filan iyiymiş bi ay sonra gidicem bi daha büyük bi sıkıntım olmazsa insallah

Kizlar bugun ağda yaptim resmem canimdan can gitti. Bir denkica gobekten asagisi gorunmuyor ya cok zorladi. Bu beni 1 ay idare eder. 1 ay sonra da hala doğurmamış olursam kuafore yaptiriyim diyorum. Ne dersiniz bir sıkıntı olur mu o kafar yakin tarihte agda yaptirmak. Ne biliyim cektiginden, sündüğündem acilma falan yapar mi?

arkadaşlar acil cevap verir misiniz ? rahme doğru olan kemiklerde ağrım başladı.işyerinde hareketsiz kaldığımdan sanırım yürürken de baya kasıyor beni, ağrıyı hissediyorum.normal değil mi ? okumuştum ama hiç kendimde beklemiyordum sizinde ağrınız oluyor değil mi ? yürürkende devam ediyor.doktor yürüyüşü bu yüzden tavsiye ediyor sanırım :KK43:

Doktordan geldim hersey yolunda cok şükür 1900gr 42 cm olmus.Hep bi hafta geriydi artık yakalamıs görünüyo 32+2 yim bugün.Doğum icinde 39da filan alırız dedi ben sıkıntım olmazsa doldurmak isterim dedim nasıl istersen dedi ama 6-13 mayıs arası bi tarihte olur Allah kısmet ederse 39-40 arası yani.İlk oğlum 3400 doğdu buda o civarda doğar muhtemelen dedi suyu filan iyiymiş bi ay sonra gidicem bi daha büyük bi sıkıntım olmazsa insallah
Hasi gözünaydın canım çok sevindim bende 32+0 da gitmiştim gününü yakalamıştı çok sevinmiştim. 39+2 diye konuştuk biz de Allah nezaman nasip edecek bakalım :)

Hasi gözünaydın canım çok sevindim bende 32+0 da gitmiştim gününü yakalamıştı çok sevinmiştim. 39+2 diye konuştuk biz de Allah nezaman nasip edecek bakalım :)
Cok şükür canım sağol bizimde 39+Larda olur muhtemelen 4 mayıs mıydı senin benimde gönlümden bi 8 mayıs geciyo ama du bakalım :)

Back
X