- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #31.701
Benim de yanlar dolmaya başladı 2 gündür oyüzden sivriliği de kaybolmaya başladıAynen. Birden bire büyüdük![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de yanlar dolmaya başladı 2 gündür oyüzden sivriliği de kaybolmaya başladıAynen. Birden bire büyüdük![]()
Özel bir sebebi yok değil mi :) evet 4 inşallah ama annem sen 25 nisan da doğurucan hissediyorum deyip duruyorCok şükür canım sağol bizimde 39+Larda olur muhtemelen 4 mayıs mıydı senin benimde gönlümden bi 8 mayıs geciyo ama du bakalım :)
Evet canım çok oturuca çok uzanınca oluyor bende. Yürüdükçe açılıyor rahatlıyorumarkadaşlar acil cevap verir misiniz ? rahme doğru olan kemiklerde ağrım başladı.işyerinde hareketsiz kaldığımdan sanırım yürürken de baya kasıyor beni, ağrıyı hissediyorum.normal değil mi ? okumuştum ama hiç kendimde beklemiyordum sizinde ağrınız oluyor değil mi ? yürürkende devam ediyor.doktor yürüyüşü bu yüzden tavsiye ediyor sanırım![]()
Ama hala küçükBenim de yanlar dolmaya başladı 2 gündür oyüzden sivriliği de kaybolmaya başladı![]()
Ay yok 8.5.2018 hos geliyo ondanÖzel bir sebebi yok değil mi :) evet 4 inşallah ama annem sen 25 nisan da doğurucan hissediyorum deyip duruyor![]()
rahimde kasılmaya neden oluyormuş ben de bu hafta dedim ama öldüm yapamadım jilet geçtim doğuma yakın bir kuaför yaparım diyorum.Kizlar bugun ağda yaptim resmem canimdan can gitti. Bir denkica gobekten asagisi gorunmuyor ya cok zorladi. Bu beni 1 ay idare eder. 1 ay sonra da hala doğurmamış olursam kuafore yaptiriyim diyorum. Ne dersiniz bir sıkıntı olur mu o kafar yakin tarihte agda yaptirmak. Ne biliyim cektiginden, sündüğündem acilma falan yapar mi?
tamam sizde de oluyor, teşekkür ederim canımEvet canım çok oturuca çok uzanınca oluyor bende. Yürüdükçe açılıyor rahatlıyorum
Canım ben de doğuma yakın kuaforde yaptircam bence bi sorun olmaz doğumu tetikliyormus tetiklesin valla canıma minnetKizlar bugun ağda yaptim resmem canimdan can gitti. Bir denkica gobekten asagisi gorunmuyor ya cok zorladi. Bu beni 1 ay idare eder. 1 ay sonra da hala doğurmamış olursam kuafore yaptiriyim diyorum. Ne dersiniz bir sıkıntı olur mu o kafar yakin tarihte agda yaptirmak. Ne biliyim cektiginden, sündüğündem acilma falan yapar mi?
Cok tatli duruyor masallahAnlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. 9. Ayin icine girince birden bire gerçekten 9 aylik oluyorsunuz![]()
Masallah canim geriye saglikla beklemek kaldi ins.Doktordan geldim hersey yolunda cok şükür 1900gr 42 cm olmus.Hep bi hafta geriydi artık yakalamıs görünüyo 32+2 yim bugün.Doğum icinde 39da filan alırız dedi ben sıkıntım olmazsa doldurmak isterim dedim nasıl istersen dedi ama 6-13 mayıs arası bi tarihte olur Allah kısmet ederse 39-40 arası yani.İlk oğlum 3400 doğdu buda o civarda doğar muhtemelen dedi suyu filan iyiymiş bi ay sonra gidicem bi daha büyük bi sıkıntım olmazsa insallah
Ya aslinda doguma yakin yapmayin diyorlarda baska care kalmiyorkiKizlar bugun ağda yaptim resmem canimdan can gitti. Bir denkica gobekten asagisi gorunmuyor ya cok zorladi. Bu beni 1 ay idare eder. 1 ay sonra da hala doğurmamış olursam kuafore yaptiriyim diyorum. Ne dersiniz bir sıkıntı olur mu o kafar yakin tarihte agda yaptirmak. Ne biliyim cektiginden, sündüğündem acilma falan yapar mi?
Masallah canim aynen cok sivrilik yokBenim de yanlar dolmaya başladı 2 gündür oyüzden sivriliği de kaybolmaya başladı![]()
Canım rahme yakın kemikler kalça kemikleri bacaklarla vajinanin bağlantı yeri benim 15.haftadan beri deliler gibi ağrıyor.yatakta dönmek uzun süre yürümek benim için imkansız. Normal yani merak etme. Çatı genişliyor yani olması iyi aslındaarkadaşlar acil cevap verir misiniz ? rahme doğru olan kemiklerde ağrım başladı.işyerinde hareketsiz kaldığımdan sanırım yürürken de baya kasıyor beni, ağrıyı hissediyorum.normal değil mi ? okumuştum ama hiç kendimde beklemiyordum sizinde ağrınız oluyor değil mi ? yürürkende devam ediyor.doktor yürüyüşü bu yüzden tavsiye ediyor sanırım![]()
Ca im bende o agri olunca direk dr u aradim gel dedi.arkadaşlar acil cevap verir misiniz ? rahme doğru olan kemiklerde ağrım başladı.işyerinde hareketsiz kaldığımdan sanırım yürürken de baya kasıyor beni, ağrıyı hissediyorum.normal değil mi ? okumuştum ama hiç kendimde beklemiyordum sizinde ağrınız oluyor değil mi ? yürürkende devam ediyor.doktor yürüyüşü bu yüzden tavsiye ediyor sanırım![]()
Sağol teyzesi uslandı kızım artık yanlara da büyüyor. Annesinin sesini duyduAma hala küçükcok tatli masallah
![]()
Aaa evet 8.05.18 bir uyum var. Benim 4.5.18Ay yok 8.5.2018 hos geliyo ondanbenimde bi arkadasıma öyle hissetmiştim 10 mayıstı gecen sene ben hep 5 mayısta dogurcan dedim öylede oldu :)
Sağol canım sen nasıl oldun bebiş yukarı çıktı mı azıcıkCok tatli duruyor masallah
Masallah canim geriye saglikla beklemek kaldi ins.
Ya aslinda doguma yakin yapmayin diyorlarda baska care kalmiyorki
Masallah canim aynen cok sivrilik yok
evet o zaman rahatladım sizlerde olduğunu duyunca moralim düzeliyorCanım rahme yakın kemikler kalça kemikleri bacaklarla vajinanin bağlantı yeri benim 15.haftadan beri deliler gibi ağrıyor.yatakta dönmek uzun süre yürümek benim için imkansız. Normal yani merak etme. Çatı genişliyor yani olması iyi aslında
doktora yazdım çağırır valla kendisi.haftaya çarşamba 28 inde kontrolüm var ve çalışamaz raporu da verecek doktorum.sen dr.un çağırdığında gittin ne dedi ne çıktı acaba ?Ca im bende o agri olunca direk dr u aradim gel dedi.
Bebek asagida oldugu icin oluyormus .erken dogum olabilir dedi.
Sen de bi ara yada git ihmal etme
Benim gibi tontiş annelere moral olsun![]()
Teşekkür ederim canım ama bu dediğim kemik ağrıları bak eğer sancın falan varsa doktoruna danış Allah korusun bi sorun olmasinevet o zaman rahatladım sizlerde olduğunu duyunca moralim düzeliyorsenin ağrıların erken başlamış çok geçmiş olsun
LastMadOnEarth