• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar günaydın.
Uykusuz bi gecenin sabahından sevgiler

minikoglan minikoglan @hiye
Kızlar inek sütüne alerjisi olan bebeklerde pişik çok olurmuş. Arkadaşım dedi onun oğlunda alerji çıkmış.
Bi kendiniz ona dikkat edin bakalım. İnek Sütü ürünleri tüketmeyin.

Günaydın canım benim, gecemiz gündüzümüze karıştı resmen:(
Benimkinde de inek sütü alerjisi var, yoğurdu falan fazla tüketsem popiş ne sürersem süreyim kızarıyor hemen

Kız bebek anneleri sorum size, benim bebeğimin genital bölgesinde iç dudakları mor doğdu doğalı tüm bebeklerde öylemi ? Dr a sormayı unutuyorum
Yok canım benim kızımın genital bölge dudakları beyaz. Doktora yine sor tabi ama bir sorun oldugnu sanmıyorum

Insanları işlerine karışmak hoşlarına gider ama kendi işlerine karistirmazlar. Herşeye bir lafları vardır. Bende deli oluyorum ama evime gelene laf söylemiyorum ne yapayım birde nazar inaniyorum ve bizde nazar bir olayla sonuçlanıyor. O gece oglum kafayı bir çarptı ki dedim yarıldı. Balkonda oturanlar ne oldu o ses neydi diye içeri koştular. Çok korktum.

Su nazar isini ben de halledemiyorum ya her kiyafet degistidigimde nazar boncugu da takiyorum ama gercekten bebeklere cok kolay nazar degiyor
Bizimkinin gece uykusu cok iyiydi Biz saat kurup uyandiriyorduk Emip yine uyuyuveriyordu Hic sesi cikmazdi gece
Gecen gun annem ve babam birbirinden habersiz ard arda gece sizi rahat ettiriyor ama demi falan dediler Ya nazar edeceksiniz cocugu dedim ve ondan sonradir geceleri cok huzursuz eski duzen gitti

Benimde kizim ufak :) ama 4 saat uyumasina hicc karismam gun icinde zaten sömurup duruyor bi sikintisi yok sadece goguslerin cok doldugu icin beyne sut var uyarisi gittiginden uretim yavaslayabiliyo o yuzden emzirin deniliyor
vicdan yaptim. normalde sabah bolca kaka yapardi bugun daha az yapti. kakasi az olunca az beslendi die uzuldum. zatn ufak ama uyku bana da ona da lazim diyorum

Bende kısıtlamaya gitmiyorum karpuz kiraz şeftali kayısı erik yedim şimdiye kadar walla senin çay bize iyi geliyor çok şükür allah razı olsun senden akşam söylemesi ayıp nohut pişirmiştim üstünede karpuz yedim gece sorun olmadı yatmadan çaydan demleyip içtim gazı oluyor ama kendisi çıkarıyor pırt pırt
Oy çok şükür valla pek zor bizimde çay bitti de ondan kivrandi yavrum esim almaya gitti yine.

:KK11: ah canım şöyle ağızlarını üzerine bi çaksak belki içimiz soğur. Birde kızım gaz sancısı çekiyor belli yani kucagimda sanci girince ağlamaya başlıyor sanci geçiyor susuyor. Aç mı bu. Hayır gaz sancısı diyorum başkası geliyor sütün mu yetmiyor diyor :kızgın:kafayı kırasim geldi.
Evde durmaktan bunaldim eşimle durmadan tartışıyoruz herşeye batmaya başladı vücudumda yaralar cıktı kaşınıyor sızlıyor yaralar ama dışarı çıkınca da böyle dengesiz konuşmalar canımı sıkıyor.

Valla canım ben kendimi verdim dışarı avm avm geziyorum banada çok diyorlar gaz sancısı diyorum yok yok sıcaktan soy bu çocuğu yok yok bu kucak istiyor ondan al kucağına geçen bağırdım valla sizin çocuğunuzmu diye. Pat küt girişcem bigün sende çık gez stres daha çok kötü yapıyor insanı birde senin eşin evde çalışıyordu diye hatırlıyorum kesin bende kavga ederdim. Uzaklaşmak iyi gelir sanada.

Bayram dolayısıyla giremedim kızlar hemen de 25 sayfa yazışmışsınız :halay:
Benim cimcime sanki bi düzen oturtmaya başladı 44 günlük oluyoruz...emme gaz çıkarma uyuma vs böyle gidiyor...ben kolsuz atlet çorap ve alt üst takım giydiriyorum artık şapka eldiven yok...sorun şu ki bu yaramaz kız ellerini yumruk yapıp emiyor bazen de baş parmağını emiyor ve bu benim asla istemediğim bir şey çünkü parmak hep yanı başında ne zaman isterse emebilir ama emzik olsa onu bir gün yok ederiz mecbur alışır yokluğuna. Nuk damaklı emzik var asla emmiyor öğürerek çıkarıyor diliyle ittiriyor...en çok sevilen emziklerinizin fotosunu koyar mısınız bu işi çözmem lazım:eek:
Aynı cnm bizim oğlan da başladı el parmak emmeye :(

Canım aslında ben mama vermiyordum sütüm yetiyordu ki tek meme bile yetiyordu. Eşimin köyüne gittik nazarmı oldu noldu anlamadım birsen süt kesildi hemen eşimi aradım eve geldik zor bela geldi sütüm ama çok azaldı. Birde benim oğlan az sütü çekmiyor boş boş çekeyimhuyu yok belki çekse çoğalacak ama hemen bırakıp ağlıyor :KK43: sağıyorum ama bende işe yAramıyor sağmak. Çok üzülüyorum ama yoluna koyamadım eskisi gibi :KK43:
Ya başka bir şey olmasın bir yeri acıyor belki kuzunun. Pamukçuk olabilir mi

Aynı cnm bizim oğlan da başladı el parmak emmeye :KK43:
Dönemsel herhalde bizimki de yumruk kebabını pek seviyor. Bir de yatağına koyunca eli kolu bacakları sürekli hareket ediyor yüzer gibi, emdiği enerjiyi harciyor tabi sonra yarım saate uyanıyor. Var mı bebişleri öyle deli deli kol bacak kıpırdatan

Dönemsel herhalde bizimki de yumruk kebabını pek seviyor. Bir de yatağına koyunca eli kolu bacakları sürekli hareket ediyor yüzer gibi, emdiği enerjiyi harciyor tabi sonra yarım saate uyanıyor. Var mı bebişleri öyle deli deli kol bacak kıpırdatan
Bizimki öyle canım resmen halay çeker gibi kollar havada. Kendini uyandırıyor. Eldivenlerini çıkaramıyorum gözlerini oyuyor. Ellerini sarinca da kıyamet kopuyor

Oy çok şükür valla pek zor bizimde çay bitti de ondan kivrandi yavrum esim almaya gitti yine.

Canim senin cay baya bi konusuluyor heralde :) Son zamanlar pek takip edemiyorum o yuzden bi soruyum dedim. Ictiginiz cay normal gaz cikarmasi icinmi faydasi var yoksa kaka yapmasinda da yardimci oluyormu? Benimki sabahlari kakasini yapamadigi icin baya bi kivraniyo kuzum zar zor yapiyor o ikindikca benim icim gidiyo.

Hepsi öyledir muhtemelen kaslarıni geliştiriyorlar uyanıkken hep oynak benim kızda

Bizim de öyle canım nerdeyse kalkıp koşacak kıpır kıpır...çorapları da küçük gelmeye başladı çok mutlu oluyorum topuk kısmı topuğunda değil ayağının ortasında duruyor :KK54: ama bu yumruk ve parmak emmesi hiç hoşuma gitmiyor onun yerine emzik emse daha iyi...bazen koca koca çocuklar parmak emer, öyle olmasınlar da...bugün gidip bikaç çeşit daha emzik alıcam...zaten sık sık mememde yani bu emme yetmeyip bi de parmak emmek:KK45:

Kızlar günaydın.
Uykusuz bi gecenin sabahından sevgiler

minikoglan minikoglan @hiye
Kızlar inek sütüne alerjisi olan bebeklerde pişik çok olurmuş. Arkadaşım dedi onun oğlunda alerji çıkmış.
Bi kendiniz ona dikkat edin bakalım. İnek Sütü ürünleri tüketmeyin.
Hic tüketmiyorum ki nerdeyse ya :/ sut yogurt yemiyorum. Yedigim peynir de bu ara keci peyniri.

Back
X