2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar inanın kafayı yiyeceğim. Yemek yiyorum yarım saat geçiyor yine midem kazinircasina geri açıkıyorum. Nedenini bilmiyorum sürekli ye ye de kilo almaktan korkuyorum ne yapacağım
Canım bi elma muz kreker al kuruyemiş al ama ciğ onlar bastırıyor.bendede oluyor birde su

Allah bağışlasın inşallah

Kizlar bisi sorucam bulanti icin zencefil cayi tuketen var mi? Iyi geliyor ama tehlikeli diyorlar.. kafam karisti
Ben ilk hamileligimde icerdim gunde 1 fincan. Taze zencefilden ince bir dilim kesip bir fincan sicak suya atardim. 5dk bekletip alirdim icinden, icerdim.

Kizlar, yemek konusunda hep acim ama bir taraftan da midem keyifsiz ayni sizler gibi. Yesem ayri rahatsiz ediyor yemesem ayri rahatsiz ediyor. Ben de careyi leblebide buldum. Hep yanimda. Ne ac kaliyorum ne tok.

benimde adet tarihimle uyumlu degil.gec dollenme dedi banada dr
Benim sat da 13 temmuz keseyi bugun gorduk dun kanamam oldu igne vuruldum bugun de progestan hapi verdi hala azar azar koyu kahve beklemis kan renginde akinti oluyor doktor degisikligi mi yapsam acaba tecrubeli anneler korkuyorum. Doktor normalde carsamba gel tekrar bakalim dedi biz bayrama gidecektik deyince zaten dusse de kurtaja bile gerek kalmaz dedi

Allahim bebegini sana bagislasin cok dinlen yorma kendini cok dua edecem sana

Sonuç 224 çıktı. 21 ağustosta ilk öğrendiğim beta hcg değeri 48 idi. 23 ünde 79 çıktı 25 inde 118 çıktı bugün ise 224.. Doktor değerlerini begenmedim düşük olacak bu yüzden progestan vermeyeceğim gerek yok çünkü ne yaparsan yap düşecek diyor. Doktorun böyle demesi beni sasirtti ve üzdü. Ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama tedbir amaçlı ilacı yazması gerekmez miydi

yüce Rabbim meleklerini korusun arkadasim

Canım kese baktımı yada ultrasonla rahim kalınlaşması var mı

Cok anlayissiz konusuyorlar bazen benim de carsamba 1358 di pazar 4367 cikti bugun keseye cok umitsiz bakti gorunce sok oldu resmen biraz kurtarmaya dayali birsey yap yapici cumle kur anlamiyorum doktorlari

Cok anlayissiz konusuyorlar bazen benim de carsamba 1358 di pazar 4367 cikti bugun keseye cok umitsiz bakti gorunce sok oldu resmen biraz kurtarmaya dayali birsey yap yapici cumle kur anlamiyorum doktorlari

Belki ümit vermek istememiştir, o yüzden ilaç vermeye gerek görmemiştir hormon takviyesi sonuçta vereceği sağlıklı bünyeyi bozar çünkü örneklerini hep okuyoruz ters bi durum olduğunda dr un arkasından yada yüzüne "ama böyle demiştiniz ne oldu" veya "bari soyledeydiniz de ben bosa umutlanmasaydim" vb. diye soylenenleri ins bebişleriniz sizinledir kızlar ama lütfen bir dr la yetinmeyin böyle durumlarda mutlaka başka bir dr a daha görünün Allah korusun sizi ve bebişlerinizi

Belki ümit vermek istememiştir, o yüzden ilaç vermeye gerek görmemiştir hormon takviyesi sonuçta vereceği sağlıklı bünyeyi bozarçünkü örneklerini hep okuyoruz ters bi durum olduğunda dr un arkasından yada yüzüne "ama böyle demiştiniz ne oldu" veya "bari soyledeydiniz de ben bosa umutlanmasaydim" vb. diye soylenenleri ins bebişleriniz sizinledir kızlar ama lütfen bir dr la yetinmeyin böyle durumlarda mutlaka başka bir dr a daha görünün Allah korusun sizi ve bebişlerinizi

Herşeyi insan haklarına şikayet ediyorlar ama insanları katlediliyorlar.müslümanları hayvan yerine bile koymuyorlar Allah bildiği gibi yapsın vicdansızları

kızlar merhaba, hepimizi okuyalım bence hepimiz aynı riskler altındayız, Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…