- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 35
Canım bi elma muz kreker al kuruyemiş al ama ciğ onlar bastırıyor.bendede oluyor birde suKızlar inanın kafayı yiyeceğim. Yemek yiyorum yarım saat geçiyor yine midem kazinircasina geri açıkıyorum. Nedenini bilmiyorum sürekli ye ye de kilo almaktan korkuyorum ne yapacağım
ben de su an araniyorum ne yesem diyeee :) cok açimmmm... ama aç olmama imkan yokBen günlerdir öyleyim artık yemek yemekten bile bıktım o derece. Su an bile midem kazınıyor malesef
Allah bağışlasın inşallah@wendigo aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum yürekten üxüldüğümü bil...
Kızlar benim için ayetel kursi okuyan iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun
Kanamam kahveye döndü şimdilik
2 ped kadar yoğun kırmızı kanamam oldu
Gebeliğim boyunca risk sürecek ve genelde yatarak geçecek ben buna razıyım bebeklerim sağlıkla doğsun inşallah
Dün bulantıları, önceki gün iştahlı olmayı kilo almayı takıyordum kafama
Bu sabah kalktığımda bulantılar kesilmişti ve sancıyla kanama başladı bebeklerimi kaybetmekten çok korkuyorum tüp bebek kolay kavuşmadık maddi manevi
Bugünkü yaşadıklarımdan sonra ne bulantıları ne kilı almayı takmıcam inşallah eğer gebelik devam ederse.
Allaha emanet olun
Ben ilk hamileligimde icerdim gunde 1 fincan. Taze zencefilden ince bir dilim kesip bir fincan sicak suya atardim. 5dk bekletip alirdim icinden, icerdim.Kizlar bisi sorucam bulanti icin zencefil cayi tuketen var mi? Iyi geliyor ama tehlikeli diyorlar.. kafam karisti
Benim sat da 13 temmuz keseyi bugun gorduk dun kanamam oldu igne vuruldum bugun de progestan hapi verdi hala azar azar koyu kahve beklemis kan renginde akinti oluyor doktor degisikligi mi yapsam acaba tecrubeli anneler korkuyorum. Doktor normalde carsamba gel tekrar bakalim dedi biz bayrama gidecektik deyince zaten dusse de kurtaja bile gerek kalmaz dedibenimde adet tarihimle uyumlu degil.gec dollenme dedi banada dr
Allahim bebegini sana bagislasin cok dinlen yorma kendini cok dua edecem sanaBenim sat da 13 temmuz keseyi bugun gorduk dun kanamam oldu igne vuruldum bugun de progestan hapi verdi hala azar azar koyu kahve beklemis kan renginde akinti oluyor doktor degisikligi mi yapsam acaba tecrubeli anneler korkuyorum. Doktor normalde carsamba gel tekrar bakalim dedi biz bayrama gidecektik deyince zaten dusse de kurtaja bile gerek kalmaz dedi
yüce Rabbim meleklerini korusun arkadasim@wendigo aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum yürekten üxüldüğümü bil...
Kızlar benim için ayetel kursi okuyan iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun
Kanamam kahveye döndü şimdilik
2 ped kadar yoğun kırmızı kanamam oldu
Gebeliğim boyunca risk sürecek ve genelde yatarak geçecek ben buna razıyım bebeklerim sağlıkla doğsun inşallah
Dün bulantıları, önceki gün iştahlı olmayı kilo almayı takıyordum kafama
Bu sabah kalktığımda bulantılar kesilmişti ve sancıyla kanama başladı bebeklerimi kaybetmekten çok korkuyorum tüp bebek kolay kavuşmadık maddi manevi
Bugünkü yaşadıklarımdan sonra ne bulantıları ne kilı almayı takmıcam inşallah eğer gebelik devam ederse.
Allaha emanet olun
Canım kese baktımı yada ultrasonla rahim kalınlaşması var mıSonuç 224 çıktı.21 ağustosta ilk öğrendiğim beta hcg değeri 48 idi. 23 ünde 79 çıktı 25 inde 118 çıktı bugün ise 224.. Doktor değerlerini begenmedim düşük olacak bu yüzden progestan vermeyeceğim gerek yok çünkü ne yaparsan yap düşecek diyor. Doktorun böyle demesi beni sasirtti ve üzdü. Ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama tedbir amaçlı ilacı yazması gerekmez miydi
Cok anlayissiz konusuyorlar bazen benim de carsamba 1358 di pazar 4367 cikti bugun keseye cok umitsiz bakti gorunce sok oldu resmen biraz kurtarmaya dayali birsey yap yapici cumle kur anlamiyorum doktorlariSonuç 224 çıktı.21 ağustosta ilk öğrendiğim beta hcg değeri 48 idi. 23 ünde 79 çıktı 25 inde 118 çıktı bugün ise 224.. Doktor değerlerini begenmedim düşük olacak bu yüzden progestan vermeyeceğim gerek yok çünkü ne yaparsan yap düşecek diyor. Doktorun böyle demesi beni sasirtti ve üzdü. Ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama tedbir amaçlı ilacı yazması gerekmez miydi
Rahim kalinlasmasi var dedi ultrason da baktığında fakat kese hala gorunmemisti. Benim adetlerim gec olur hep gec döllenme mi acaba diye düşündümCanım kese baktımı yada ultrasonla rahim kalınlaşması var mı
bendede oluyor sirtimdada bazen sanki igneler batiyorkizlar arada kasik agrisibolmasi normal mi
Cok anlayissiz konusuyorlar bazen benim de carsamba 1358 di pazar 4367 cikti bugun keseye cok umitsiz bakti gorunce sok oldu resmen biraz kurtarmaya dayali birsey yap yapici cumle kur anlamiyorum doktorlari
Sonuç 224 çıktı.21 ağustosta ilk öğrendiğim beta hcg değeri 48 idi. 23 ünde 79 çıktı 25 inde 118 çıktı bugün ise 224.. Doktor değerlerini begenmedim düşük olacak bu yüzden progestan vermeyeceğim gerek yok çünkü ne yaparsan yap düşecek diyor. Doktorun böyle demesi beni sasirtti ve üzdü. Ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama tedbir amaçlı ilacı yazması gerekmez miydi
İstersen başka dr a git canımRahim kalinlasmasi var dedi ultrason da baktığında fakat kese hala gorunmemisti. Benim adetlerim gec olur hep gec döllenme mi acaba diye düşündüm
Aynen öyle canım benimde öğlenden beri aynı görünce içim gidiyorKızlar gece gece psikolojim bozuldu Arakanlı müslümanlar katlediliyor 3 bin kişi küçücük çocuklar.rabbim korusun müslüman kardeşlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?