2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Canım bel be kasık ağrısı benimde bazen bacağıma vuruyor merak etme kuzum 6. Ve 8. Haftalarda olabiliyormuş .ben şimdiden 1 kilo aldım
gecen gun 100 gram fazla ciktim. Sonra tarti bozuldusansima
ben de su an araniyorum ne yesem diyeee :) cok açimmmm... ama aç olmama imkan yok
bi yerde okumustum sanirim mart annelerinde biri yazmisti. Vucut susadigindada aclik sinyali veriyormus. Su ic once..

gecen gun 100 gram fazla ciktim. Sonra tarti bozuldusansima
bi yerde okumustum sanirim mart annelerinde biri yazmisti. Vucut susadigindada aclik sinyali veriyormus. Su ic once..
bi tek su icmekte sikinti cekiyorum canim. su icince hemen kusiyorum. bi arkadas yazmisti cay bardagi ile iciyorum artik yudum yudum

Kızlar gece gece psikolojim bozuldu Arakanlı müslümanlar katlediliyor 3 bin kişi küçücük çocuklar.rabbim korusun müslüman kardeşlerimizi
Rabbim o canileri kahhar ismi ile kahreylesin inşallah. O masum insanlara heleki çocuklara yapılan zulme sessiz kalan bütün yetkililerde en az o caniler kadar vijdansız. Bir gün aynı eziyetleri yaşamayacağımızın garantisi mi var? Maalesef Rabbim sesimizi duysun dualarla yanlarında olalım inşallah.

bi tek su icmekte sikinti cekiyorum canim. su icince hemen kusiyorum. bi arkadas yazmisti cay bardagi ile iciyorum artik yudum yudum
evet evet 1 su bardagi siviyi yarim saate bolerek yudum yudum icince bulanti yapmazmis.
Ama ben yarim saat su dolu bardaga bakamam gorunce bile kalkiyo midem...

evet evet 1 su bardagi siviyi yarim saate bolerek yudum yudum icince bulanti yapmazmis.
Ama ben yarim saat su dolu bardaga bakamam gorunce bile kalkiyo midem...
Kusmadan durmaya calisiyorum ben de. Henuz hic cikarmadim ama bulantim 7/24. Uyuyamiyorum bi turlu. Yarim limon kestim onu kokluyorum yastigin dibinde suan:)

Kızlar günde 2 litre su icebiliyor musunuz? Ben 1 buçuk anca icebiliyorum onuda çok zor susamıyorum zaten sırf enfeksiyon korkuma ve kum döktügüm için içiyorum sisede duruyo yudum yudum sabahtan akşama ve 1 buçuk litre su için 30 kere tuvalete gidiyorum

Ne yaparsan yap düşecek diye konuşmak nasıl bir üsluptur düşecekse bile biraz daha rahatlatıcı biz sağlıksiz gebeliklerde böyle değerler görüyoruz eğer kimyasal gebelikse vücut kendi atacak diyebilir en kötüsü... böyle bir doktorla devam etme derim canım hakkında hayırlısı olsun sen duanı et Rabbime bırak hangimizin garantisi var kucağımiza alacagimizin senin içinde hayırlısı olsun inşallah doktor yanilir

Benim ilk gebeligim. Bende de ayni durum var. Birden bire uşüme başlıyor ve ayaklarım buz kesiyor. Tuhaf ama arada da hararet basıyor
Bende günlerdir dönüyorum sanki kos geldi ilk başlarda bana da hararet basıyordu ama şimdi çok usuyorum. Aman kızlar sıkı giyimin.

Tanri dil, din, irk gozetmeksizin tum gunahsiz cocuklari korusun.
Arkadaşım zulüm gören bir hıristiyan veya yahudi bir ülke görüyormusun ben göremiyorum çünkü hep müslümanlar zulüm görüyor.amacım din dil ırk ayrımı yapmak değil ama şöyle düşün mahallede bir yangın var sen önce kendi evinin içindeki kardeşlerini kurtarır sonra başka evdekilere yardım edersin dimi.bende önce kendi müslüman kardeşlerime dua edip sonrada tüm insanlık için dua ediyorum ...insan insandır tabi ki!allah zalimleri kahretsin sabaha kadar o çocukların yüzü gözümün önünden gitmedi.hepimizin evladı var!

2 gündür 2.5 litre içiyorum şükür sürekli ağzımda kuruluk var geçen hafta 1. Buçuğu zor içiyordum

2 gündür 2.5 litre içiyorum şükür sürekli ağzımda kuruluk var geçen hafta 1. Buçuğu zor içiyordum
Ne güzel canım su şifa ben normalde de suyu fazla içen biri değilim kışın gün de 1-2 bardak anca yazın hareket halinde olunca susuyorum sadece şu an genelde yattığım için su hiç içmesem olur ama işte enfeksiyon yakamı bırakmıyor diye zorla 1 buçuk litre içiyorum o da az ama gecmiyo bogazımdan ogurmeye başlıyorum

Allah razi olsun sizin bu konuşmanız bile daha tatmin edici..

Günaydınlar.. Folic asit drunuz günde kaç tane önerdi size acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…