gecen gun 100 gram fazla ciktim. Sonra tarti bozuldusansima
bi yerde okumustum sanirim mart annelerinde biri yazmisti. Vucut susadigindada aclik sinyali veriyormus. Su ic once..
Rabbim o canileri kahhar ismi ile kahreylesin inşallah. O masum insanlara heleki çocuklara yapılan zulme sessiz kalan bütün yetkililerde en az o caniler kadar vijdansız. Bir gün aynı eziyetleri yaşamayacağımızın garantisi mi var? Maalesef Rabbim sesimizi duysun dualarla yanlarında olalım inşallah.
evet evet 1 su bardagi siviyi yarim saate bolerek yudum yudum icince bulanti yapmazmis.
Ama ben yarim saat su dolu bardaga bakamam gorunce bile kalkiyo midem...
evet evet 1 su bardagi siviyi yarim saate bolerek yudum yudum icince bulanti yapmazmis.
Ama ben yarim saat su dolu bardaga bakamam gorunce bile kalkiyo midem...
Kusmadan durmaya calisiyorum ben de. Henuz hic cikarmadim ama bulantim 7/24. Uyuyamiyorum bi turlu. Yarim limon kestim onu kokluyorum yastigin dibinde suan:)
Kızlar günde 2 litre su icebiliyor musunuz? Ben 1 buçuk anca icebiliyorum onuda çok zor susamıyorum zaten sırf enfeksiyon korkuma ve kum döktügüm için içiyorum sisede duruyo yudum yudum sabahtan akşama ve 1 buçuk litre su için 30 kere tuvalete gidiyorum
Sonuç 224 çıktı. 21 ağustosta ilk öğrendiğim beta hcg değeri 48 idi. 23 ünde 79 çıktı 25 inde 118 çıktı bugün ise 224.. Doktor değerlerini begenmedim düşük olacak bu yüzden progestan vermeyeceğim gerek yok çünkü ne yaparsan yap düşecek diyor. Doktorun böyle demesi beni sasirtti ve üzdü. Ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama tedbir amaçlı ilacı yazması gerekmez miydi
Ne yaparsan yap düşecek diye konuşmak nasıl bir üsluptur düşecekse bile biraz daha rahatlatıcı biz sağlıksiz gebeliklerde böyle değerler görüyoruz eğer kimyasal gebelikse vücut kendi atacak diyebilir en kötüsü... böyle bir doktorla devam etme derim canım hakkında hayırlısı olsun sen duanı et Rabbime bırak hangimizin garantisi var kucağımiza alacagimizin senin içinde hayırlısı olsun inşallah doktor yanilir
Arkadaşım zulüm gören bir hıristiyan veya yahudi bir ülke görüyormusun ben göremiyorum çünkü hep müslümanlar zulüm görüyor.amacım din dil ırk ayrımı yapmak değil ama şöyle düşün mahallede bir yangın var sen önce kendi evinin içindeki kardeşlerini kurtarır sonra başka evdekilere yardım edersin dimi.bende önce kendi müslüman kardeşlerime dua edip sonrada tüm insanlık için dua ediyorum ...insan insandır tabi ki!allah zalimleri kahretsin sabaha kadar o çocukların yüzü gözümün önünden gitmedi.hepimizin evladı var!
Kızlar günde 2 litre su icebiliyor musunuz? Ben 1 buçuk anca icebiliyorum onuda çok zor susamıyorum zaten sırf enfeksiyon korkuma ve kum döktügüm için içiyorum sisede duruyo yudum yudum sabahtan akşama ve 1 buçuk litre su için 30 kere tuvalete gidiyorum
Ne güzel canım su şifa ben normalde de suyu fazla içen biri değilim kışın gün de 1-2 bardak anca yazın hareket halinde olunca susuyorum sadece şu an genelde yattığım için su hiç içmesem olur ama işte enfeksiyon yakamı bırakmıyor diye zorla 1 buçuk litre içiyorum o da az ama gecmiyo bogazımdan ogurmeye başlıyorum
Ne yaparsan yap düşecek diye konuşmak nasıl bir üsluptur düşecekse bile biraz daha rahatlatıcı biz sağlıksiz gebeliklerde böyle değerler görüyoruz eğer kimyasal gebelikse vücut kendi atacak diyebilir en kötüsü... böyle bir doktorla devam etme derim canım hakkında hayırlısı olsun sen duanı et Rabbime bırak hangimizin garantisi var kucağımiza alacagimizin senin içinde hayırlısı olsun inşallah doktor yanilir