• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar inanın kafayı yiyeceğim. Yemek yiyorum yarım saat geçiyor yine midem kazinircasina geri açıkıyorum. Nedenini bilmiyorum sürekli ye ye de kilo almaktan korkuyorum ne yapacağım :110:

kizlar bugun karnim okadar sık acikiyor ki daha dogrusu hiç tok hissetmedim bugun. ara ögünlerimi de yapiyorum cevizimi falanda yiyorum ama doymuyorum doymuyorum. benim gibi aç olan toklugunu hissetmeyen var mı aranizda:kk77:
Ben günlerdir öyleyim artık yemek yemekten bile bıktım o derece. Su an bile midem kazınıyor malesef :(

Kızlar inanın kafayı yiyeceğim. Yemek yiyorum yarım saat geçiyor yine midem kazinircasina geri açıkıyorum. Nedenini bilmiyorum sürekli ye ye de kilo almaktan korkuyorum ne yapacağım :110:
Yedigin seylerin icerigi onemli eger protein agirlikli ise acikmazsin cok. Yogurdu ihmal etme tok tutuyor epey

wendy wendy canim cok uzuldum:( ama herseyde bir hayir vardir. Demekki tam zamani degilmis. Allahim en kisa zamanda gonlune gore verir insallah. Kendine cok iyi bak.

Kizlar bisi sorucam bulanti icin zencefil cayi tuketen var mi? Iyi geliyor ama tehlikeli diyorlar.. kafam karisti:KK64:

Ben günlerdir öyleyim artık yemek yemekten bile bıktım o derece. Su an bile midem kazınıyor malesef :KK43:
Bende öyle sayılırım çok sik acıkıyorum gece uykudan uyandırıyor o derece. Ama yedikten sonrada yanma gibi bulantı gibi bir his geliyor yedigime pişman oluyorum. Sonra tekrar kazınıyor sonra tekrar pişmanlık böyle böyle akşam oluyor. Mesela şuan midem ağzımda resmen. Neler yiyorsun aciktiginda bilmiyorum canım ama ekmek ve tatlıdan uzak durduğun sürece kilo almazsın. Ben henüz hiç kilo almadım çok sukur

Bende öyle sayılırım çok sik acıkıyorum gece uykudan uyandırıyor o derece. Ama yedikten sonrada yanma gibi bulantı gibi bir his geliyor yedigime pişman oluyorum. Sonra tekrar kazınıyor sonra tekrar pişmanlık böyle böyle akşam oluyor. Mesela şuan midem ağzımda resmen. Neler yiyorsun aciktiginda bilmiyorum canım ama ekmek ve tatlıdan uzak durduğun sürece kilo almazsın. Ben henüz hiç kilo almadım çok sukur
Canım meyve ve kuruyemiş yemeye özen gösteriyorum ama ınan artık onlar bilenkarnimi doyurmuyor ve canım hiç istemiyor . Benim bide bu sorunum var 7 yaşından beri et yumurta balık ve içinde bulunan bunlardan uretilmisnhic bişey yiyemiyorum. Bunun içinde korkuyorum :(

wendy wendy :KK43: çok geçmiş olsun inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hayırlı zamanda hepimize bende 2 düşük yaşadım ki 9 ve 6. Haftalardı çok zor günler geçirdim kürtaj olmadığım için sevinmiştim düştüğüne üzülürken Rabbim sanada tüm bekleyip isteyenlere de hamile kalıp hala sevinemeyen benim gibilere de hayırlısını nasip etsin.

Amin canım çok teşekkür ederim. İnan kürtaj olmayacak olmak beni de çok sevindirdi, inşallah siz sağlıkla kucağımıza alın.

Teşekkür ederim canım.

wendy wendy Canım benim çok üzüldüm Rabbim sabır versin İnsAllah. Çok çok geçmiş olsun
Amin canım çok teşekkür ederim.

wendy wendy canim cok uzuldum:KK43: ama herseyde bir hayir vardir. Demekki tam zamani degilmis. Allahim en kisa zamanda gonlune gore verir insallah. Kendine cok iyi bak.

Teşekkür ederim, sende bebişine ve kendine çok iyi bak :)

Canim bnmde sat 2 temmuz ama benimki daha 7. Haftaya anca giricek ultrasona gore. Doktorda hicbir sikinti yok dedi. Bu konu aklima cok takiliyo ama olabiliyomus boyle

Kizlar yazdiklarinizi okudum korktum bende. Benimde sat 2 temmuz 8+1 olmam gerekirken ultrasona gore 6+6 suan. Doktor bununla ilgili hcbr skntidan bahsetmedi. Sanmiyorum gerci bsy olacagini ama doktorunun soyledigi korkuttu beni:/
Bu konuda bende korkanlardanim ama Rabbim esirgesin korusun yavrularimizi. Geçen hafta perşembe gittim normalde 8+1 olmam gerekiyordu ama ultrasinda 6+5 çıktı doktor hiç bi sorun olduğunu söylemedi hamdolsun. Ama ondan önceki hafta gozukmedigi için bebeisim geç döllenme olabilir demişti.

wendy wendy aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum yürekten üxüldüğümü bil...

Kızlar benim için ayetel kursi okuyan iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun
Kanamam kahveye döndü şimdilik
2 ped kadar yoğun kırmızı kanamam oldu
Gebeliğim boyunca risk sürecek ve genelde yatarak geçecek ben buna razıyım bebeklerim sağlıkla doğsun inşallah
Dün bulantıları, önceki gün iştahlı olmayı kilo almayı takıyordum kafama
Bu sabah kalktığımda bulantılar kesilmişti ve sancıyla kanama başladı bebeklerimi kaybetmekten çok korkuyorum tüp bebek kolay kavuşmadık maddi manevi
Bugünkü yaşadıklarımdan sonra ne bulantıları ne kilı almayı takmıcam inşallah eğer gebelik devam ederse.
Allaha emanet olun

Canım meyve ve kuruyemiş yemeye özen gösteriyorum ama ınan artık onlar bilenkarnimi doyurmuyor ve canım hiç istemiyor . Benim bide bu sorunum var 7 yaşından beri et yumurta balık ve içinde bulunan bunlardan uretilmisnhic bişey yiyemiyorum. Bunun içinde korkuyorum :KK43:
Canım kötüymüş yiyememen doktorunun vereceği ek takviyelerle kapatırsın ins bunların acigini . Kahvaltılık tarzı yiyorum bende meyve olmazsa olmaz bazı meyveler isim vermiyim can cekmesi olmasın aşırı mutlu ediyor yerken. kuru şeyler tüketmeye calisiyorum Yağlı baharatlı yemek yiyemiyorum.
Bu konuda bende korkanlardanim ama Rabbim esirgesin korusun yavrularimizi. Geçen hafta perşembe gittim normalde 8+1 olmam gerekiyordu ama ultrasinda 6+5 çıktı doktor hiç bi sorun olduğunu söylemedi hamdolsun. Ama ondan önceki hafta gozukmedigi için bebeisim geç döllenme olabilir demişti.
Benim oğlum böyleydi canım iki haftaya yakın geriden geliyordu ilerleyen haftalarda o açık kapandı. Sözünde öyle olur merak etmeyin. Geç döllenme olunca böyle oluyor

wendy wendy aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum yürekten üxüldüğümü bil...

Kızlar benim için ayetel kursi okuyan iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun
Kanamam kahveye döndü şimdilik
2 ped kadar yoğun kırmızı kanamam oldu
Gebeliğim boyunca risk sürecek ve genelde yatarak geçecek ben buna razıyım bebeklerim sağlıkla doğsun inşallah
Dün bulantıları, önceki gün iştahlı olmayı kilo almayı takıyordum kafama
Bu sabah kalktığımda bulantılar kesilmişti ve sancıyla kanama başladı bebeklerimi kaybetmekten çok korkuyorum tüp bebek kolay kavuşmadık maddi manevi
Bugünkü yaşadıklarımdan sonra ne bulantıları ne kilı almayı takmıcam inşallah eğer gebelik devam ederse.
Allaha emanet olun

Canım öncelikle teşekkür ederim, iyi olmana sevindim, allahım göstermesin bi daha inşallah. Kuzularını sağlıkla kucağına al canım benim, kocaman sevgiler size :KK200:

Bebeğin ve kese ne durumda

Kızlar beta hcg degerlerim yavaş ilerliyor bugün hafif açık kahve lekelenme oldu cok üzgünüm. Doktorum hastane de değilmiş şu an aradim tekrar beta hcg testi yapalım sonucuna bakalim dedi. Yaptırdım sonuç bekliyorum dualarinizi eksik etmeyin olur mu...

Kızlar beta hcg degerlerim yavaş ilerliyor bugün hafif açık kahve lekelenme oldu cok üzgünüm. Doktorum hastane de değilmiş şu an aradim tekrar beta hcg testi yapalım sonucuna bakalim dedi. Yaptırdım sonuç bekliyorum dualarinizi eksik etmeyin olur mu...
İnşallah iyi sonuç alırsın Rabbim yardmcımz olsun hepimizin

Ay kizlar sag kasigim hatta bacagim bile diyebilirim damar damar ustune gelir ya ole agriyo.. Bugun yine sancim vardi hep .. 2gundur zor geciriyorum. Bulanti desem bulanti degil ama midem hep bozuk . Hatta sanki agzimda .. Gecen gun kitliktan cikmis gibi yiyen ben bugun zorla iki lokma attim agzima. Ne dengesiz oldum gunum gunume uymuyor..

İnşaallah hayırlı sonuç alırsın canım haber et bizede

Ay kizlar sag kasigim hatta bacagim bile diyebilirim damar damar ustune gelir ya ole agriyo.. Bugun yine sancim vardi hep .. 2gundur zor geciriyorum. Bulanti desem bulanti degil ama midem hep bozuk . Hatta sanki agzimda .. Gecen gun kitliktan cikmis gibi yiyen ben bugun zorla iki lokma attim agzima. Ne dengesiz oldum gunum gunume uymuyor..
Canım bel be kasık ağrısı benimde bazen bacağıma vuruyor merak etme kuzum 6. Ve 8. Haftalarda olabiliyormuş .ben şimdiden 1 kilo aldım :nazar::halay:

Bu arada ne hcg şimdi bu haftalarda kese kontrolü olmalı anlamadım

Back
X