- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
- Konu Sahibi cemrem0606
-
Ben de oksapar kullanıyorum.Aile hekimine yazdiriyorum kutu başı 15 lira ödüyorum.Rapor cikarttirsaydim daha az odeyecektim ama hastaneye de gitmedim bakalım doğuma kadar devam oksapar aBen etkin maddesi ben bilmiyorum. Doktorum üç iğnenin aynı olduğunu söyledi. Ben sağlık ocağında yazdırıyorum çok az bir ücret veriyorum.
Ben de oksapar kullanıyorum.Aile hekimine yazdiriyorum kutu başı 15 lira ödüyorum.Rapor cikarttirsaydim daha az odeyecektim ama hastaneye de gitmedim bakalım doğuma kadar devam oksapar a
Dün de triodi ölçtürdüm 2.005 ti 1.26 ya düşmüş ona da devam
Açlık kan şekerim 101 (önce 96) tokluk kan şekerim 110 (önce 100)inşaallah bir de şeker derdi başlamazzaten bulantı sabah öğürmeler yedi bitirdi beni.Sanırım artık vücuttaki stoklar bitmiş olacak ki yavaş yavaş error veriyo gibi çok Üşüyorum.Muhtemelen kan değerim de düştü dengeli beslenemeyince.Pazartesi de onu ölçtürcem
Yarın da kontrolümüz var hayırlısı. ikiz olunca katmerli yaşıyorum her şeyi
bende gizli seker varken hamilelikte başta içtiğim şeker hapini kesti doktor cok fazla düşürüyo idi.troid hapini hala içiyorum.benimde ultrason mayıs gösteriyoBen de oksapar kullanıyorum.Aile hekimine yazdiriyorum kutu başı 15 lira ödüyorum.Rapor cikarttirsaydim daha az odeyecektim ama hastaneye de gitmedim bakalım doğuma kadar devam oksapar a
Dün de triodi ölçtürdüm 2.005 ti 1.26 ya düşmüş ona da devam
Açlık kan şekerim 101 (önce 96) tokluk kan şekerim 110 (önce 100)inşaallah bir de şeker derdi başlamazzaten bulantı sabah öğürmeler yedi bitirdi beni.Sanırım artık vücuttaki stoklar bitmiş olacak ki yavaş yavaş error veriyo gibi çok Üşüyorum.Muhtemelen kan değerim de düştü dengeli beslenemeyince.Pazartesi de onu ölçtürcem
Yarın da kontrolümüz var hayırlısı. ikiz olunca katmerli yaşıyorum her şeyi
amin inşallah arkadaşım.Kan değerlerine, tsh ve folik, B12 gibi değerlere aile sağlığı merkezinde bakılıyor.Kan değerim normalde de düşük olurdu şimdi depolar tukenince azaldığını düşünüyorum.Benim doktorumun muayenehanesi var. Başka hastaneye de gitmedik daha. Perşembe gününe bir özel hastaneden randevu aldım. Onlara teklif ederim belki rapor işini.
Ya tup bebek tedavisinden önce tahlil yaptırdım en son. Sonra kimse benden tahlil istemedi. Değerlerime hiç bakılmadı. Dahiliye bölümüne gidip tahlil mi yaptirsam diye düşünüyorum ben de.
Benim de ikizdi geçen hafta 7 haftalıkken gittiğimizde birinin kalbi durmuştu. Doktor diğeriyle hiç alakası yok dese de sağlıklı olan için çok endişeleniyorum.
Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
Ben de nete göre hesaplayinca 7 Mayıs gösteriyordu.Başlığı da nisan Mayıs yapmıştımbende gizli seker varken hamilelikte başta içtiğim şeker hapini kesti doktor cok fazla düşürüyo idi.troid hapini hala içiyorum.benimde ultrason mayıs gösteriyo
hayirlisi ile doğarlar inşallah benim demekki vakit ve psikoloji olarak ikizi kaldiramadigim icin rabbim birini nasip etti birinin yicek ekmeği varmış.şimdi ruhları ile bizimleler sonra kucağımizda olacaklar.neden girmiyo ruyama bebek derdim.dün rüyama minik tombul maviş sarışın bir bebek girdi.kizani mavi poşete koymuşum bebek morariyo uyurken bende korktum bakmışım ağzına kadar kapamışım poşeti bebek nefessiz kaliyo açınca poşeti birden bebek normale dönüyo birden kocaman cocuk oluyo birde havuc gözlüğü takmis gözleri kahverengi olmuş tombul olmus erkek gibi görünüyo ama büyüyünce anlıyorum ki kız.öyle tuhaf bi rüyaBen de nete göre hesaplayinca 7 Mayıs gösteriyordu.Başlığı da nisan Mayıs yapmıştım
Ama doktor nisanin ilk haftasına kalırsa çok güzel dedi.ikiz olduğu için haftasından önce doğum gerçekleşiyor demişti.Ocakta son olarak çalışıp doğuma kadar raporla dinleneceksin diye de ekledi.inşallah o günleri görmek kısmet olur da
Cigerleri gelişmiş olur mu diye sordum çünkü kuvezden korkuyorum.ikizlerin öyle güzel bir yönünün olduğunu ciğer gelişimlerinin erken olduğunu söyledi bakalım hayırlısı bekleyip göreceğiz arkadaşım.
Hayır diyelim hayrolsunMi
hayirlisi ile doğarlar inşallah benim demekki vakit ve psikoloji olarak ikizi kaldiramadigim icin rabbim birini nasip etti birinin yicek ekmeği varmış.şimdi ruhları ile bizimleler sonra kucağımizda olacaklar.neden girmiyo ruyama bebek derdim.dün rüyama minik tombul maviş sarışın bir bebek girdi.kizani mavi poşete koymuşum bebek morariyo uyurken bende korktum bakmışım ağzına kadar kapamışım poşeti bebek nefessiz kaliyo açınca poşeti birden bebek normale dönüyo birden kocaman cocuk oluyo birde havuc gözlüğü takmis gözleri kahverengi olmuş tombul olmus erkek gibi görünüyo ama büyüyünce anlıyorum ki kız.öyle tuhaf bi rüya
merhaba hoş geldin arkadaşım.Bende de var pıhtılaşma ama ben doğal yolla gebe kalmaya çalışırken vermişti doktor.tüp bebek tedavisine başlayınca yumurta toplama isleminden sonra Kan sulandirici iğne kullandım.Doğuma kadar da kullanacağım.Coraspin yeterli geliyo muymuş duymamistimMeraba kizlar coraspirin kullanmaya devam ediyor musunuz tup bebegin kacinci haftasinda aspirin kullanmayi bırakıyoruz bi bilginiz var mi???
benim 9 hafta iken 2.5 cm di masallahlari var bu hafta değil haftaya 2 li test yaptirmam lazim.calisirken hep özele gitmem gerek hafta ici kesinlikle idare eden yok.hastaneler iyicene sehir dışına taşındı.yarim gun icin gidip gelmek sorun ilçede oturuyorum.artik estrofem ilk içtiğim zamandaki gibi midemi bulandirmaya başladı.acaba artik gereksiz miBugün ben de kontrol için gittim.9+6 yız. Şükür kalp seslerini tekrar duydum.Boyları 3 cm olmuş.Biri bir iki milim daha uzun. Allahım yakinlastirdi doktor görüntüyü biri kesenin içinde sürekli kıpır kıpır hareket ediyo diğeri yan yatmış uyuyo.Biri baş aşağı, öbürü popo aşağıda duruyo.Haftalarina göre biraz da ilerdeler dedi.Ben bulantidan yiyemiyorum yiyemedigim için onları besleyemiyorum diye çok üzülüyorum dedim maşallah daha nasıl olacaklar küçük insan olmuşlar dedi.Yemek için kendini zorlama.Şimdi senin sağlığın önemli onu da ben takip ediyorum demir,folik,vitamin vs eksik olsa takviye yaparım dedi.
ellerini bacaklarını gördüm minicik mucizelerin ya rabbime şükür.
crinone haftaya bırakalım bebekler artık plesantadan beslenmeye başlıyorlar dedi.Tekrar kan şekeri takibi tam kan tam idrar tsh tahlili istedi.Açlık şekerimin biraz yüksek olduğunu söyledi. Bebekler için çok tehlikeli bir durum olur şeker yüksekliği dediği için beş gün olcturcem artık.
27 eylülde tekrar gidip ense boylarının olcumunu yapacak bakalım.Benden havadisler böyle arkadaşlar
Bütün doktorların izlediği yol farklı netten arastirdigimda kese göründügünde estrofem sonlaniyor yazıyordu. Doktorun tüp bebek doktorun değil mi arkadaşım.Kan sulandirici kanama yapmaz diye biliyorum ben de kullanıyorum çünkü.benim 9 hafta iken 2.5 cm di masallahlari var bu hafta değil haftaya 2 li test yaptirmam lazim.calisirken hep özele gitmem gerek hafta ici kesinlikle idare eden yok.hastaneler iyicene sehir dışına taşındı.yarim gun icin gidip gelmek sorun ilçede oturuyorum.artik estrofem ilk içtiğim zamandaki gibi midemi bulandirmaya başladı.acaba artik gereksiz mi
tabi dr 2 hafta sonra git ikili test yaptir dedigi icin o esnada hepsine devam et dedi.ilk haftalarda olan lekelenmemin kan sulandirici ile bağlantısı olmadığını öğrendim.haftaya bebisimi göreceğim.arkadaslarim erkege benzetiyorlar.ama kafasınin yapısını da bana benzetiyorlar.
tüp bebeği yapan prof fakat geri takibi için bulunduğun yerde dr bul dedi bana.onun görevi kanda sağlıklı ilerleyince bitti.bulundugum yerde de tavsiye edecek kimse yok.tüp bebeğe daha özen gerekiyor.gittiğim doktorlar içime sinmesede simdi takibi baska dr yapiyor.ikili testi de baska dr a yaptırip takip icin gittigim dr a testleri maille filan göndereceğim çalıştığım icin ancak cts ozel hastaneye gideceğim.başka tüp bebek merkezinde hem tüp hem takip yapılıyormuş benim merkezde öyle değil.Bütün doktorların izlediği yol farklı netten arastirdigimda kese göründügünde estrofem sonlaniyor yazıyordu. Doktorun tüp bebek doktorun değil mi arkadaşım.Kan sulandirici kanama yapmaz diye biliyorum ben de kullanıyorum çünkü.
Biz de eşimin gelmesi için haftasonlarina kaydiriyorduk kontrolleri ama bir gün farkla 400 odemeyelim diye cumaya aldık.Artık nöbet de tutma dedi rapor yazacak oksapar için de rapor verecek.hastaneden gün ayarlayalım dedi bakalım Prof olunca ücret 300 den 400 e çıkmış şok olduk bugün ama yapacak bişey yok paşa paşa gitcez bakalım
ben seker yüklemesi yaptirmak istemiyorum.bende gizli şeker olmasına rağmen o da çalıştığım yerin yemekleri ve sabah kek pogaca yemekten oldu 2 senede zaten genetikte de var babam sekere bağlı kalp krizinden öldü.ben çıkıp çıkmamasından cok minicik yavruyu şekere boğmak istemiyorum.eBen şeker yükleme de ikili tarama da yaptirmicam.Allahtan gelen her şey kabulüm.Biri Allah korusun down sendromlu olsa aldiramayacagima göre hiç yaptirmicam.Yaşayarak göreceğiz Yaradan büyük
benim tüpü yapan takip eden dr farklı.takip eden dr estrofemi devam ettirdi.tüp bebek yapan dr kanda düzenli artinca bhcg orada kontrol icin dr bul dedi.benim iş corba gibi.hem bulundudum yerde dr kıtlığı var.hem çalıştığım icin cts günü gidebiliyorum draBütün doktorların izlediği yol farklı netten arastirdigimda kese göründügünde estrofem sonlaniyor yazıyordu. Doktorun tüp bebek doktorun değil mi arkadaşım.Kan sulandirici kanama yapmaz diye biliyorum ben de kullanıyorum çünkü.
Biz de eşimin gelmesi için haftasonlarina kaydiriyorduk kontrolleri ama bir gün farkla 400 odemeyelim diye cumaya aldık.Artık nöbet de tutma dedi rapor yazacak oksapar için de rapor verecek.hastaneden gün ayarlayalım dedi bakalım Prof olunca ücret 300 den 400 e çıkmış şok olduk bugün ama yapacak bişey yok paşa paşa gitcez bakalım
Öncelikle Babana Allah rahmet eylesin arkadaşım.Mekanı cennet olsun inşallah. Doktor meselesi zor gerçekten.Benim doktor da takipleri özel üniversite hastanesinde yaptı.işlemleri opu ve transferi özel hastanede yaptı sonuç pozitif olunca ilgisiz kaldı size ne zaman geleyim dediğimde muayenehanesinin numarasını verdi.Muayenehanesine 300 lira verdik.şimdi Prof olmuş ücret 400 oldu. Ben de maddi olarak zorlayacagindan doktor mu degistirsem dedim geri de o kadar emek verdik.Zahmet ettik devam etme kararı aldık el mahkum.benim tüpü yapan takip eden dr farklı.takip eden dr estrofemi devam ettirdi.tüp bebek yapan dr kanda düzenli artinca bhcg orada kontrol icin dr bul dedi.benim iş corba gibi.hem bulundudum yerde dr kıtlığı var.hem çalıştığım icin cts günü gidebiliyorum dra
bende canim bir anlam veremedim böyle pozitifi görünce ilgisizlesmesinden. düşün bende 2taneden biri tuttu tutanin altinda kanama alani olmus lekelenmem var.hic bana gel demedi 7 haftalik kalbi attığında bile ne tüpü yapan dr dan, ne de o zaman gittigim dr neden böyle olduğu hakkında hic tetkik istemediler.sonra özel baska dr a gittim sebebini gösterdi ya sanki hepsinin ağzından kerpetenle cevap alacagiz zaten tüp olmasi da daha bir tedirgin yapıyor.hepsi terslemeye yer arıyor.Öncelikle Babana Allah rahmet eylesin arkadaşım.Mekanı cennet olsun inşallah. Doktor meselesi zor gerçekten.Benim doktor da takipleri özel üniversite hastanesinde yaptı.işlemleri opu ve transferi özel hastanede yaptı sonuç pozitif olunca ilgisiz kaldı size ne zaman geleyim dediğimde muayenehanesinin numarasını verdi.Muayenehanesine 300 lira verdik.şimdi Prof olmuş ücret 400 oldu. Ben de maddi olarak zorlayacagindan doktor mu degistirsem dedim geri de o kadar emek verdik.Zahmet ettik devam etme kararı aldık el mahkum.
Ben rapor çıkarttırdım kardiyolojiden hiç ücret ödemiyorum.hepsi heparinli zannediyordum oysaki.iğneyi inceleyince etkin maddesi farklıymış birde 127 tlye çıkmış 1o lu kutusu ya.şuan hafif bebeğin olduğu yerde ağırlık şeklinde ağrım vardı.sabah fitilini koymamıştim gittim koydum.fitil yağlı bir şey sabah koymayınca sanki kuruluk hissettim.aslında rezerv problemim yoktu her şey normal görünüyordu.nasip tüp bebekle imiş.o zamanki doktorum miyomdan çok gizli şekerimden haşimatomdan bildi olmamasını ilk negatifte halkbuki en azından hamile kalanlarda şekeri troidi olanlar vardı.hamilelikte kontrol için gittiğim doktor şeker hapını bıraktırdı.şeker troid hapı dermansız bırakıyordu.şeker hapını kesince daha iyi oldum troid hapını içiyorum.tsh ım iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?