2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İyi geceler canım uyuyamıyorum çünkü zor nefes alıyorum uykumdan uyandım nasıl zorlanıyorum neden bu kadar oluyor
Bende oleydi gecen hafta falan simdi gecti heralde asagiya iniyo diye mi gecti bilmiyorum ama bu kiz hareket ettikce canimi yakiyo sagsalim alalimda unuturuz bunlari :)

Canım bnmdr dr döndü dedi bu hafta ama nasıl olur hiç rahatlamadım nefes alırken dedim daha erken dedi son haftalara dogru rahatlarsın dedi bakalım mefesim yetmeyince de cok zor
Dogrudur canim benimki gecti sukur bende alamiyodum nefes zor oluyo du rahtldm sanki yuk kalkti ustumden bu seferde asagilar agryo kemik bacaklar

Benim doktorum vermedi hiç bir ilaç demir ilaçini ben istedim de verdi o da yaramadı değiştir dedim bi sonraki kontrole kadar kullan sonra dedi ne bi tahlil yapıyor ne bısi
İlk yaptığı tahlille verdi hala da kullanıyorum
arada unutuyorum değiştirmesi yenisini de veresin

H
bugun gittigimde yoktu malesef yuvarlak kucuk bi masa vardi sadece
Evet medicana 'nin odalari cok kucuk canim masalari da ben o yuzden bugun gidebilirsem bi hrs ye bakicam hrs 'nin odalari cok buyuk iki oda şeklinde ic ice ben degisiklik olmadiysa odalarinda , hrs de karar verecegim....

H

Evet medicana 'nin odalari cok kucuk canim masalari da ben o yuzden bugun gidebilirsem bi hrs ye bakicam hrs 'nin odalari cok buyuk iki oda şeklinde ic ice ben degisiklik olmadiysa odalarinda , hrs de karar verecegim....
Benim doktorumun yaptigi en uygun hastane orasi ben mecburen orda kalicam hrs de ne kadar fiyat verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…