2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
maşallah senin bebişe de canım sağlıkla gelsinler inşallah ben kilo da almadım fazla . şuana kadar 8 kilo aldım ama olsun tosuncuk olur bizimki de manurol ve zimaks verdi onları kullanıyorum canım. dün akşam böbrek ağrısından öldüm, bu sabah iyiyim çok şükür.. çalışabilir raporu aldım bi de... 3 hafta daha dayanabilirim inşallah.. 36 haftalıkken bırakıcam işi

Evet canım nidicard kullandım 20 dakikada bir tane sonra 4 saate düşürdüler şuan kullanmıyorum progesteron ve magnezyum kullaniyordum o da bitti daha kontrole gitmedim ama çok şükür iyiyim
Canım sana da cok geçmiş olsun kasılma önleyici ilaç kullanıyor Musun bana nidicard diye bir ilaç verdi doktor iyi olmana sevindim insallah bebişler vakti zamanın da gelir

Dayanırsın canım ama beslenmene dikkat et inşallah geçer az kaldı zaten hayırlısı olsun

Kızlar geçen pramatüre bebeklerden konu açılmış Allah ın izniyle tehlikeli zamanları atlattık artık bende 33. Haftada doğmuşum hemde 25 yıl önce 2kilo 200 gr ne ciğer geliştirici iğne nede küvez hiç bir şey yok cok sukur ciddi bir sağlık problemim de yok erken doğum riski olablara moral olur belki diye yazdım bebekler büyük insanlardan daha güçlü ve mücadeleci oluyorlar: )))

sağol canım. doktor ağrılı kasılmaların için ne dedi peki ? ilaç filan verdi mi
Benimki erken dogumdu hastanede yattım 1 buçuk gün ilaçlarla durdurdular sonra dediğin gibi ağrım çok olduğu halde nst temiz çıktı evde dinlen ve en az 3 4 litre su iç dedi ayakta kalmamaya çalışıyorum şimdilik iyiyim canım sende sol yanına uzan sürekli
Magnezyum ve progesteron kullanıyorum

Aa ne güzel masallah sana canım eskiden olmasi ne güzel mucize doktor yok ilaç yok Rabbim ne büyük
33. Haftaya göre iyiymiş kilon benim oğlan karnimda zayıfladı ya gelisimi 35 haftalık cikti 2 kilo doğdu 39+5te

geçmiş olsun canım,, az kaldı şu son haftaları da bi atlatsak artık kavuşsak miniklerimize

bende de çok hafif benzer ağrılar var pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek inşallah sıkıntılı değildir.

Sabah bir kalktim, sol tarafim kulaktan, koluma, karnimdan ayagima kadar her yerim tamamen tutulmus. Yani galiba ilk o sekilde yatmisim, sonra gece hic kipirdamamisim heralde. Hani yanakta yastik izi olur ya, benim butun sol tarafimda o izler olmus.

Sabah bir kalktim, sol tarafim kulaktan, koluma, karnimdan ayagima kadar her yerim tamamen tutulmus. Yani galiba ilk o sekilde yatmisim, sonra gece hic kipirdamamisim heralde. Hani yanakta yastik izi olur ya, benim butun sol tarafimda o izler olmus.
Gülsemmi üzülsemmi bilemedim canım masaj yap yavasyavas otarafına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…