2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Güzelce kullanırsın inşallah canım

Tekmeler canınızı yakıyor mu ?
Kızımda hiç canım yandıgını hatırlamıyorum bu sefer bebek erkek daha mı güçlü yoksa iki hamilelik arası kısa diye mi bu hassasiyet anlyamadım sizlere sorayım dedim
Tekmelerde bir kaç saniyelikte olsa ağrı yaşıyorum

ay Allah korusun canım evet boyatmamaya karar verdim , doğumdan sonra artık

Dualrım seninle canım sağ salim al kucagına insallaahh hepimiz alalıö

benim ilk hamileliğim canım bazen benim de canım acıyor. kendini itiyor bazen sağ ya da sol kasığımda sinir sıkışması gibi bi acı hissediyorum anlık..

Sağol canım bende şimdi baktım da benim hemoglobin değerim de 11 12 arası ancak ferritin ve demir yerlerde :)

Inşallah canım gönlünü ferah tutmaya çalış Dualarım seninle. :)

Acitmaz olur mu canım aranın kısa olmasından değil canım ikinci gebelik olduğundan vücut artık yoruldu galiba
Geçen ebe beni muayene etti karından kaçıncı gebelik dedi iki dedim yok iki değil 3 bu dedi düşük mü yaptın diye sordu evet dedim nerden anladığını sorunca rahimin şeklinden dedi şaşırdım

İnşallah güzelce kilo almıştır canım sağlıklı olacak inşallah hiç üzülme ultrasyon bazen yanıltabilir her şeyin hayırlısı dualarımız seninle canım

kızlar ben de çok soru soruyorum ama benim karnım çok büyük değil , yani ultrasona göre kilosu normalden fazla ve haftasına göre ilerde gidiyor. ama karnım küçük, herkes diyor ki senin karnın küçücük anca 3 kilo doğurursun diyorlar. ister istemez moralim bozuldu. 2 farklı doktra gittim ikisi de biraz iri dedi. karnımın küçük olması düşük kilolu bi bebek dünyaya getireceğim anlamına mı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…