2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ne alakası var kendinden diyorsun bebeğim iri iç karnın genistir mutlakaa hem ufak olması daha iyi çatlagın olmazz hiç yoktan:)

Canım benim karnımda öyle ufacık top gibi birçok kişi hamile olduğunu hala anlamıyor bol bisey giyince. Ama insanlar boş boş konuşur bana da is yerinde biri ayy gelişim geriliği mi var demişti yani öyle düşünsen bile söylenecek söz mü hamile kadına.. Bende doktoruma sordum geçen hafta küçük olmasını. yapı meselesi bu dedi senin karnının içine yayılmış durumda dedi gelişimle alakası yok dedi

Tabi ki de hayır canım gobegin buyukluguyle alakali değil çocuğun kilosu iç karnın büyüktür hem doktordan iyi mi biliyor bebegin küçük dogacağını söyleyenler

Allah öyle cahillerle karsilastırmaşın benimkine de haftasına göre büyük gorunuyör deyip duruyorlardi şimdi de haftasında daha küçük görünüyor diyorlar dogurana kadar kimseyi görmek istemiyorum artik çocuğum hakkında yorum yapılmasından nefret ettim

Benım oglum da aksine kızım Dan daha uslu duruyo cok nadir acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…