2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım daha önce 1000 kere konuştuk bu konuyu yazdık bol bol.ama olsun bi daha yazalım :)

Karın büyüklüğü ile bebek kilosu arasındaki ilişki 0 yani ilişki yok

Öyle diyenlere evet küçük doğacak de sustur açıklama bile yapma. Yıl olmuş 2017 hala böyle konuşan varsa ben açıklama bile yapmıyorum. Bakiniz karşı komşum karnım küçük dedi bebek küçük olacak dedi evet küçük olacak dedim güldüm

Bu kadar basit

Merhaba Arkadaşlar doğum izniyle ilgili bişey soracaktım bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen. Şimdi 32. Haftada iznimiz başlıyor ya ama istersek 37. Haftaya kadar çalışıp aktarabiliyoruz. 37+0 da mı 37+6da mı 5 haftalık süremiz doluyor ve artık iZne ayrılmamız gerekiyor acaba

37+0 da canım.

37 arti 0 canım

teşekkür ederim Canım ben de deneme icin 1 tane çift katli yaptım ancak rezil ettim kumasi yamuk yilik diktim. terziye goturmeye karar verdim

Canım hem mermerşahi hem de tülbent almıştım

Tülbent aşırı yumuşak çok güzel

Mermerşahi ona göre sert geldi sen hiç yıkayıp suya falan degdirip denedin mi yumuşadi mi

raporu aldığın günden itibaren 35 gün ekliyormuşsun. 36.gün izne ayrılıyorsun az önce personel müdürü dedi.

Canım hem mermerşahi hem de tülbent almıştım

Tülbent aşırı yumuşak çok güzel

Mermerşahi ona göre sert geldi sen hiç yıkayıp suya falan degdirip denedin mi yumuşadi mi
Mermersahi evet sert canım henüz yıkamadım dikildikten sonra yıkamak istedim. 4 tane penye hazır ağız mendili aldım dediğin gibi yumuşacık.

Mermersahi evet sert canım henüz yıkamadım dikildikten sonra yıkamak istedim. 4 tane penye hazır ağız mendili aldım dediğin gibi yumuşacık.

Bi de tülbent denesene canım kumaş satan yerlerde var eger ihtiyaç varsa ben çok memnun kaldım

merhaba arkadaslar,
benim bebegim hala donmedi dolayisiyla genital bolgem de cok baski oluyor. 3 hafta once dr gittigim de erken dogum riski yasadim sebeb olarak da bebegin kalcasi o bolgeme cok baski yaptigi icin asagi inmek isyiyor denildi. 2 hafta raporlu yattim ev de suan da birazcik yurusem yine o garip baski oluyor sanki asagidan cekiyorlarmis gibi. kasik ya da bel agirsi gibi degil de bildiginiz baski gibi garip bir agri. ayni durumu yasayan var mi? siizn bebekler dondu mu?

Söylemezsem olmaz ! Suyun dışındaki içeceklerle ilaç içilmez çok sakıncalı antibiyotik ve Demir ilaçlarıyla daha bir tehlikeli sadece bol suyla içilmeli

Benim bebeğimde ters aynı sorunu bende yaşıyorum çıkacakmış gibi tam yerine baskı yapıyor ve başı yukarıda olduğu için mide kısmına acıdan dokunamıyorum alan dar geliyor ve içten tahriş ediyor diye düşünüyorum

Ahhh bu insanlar herşeye bir yorumları var hiç umursamamak gerek birisi karnın küçük bebeğin küçük heralde diyo birisi görüyor karnın çok büyük çok kilo almışsın bebeğin kilosunu soruyorlar hemen tahmini yorumlar şu kadar doğar diye çok bilmişler herkes doktor olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…