- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde sabah midem bulaniyor kahvalti yapinca geciyor iki ucgunden beride ögürtüyle bulaniyorSabahta benim bulanıyor Du Kız ama gecti![]()
İki gece kalınıyor canım genellikle duyduğum hep bu yönde.sezeryanla dogum yapan arkadaslar hastanede bi gecemi iki gecemi kaliniyor ben çok merak ettim
ben bir gece kalip evde olmak istiyorum daaa
daha once gece 12 de sezeryanla dogum yaptim iki gece kalmış oldum simdi ne olur bilmiyorum
canım seni merak ettim hala duruyorsun galiba agrilar devam mi canım..Takvimde kalan gün sayısı 10geri sayım başlamış bile
![]()
yaa ben hep birgece hayali kurmustum neyse sağlık olsun ..İki gece kalınıyor canım genellikle duyduğum hep bu yönde.
Bi de onda acil gitmek gerek arabamız da yokOrtalık batmasin diyosun mantikli aslında :)
Ben de iki tane koydum yeter bence canımyaa ben hep birgece hayali kurmustum neyse sağlık olsun ..
ona gorede cantama ek iç camasiri hasta bezi fazla alayim iki takim pijama koymustum yetermi ki acaba ?
Çok iyi geçer inşallah doğumun. Sağlıkla alırsın yavrunu kucağına :)Hanımlar ben de yarın spinal sezaryen olacağım dua edin
Hayırlısıyla evladını sağsalim al kucağına canım spinalle epidural arasındaki fark ne ?Hanımlar ben de yarın spinal sezaryen olacağım dua edin
Çok kötü hissediyorum kendimi sürekli ağlıyorumiyi aksamlar canım benim
bende sezeryanda bir hafta zorlanmistim olabilir boyle hatta iki hafta zorlanan da oluyor iki günde kalkanda sıkıntı yapma inşallah geçecek ..
bebeginin missmisskokusu yeter .. kucaginda hamdolsun
Bebekler kıllı mı acaba öyle olunca bulanır derlerbenimde sabah midem bulaniyor kahvalti yapinca geciyor iki ucgunden beride ögürtüyle bulaniyor
nerdeyse kusacam
Canım duygusal boşalma yaşıyorsun muhtemelen çünkü zor bir yolu tamamladın. Sen güçlü bir annesin. Bebeğin sana güç verecek olan senin parçan. Ağrıların bir iki güne geçecektir operasyonun başarılı geçmişti diye hatırlıyorum. Bırakma kendini.Çok kötü hissediyorum kendimi sürekli ağlıyorum
aynen banada öyle diyorlarBebekler kıllı mı acaba öyle olunca bulanır derler
İnşallah sizin için hayırlı olacak bir vakitte çok güzel bir doğum gerçekleştirirsin. Bizim seninle peş peşe gümlerimiz kendimi 18e adapte ettim ben de farkında olmadan. Bu ara yoğundun nasıl dinleneceksin peki umarım o vakti bulabilirsin. Allah yardımcın olsunKizlar kontrolden geldim suyum azalmis haftaya yine cagirdi kontrol edecek ...ona gore sezeryan tarihim degisebilir .....dinken dedi cok hareketliydim kendimi kotu hissettim ben dinlenmeyi bilmiyorum .....kendime suan kiziyorum .....cok gerginim kizimda beni zorluyor anne sunu yapalim bunu yapalim ......evde bir cocuk olunca ve calisiyor olunca oldukca zor ...........
Canım hayırlı olsun yarın da ben hastanedeyim kısmetse bakalım nasıl olacak. Allah saglıkla nüyütmeyi nasip etsin ama epidural spinal demişsin anlayamadım ikisi farklı olmuyor mu?
Allah razı olsun darisi bekleyen herkesin basina :)Gözünaydın canım allah anali babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin basina
Amiin insallah cumlesinin evladi Allah razı olsun :)hadi gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah ...
sanada geçmiş olsun ne guzel cok iyi geçmiş maşallah sübhanallah..
rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah mutlu musmutlu büyütün....
Allah razi olsun canim darisi basiniza insallah@NehirAsya Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın :) rahat bir doğum geçirmene de ayrıca sevindim moral oluyor valla