2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
benim ki ayda bir canim. ama belki okumussundur paylasmistim kanamam olmustu, o aralar haftada bir bakti. onümüzde ki randevum 23 haziranda

Ya ben giremedim bi sure cok birikmiş bu mesajlar hepsini okuyamadım benim de kanamam oldu igne yaptılar progestan kullanıyorum hala icerde biraz kanama var dedi doktor 4 igne daha verdi zaten korkuyorum iğneden neyse artık yapçekk bişy yok. Sende ne yaptı doktor canımm

dogum tarihlerimiz ayni ya canim seninle. senin de karnin cikmis. cok sevindim, demekki yalniz degilim :)
İsmimizde aynı :) şimdiden karnımız çıktıysa Doğuma kadar nasıl olur acaba bebişler sağlıklı olsun da önemli değil ama sonrasında göbek kalıyor mu acaba

İsmimizde aynı :) şimdiden karnımız çıktıysa Doğuma kadar nasıl olur acaba bebişler sağlıklı olsun da önemli değil ama sonrasında göbek kalıyor mu acaba
Spor yaparsan göbek diye bir şey kalmaz canım göbeğü kalan hep hareketsiz ve çok yiyenler

Çok geçmiş olsun canım korkma geçicek sen iğnelerini ilaçlarını aksatma

Canım kız evladına değer vermez biraz garip burdakiler

korkma canım hep tesellin su olsun sonu güzel olsun cekilenler unutulur elbet tatlı anılar halini alır

Ahh ahh bende cok korkuyorum igneden, kanamam cok siddetli oldu benim, büyükçe de bir pıhtı da düstu. ama cok sukur yolunda her sey. 2 gün az az lekelenme seklinde devam etti ve kesildi. doktorum kanama oldugu gece 1 tane igne vurdurttu. sonrada 200mg gunde 3 kere progestan agizdan aldim. 1 hafta sonra baktı. kanama alanı iyileşmiş. progestan sersem ediyordu beni, kanama gectigi icin vajinal alabilirsin dedi. 12. haftaya kadar istirahat ve progestan devam, sağlikla aliriz umarim kucaklarimiza

55 kiloydum hamile kaldığımda göbeğim yoktu biranda çıktı yani hamile olduğum anlaşılıyor fiziğime göre fazla göbüşlü duruyorum 3 aylık gibi

sende bana göre zayıfsın yahuuu kadın dediğin oturduğu koltugu doldurmalı demi ama

sen kaç kilosun kiii
burda biz bizeyiz söyle bakalımm

Canım kız evladına değer vermez biraz garip burdakiler

orası neresi ki canım? çok üzücü böyle olması. hiç saygım yok o tarz zihniyete. benim evladım da inşallah önce sağlıklı sonra kız olur. kim ne der umrumda değil vallahi..

55 kiloydum hamile kaldığımda göbeğim yoktu biranda çıktı yani hamile olduğum anlaşılıyor fiziğime göre fazla göbüşlü duruyorum 3 aylık gibi

ay ne güzel hemen yaşamaya başladın belirtileri :)

biz bizeyiz soylim kilomu barisi 78 kilo küsüratida boşverelim lafı olmaz ama kadın dediğin oturdugu yeri doldurmalı bende boşluk yok

Evet kısmet bu zamanaymış tabi ki zor olsada azmedip eski halimize geri döneceğiz sevdiğimiz kıyafetlerimizin hatrına :)))
eskiye dönmek göreceli accuk kiloda dönüyonda karında eger navigasyon cizgiler yerleşirse onlar dönmüyor ve her biri cizgi catlak anı saklıyor ayy kaybolan beni arasın ben yol tarifi yaparım navigasyonluyum catlaklarım hatırı sayılır kıvamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…