Kizlar bisey danisicam. Ozellikle cocugu olanlar.
Ben ufak tefek alisverislere basladim.
Kimisi penye battaniye cok kullaniliyo 3-4 yane al demis kimisi bi tane yeter demis. Zaten cocugu kendi yatagima fln alirken altina sermek icin de dusundugumde 2 adet mantikli geliyo ama sizin fikriniz nedir tecrubeli anneler
Penye battaniye disinda disari cikarken kullanilacak kalin battaniye ve ufak bir orgu battaniyesi var su an.
Kimisi penye battaniye cok kullaniliyo 3-4 yane al demis kimisi bi tane yeter demis. Zaten cocugu kendi yatagima fln alirken altina sermek icin de dusundugumde 2 adet mantikli geliyo ama sizin fikriniz nedir tecrubeli anneler
Penye battaniye disinda disari cikarken kullanilacak kalin battaniye ve ufak bir orgu battaniyesi var su an.
Günaydın kızlar, benim de bulantılarım azaldı çok şükür. Kıyafet eşya alma konusunda cinsiyet belli olana kadar beklemeyi düşünüyorum tabi araştırmalar devam :)
Ya ben de oyle cok cok almayi dusunmuyorum ama yorumlarla insanin kafasi karisiyor iste bir de isin icine tecrubesizlik girince
Ozellikle kiyafet dedigin seyi max 2-3 ay giyebiliyorlar.
Ya ben de oyle cok cok almayi dusunmuyorum ama yorumlarla insanin kafasi karisiyor iste bir de isin icine tecrubesizlik girince
Ozellikle kiyafet dedigin seyi max 2-3 ay giyebiliyorlar.
Ben de canim sadeligi seviyorum hic evimde aman su da olsun bu da olsun diye bi hevesim olmadi. Sadece gercekten lazimli olan seyleri cok luksune kacmadan almak istiyorum insallah dedigin gibi dedigimizd3n donmeyiz. Eskiler derler ya cocugun yedigi helal giydigi haram diye aynen oyle.
3 battaniye yeterlu canim. cocuktab cocuga degisiklik gosterir ihtiyaclar. eger çocuğunuz kusan cocuksa kiyafet basedemezsiniz. yok eger kusma sıkıntısı yoksa 3 kiyafet bile yeter. benim oglumda kusma yoktu. cogu yenidogan kiyafetleri hic giyinilmemis olarak.kaldi kaldirdim hepsini. ama arkadasin kızı surekli.kustu o da kiyafet yetistiremedi.