Pardon tamm tersi ıgg pozitif ıgm negatif cıktıKızlar dün tokso testleri yaptırdım Igm pozitif Igg negatif cıktı bilgisi olan?
Ben ilk bebegimde de ilk 6 ay o kadar az esya aldim ki neredeyse hepsini kullandim eskittim su an 7 yasinda sezon indiriminden onumuzdeki sene giyeceklerini alirim giyime harcadigim parayi her zaman egitimine harcamayi tercih ettim .nacizane fikrim gereksiz kiyafet almayin. 2 penye 1 kalin battaniye gayet yeterliValla canım. Bazısı abartmis da abartmiş
Ben söyle bir yoruma denk geldim
3 hafta oldu bebeğin kıyafetlerini yıkamadik ama.hala dolabı full dolu giydirecek çok fazla şey var
Büyük konuşmayım ama ben aşırıya kaçmayı düşünmüyorum ki inşallah da kaçmam
Senin şu an 3 olmuş battaniye sayısı bana çok yeterli geldi
Deneyimli anneler de yazar zaten inşallah :)
Degil mi bana da yeterli geldi cunku magazada benle battaniye alan bir kadin ilk cocugunda battaniye yetistiremedigini 5-6 penyr battaniye aldigini soyledi kafam karisti.3 battaniye yeterlu canim. cocuktab cocuga degisiklik gosterir ihtiyaclar. eger çocuğunuz kusan cocuksa kiyafet basedemezsiniz. yok eger kusma sıkıntısı yoksa 3 kiyafet bile yeter. benim oglumda kusma yoktu. cogu yenidogan kiyafetleri hic giyinilmemis olarak.kaldi kaldirdim hepsini. ama arkadasin kızı surekli.kustu o da kiyafet yetistiremedi.
Toxoplazma gecirmissin canim ve bagisikligin var anlamina geliyor.Pardon tamm tersi ıgg pozitif ıgm negatif cıktı
gece bende cok kalkiyorum. gunduz o kadar ihtiyac hissetmiyorum.Günaydınnnnn
Öğlen oldu ama gece sık sık tuvalete kalkınca bu saate kaldım
hediye falann da geliyo yigiliyo hersey. ama dedigim gibu buna da sekil veren yine bebeklerimiz. insallah kusan bebek olmazlar.Degil mi bana da yeterli geldi cunku magazada benle battaniye alan bir kadin ilk cocugunda battaniye yetistiremedigini 5-6 penyr battaniye aldigini soyledi kafam karisti.
En guzeli sonradan ihtiyaca gore gerekli gorulurse ekleme yapmak.
Ben yenidogan kiyafeti sadece 1 tane almayi dusunuyorum hastanr cikisi olarak. Fakat takim halinde almayacagim tekerli sekilde alip oyle kullanacagim cunku hastane cikislari gereksiz pahali ve icinde hic kullanmayacagin parcalar oluyormus bir suru.
En guzeli kilosu normal olan bi bebise 0-3 ay arasi 3-4 kiyafet almak gibi. Dedigim gibi sonradan ihtiyac olunursa alinir zaten
Insallah uslucuk gazsiz kuzu kuzu bebisler olsunlar yormasinlar cok annelerini :)hediye falann da geliyo yigiliyo hersey. ama dedigim gibu buna da sekil veren yine bebeklerimiz. insallah kusan bebek olmazlar.
gaz başlı başına sıkıntıInsallah uslucuk gazsiz kuzu kuzu bebisler olsunlar yormasinlar cok annelerini :)
Ben ilk bebegimde de ilk 6 ay o kadar az esya aldim ki neredeyse hepsini kullandim eskittim su an 7 yasinda sezon indiriminden onumuzdeki sene giyeceklerini alirim giyime harcadigim parayi her zaman egitimine harcamayi tercih ettim .nacizane fikrim gereksiz kiyafet almayin. 2 penye 1 kalin battaniye gayet yeterli
Ama benim gebelikten önce negatifti ve cok kötüyüm şu anDegil mi bana da yeterli geldi cunku magazada benle battaniye alan bir kadin ilk cocugunda battaniye yetistiremedigini 5-6 penyr battaniye aldigini soyledi kafam karisti.
En guzeli sonradan ihtiyaca gore gerekli gorulurse ekleme yapmak.
Ben yenidogan kiyafeti sadece 1 tane almayi dusunuyorum hastanr cikisi olarak. Fakat takim halinde almayacagim tekerli sekilde alip oyle kullanacagim cunku hastane cikislari gereksiz pahali ve icinde hic kullanmayacagin parcalar oluyormus bir suru.
En guzeli kilosu normal olan bi bebise 0-3 ay arasi 3-4 kiyafet almak gibi. Dedigim gibi sonradan ihtiyac olunursa alinir zaten
Toxoplazma gecirmissin canim ve bagisikligin var anlamina geliyor.
Biliyosun bu iyi yikanmamis cig sebze meyve, toprak, cig et veya kediden bulasabiliyor. Hele disarida cok yemek zorunda kalan insanlarin cogunda da oluyor
Benim de bagisikligim varmis mesela bu esasen guzel bisey cunku artik toxoplasma riskini rafa kaldirmis oluyorsun
İyi sadece benim değilmiş şişkinlik yaaa bu cocuk olmucagına göreee nezmaan gecer bı şişkinlikBenim de öyle . Sabah gayet normal akşam yemeğinden sonra abooovvvv
Hımm benimki ilk gün Ense kalınlığını bile ölçtürmedi :) diğer gün de sırtı dönüştü. Özel de mi öğrendin devlette miBen 12+3 te ogrendim canim dr um %99 erkek dedi.
Ama benim ki sereserpe gosterdi demek
Ultrasonda ki pozisyonla cok alakali canim
Masallah canim bende gun gectikce zayifliyorum
Bu sabah bos mideyi bile cikardim ama zorla 1 yumurta yedim son 10 gun falan dedi doktor bu arada bebisimizi gorduk ilk anasi kilikli yatiyodu sonra ne guzel.hareket ediyo birde bakti ama yuksek ihtimal kiz dedi agustosta tam net belli eder dedisukur taramada bebegimiz guzele benzio korkma uzmicek bizi dedi kanida biz verelim ama icini rahat tut dediBenimde hala devam ediyor hatta bazen bulantı olmadan bi anda kusuyorum yada bulanıyorum ben hissetmiyorum sürekli olduğu için ama ilk zamanlarki gibi yatakta sürekli yatmıyorum bütün gün hareket halindeyim
Korkma bence canim bu haftadq azalmasi normal ben anormal olanim 10 gune gecer dedi simdi aslinda bu zamanalrda rahatlik kismiymis tadini cikar aklina kotu bisi getirmeMerhaba size bisey danismak istiyorum.hic iyi degilim hamilelik belirtilerim yavas yavas azalmaya basladi ama hic keyfim yok disari cikasim gelmiyor kimseyle konusmak istemiyorum evde odadan disari çıkmıyorum nerdeyse 3 aydir işe gitmiyorum surekli rapor alıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba size bisey danismak istiyorum.hic iyi degilim hamilelik belirtilerim yavas yavas azalmaya basladi ama hic keyfim yok disari cikasim gelmiyor kimseyle konusmak istemiyorum evde odadan disari çıkmıyorum nerdeyse 3 aydir işe gitmiyorum surekli rapor alıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
İşyerime yakındı canım onun için tercih etmiştimAnladım canım Fatih e gittim deyince acaba yine yakın bi yerde misn diye düşündüm
Iyi ama su an geciriyor olsan diger deger de negatif cikardi canim. Diyelim ki o arada gecirdin ama erken donem toxoplasma cok buyuk oranla dusuge sebep olur Allah korusun. Dr unun whatsappi varsa sor bi an once cvp versin ki rahatla canim. Bosu bosuna strese girme simdiAma benim gebelikten önce negatifti ve cok kötüyüm şu an
canım benim yedinmi yumurtayi merak ettim balik yemek aklımdaydı benimde sen yazinca canım çektiBenim de bulantilarim azaldi hatta dun ilk defa balik bile yemeye cesaret ettim(bu arada sardalyanin tam mevsimi aklinizda olsun)
Ama yumurta yemeye cesaret edemiyorum. Normalde de yumurta konusunda cok seciciyim yok icinde kirmizi benek olmayacak, yok su yayimsi seyler onceden ayiklanacak, kokusuydu suyuydu buyuydu derken hamileligimde beri hic yumurta yiyemedim.
Bu sabah kahvaltida deniycem insallah midem allak bullak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?