2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar dün tokso testleri yaptırdım Igm pozitif Igg negatif cıktı bilgisi olan?

Günaydınnnnn
Öğlen oldu ama gece sık sık tuvalete kalkınca bu saate kaldım

Ben ilk bebegimde de ilk 6 ay o kadar az esya aldim ki neredeyse hepsini kullandim eskittim su an 7 yasinda sezon indiriminden onumuzdeki sene giyeceklerini alirim giyime harcadigim parayi her zaman egitimine harcamayi tercih ettim .nacizane fikrim gereksiz kiyafet almayin. 2 penye 1 kalin battaniye gayet yeterli

Degil mi bana da yeterli geldi cunku magazada benle battaniye alan bir kadin ilk cocugunda battaniye yetistiremedigini 5-6 penyr battaniye aldigini soyledi kafam karisti.
En guzeli sonradan ihtiyaca gore gerekli gorulurse ekleme yapmak.
Ben yenidogan kiyafeti sadece 1 tane almayi dusunuyorum hastanr cikisi olarak. Fakat takim halinde almayacagim tekerli sekilde alip oyle kullanacagim cunku hastane cikislari gereksiz pahali ve icinde hic kullanmayacagin parcalar oluyormus bir suru.
En guzeli kilosu normal olan bi bebise 0-3 ay arasi 3-4 kiyafet almak gibi. Dedigim gibi sonradan ihtiyac olunursa alinir zaten

Pardon tamm tersi ıgg pozitif ıgm negatif cıktı
Toxoplazma gecirmissin canim ve bagisikligin var anlamina geliyor.
Biliyosun bu iyi yikanmamis cig sebze meyve, toprak, cig et veya kediden bulasabiliyor. Hele disarida cok yemek zorunda kalan insanlarin cogunda da oluyor
Benim de bagisikligim varmis mesela bu esasen guzel bisey cunku artik toxoplasma riskini rafa kaldirmis oluyorsun

hediye falann da geliyo yigiliyo hersey. ama dedigim gibu buna da sekil veren yine bebeklerimiz. insallah kusan bebek olmazlar.

En güzeli canım

İnşallah biz de senin izinden gideri z :)

Ama benim gebelikten önce negatifti ve cok kötüyüm şu an

Ben 12+3 te ogrendim canim dr um %99 erkek dedi.
Ama benim ki sereserpe gosterdi demek
Ultrasonda ki pozisyonla cok alakali canim
Hımm benimki ilk gün Ense kalınlığını bile ölçtürmedi :) diğer gün de sırtı dönüştü. Özel de mi öğrendin devlette mi

Merhaba size bisey danismak istiyorum.hic iyi degilim hamilelik belirtilerim yavas yavas azalmaya basladi ama hic keyfim yok disari cikasim gelmiyor kimseyle konusmak istemiyorum evde odadan disari çıkmıyorum nerdeyse 3 aydir işe gitmiyorum surekli rapor alıyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Eki Görüntüle 2017706 Kızlarrrr bu da benim göbüşüm
Masallah canim bende gun gectikce zayifliyorum

Benimde hala devam ediyor hatta bazen bulantı olmadan bi anda kusuyorum yada bulanıyorum ben hissetmiyorum sürekli olduğu için ama ilk zamanlarki gibi yatakta sürekli yatmıyorum bütün gün hareket halindeyim
Bu sabah bos mideyi bile cikardim ama zorla 1 yumurta yedim son 10 gun falan dedi doktor bu arada bebisimizi gorduk ilk anasi kilikli yatiyodu sonra ne guzel.hareket ediyo birde bakti ama yuksek ihtimal kiz dedi agustosta tam net belli eder dedisukur taramada bebegimiz guzele benzio korkma uzmicek bizi dedi kanida biz verelim ama icini rahat tut dedi

Korkma bence canim bu haftadq azalmasi normal ben anormal olanim 10 gune gecer dedi simdi aslinda bu zamanalrda rahatlik kismiymis tadini cikar aklina kotu bisi getirme

Hamilelik süresince heleki ilk aylarda hormonlar ve duygu değişimlerinden kaynaklı biraz normal aslında hissettiklerin,
Ancak fazla olması sorun yaratabilir sende, doktoruna danıştın mı?

Belki bazı vitamin yada minerallerin eksikliği sorun olmuştur mesela ?

Umarım tez zamanda zımba gibi enerjik sokağa fırlarsın

Ama benim gebelikten önce negatifti ve cok kötüyüm şu an
Iyi ama su an geciriyor olsan diger deger de negatif cikardi canim. Diyelim ki o arada gecirdin ama erken donem toxoplasma cok buyuk oranla dusuge sebep olur Allah korusun. Dr unun whatsappi varsa sor bi an once cvp versin ki rahatla canim. Bosu bosuna strese girme simdi

canım benim yedinmi yumurtayi merak ettim balik yemek aklımdaydı benimde sen yazinca canım çekti yedigim zaman yazarim bende ama yaninda salgamda olursa harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…