2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hımm benimki ilk gün Ense kalınlığını bile ölçtürmedi :) diğer gün de sırtı dönüştü. Özel de mi öğrendin devlette mi
Ozelde ogrendim canim dr umu uzun suredir taniyorum. Benim de bi ara pozisyonu pek uygun degildi o arada kan verip tekrar gelip ultrasona girdim pozisyonu olcuye uygun hale gelmisti

canım benim yedinmi yumurtayi merak ettim balik yemek aklımdaydı benimde sen yazinca canım çekti yedigim zaman yazarim bende ama yaninda salgamda olursa harika olur
Yedim canim kirdim yumurta korkumu :)
Allaha sukur zorlanmadim. Omlet seklinde uzerine bol baharat koydum daha iyi geldi.
Aklinda olsun canim balik kucuk boy ve yuzey baligi olursa daha iyi olur. Yanina da bol limonlu bir salata bana iyi geldi.
Masallah diyeyim son 3 gundur bi hayata donmus gibiyim hem yeme icme hem de enerji olarak insallah boyle gider

canım benim battaniye bir tane yetmez helede 40 lı bebekte daha sık yikaniyor

canım benim battaniye bir tane yetmez helede 40 lı bebekte daha sık yikaniyor
Bizimkiler kis bebegi olacagi icin dr kontrolu vs disari cikildiginda kullanmak icin bi kalin battaniye ve yine evde ya da disarida cok soguk degil de serin havalar icin orgu battaniye var. Bir tane penye battaniye aldim. Yani aslinda 3 tane battaniye var su an. Baktim yetmedi alirim yine diye dusundum. Galiba bebekten bebege de degisiyo mesela cok kusarsa fln takviye yaparim. Battaniyelerle baslamamin sebebi de su an yaza girdigimiz icin battaniyelerin uygun olmasi.
Ebebekte yari yariya indirim var cogu yazlik olmayan urunde. 2 bebis havlusu aldim sapkali.
Yarim kollu olarak ic atlet vs.
Aslinda su an cok erken biliyorum alisverisi gec yapicam demistim ama artik vesveseli dusunmek istemiyorum ve biraz havaya girmek istiyorum.

Sordum avidite testi yapılacak çok korkuyorum sonuc ne çıkacak

Battaniye her sekilde gideri olan bir esya 3 tane olmasi lazim.biri yikandiginda digeri kullanilir biri yedek kalir kiyafete cok agirlik vermeyin bu zamanlarda cunku bebegin kilosu boyunu bilmiyoruz ki ben ilk oglumda aldiklarimi giydiremedim bile hele tulumlar hep yalan oldu uzun ve bayaga kilolu dogmustu.

Günaydın arkadaşlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz. Ben 13+0 da doktora gittim cinsiyet için henüz erken dedi öğrenemedim

Sen gelmedin mi canim daha gel burda soylerler hemen :)))) 13. Haftada soyledi bana drum

Neden bu test yapilacak ins guzel sonuclar cikar. İcini ferah tut.

stres yapma canim . genellikle avidite testi yapiliyor. gecen seneki gebeligimde benimde yapildu avidite testi. bu testin yuksek cikmasi gerekiyor. eger dusuk cikarsa su an geciriyosun anlamina geliyo. deger yuksek cikarsa bagisikligin var anlamina geliyo. uzme kendini. bende o surecten gectim ve gunleri zehir ettim kendime. yuzde 90 yuksek cikiyo demisti dr. hatta bu gibi sebeplerden dolayi doktorumu değiştirdim.

Evet kiyafet henuz hic almadim dediginiz gibi olculerine gore son aylarda alirim.
4 tane fln yarim kollu ic atlet yani body aldim 0-3 ayliga uygun sekilde.Cok abarti sekilde iri olmadigi surece her halukarda 0-3 aylik kiyafetler uzerine buyuk gelir diye dusunuyorum ama yaniliyo muyum 0-3 ayligin olmama gibi bi durumu olabilir mi?

benim oglan 4 kilo dogdu. gayette rahat giyindi canim.

O tip kiyafetler sıkınti yaratmiyor tulumlar ve tulum tarzi pantolonlarda sıkınti oluyor cok guzel sortlu askili bi kiyafet almistim inan giydiremedim olmadi benim sipama 4250 ve 52 cmdi oglum bakalim bu oglan ne kadar olacak

benim oglan 4 kilo dogdu. gayette rahat giyindi canim.
Oy masallah ona. Ben de hani bi heves bikac tane alicam galiba
Ya ben bugun cok soru soruyorum ama bi de sunu sorim; tulum mu daha kullanisli yoksa alt ust ayri takim mi tabi ustu citcitli olup acilabilen turlerinden. Mantiken tulumun giydirilmesi cok kolay ama cocuk buyuyunce hic giydiremiyosun dizleri bukulur icerde yavrucegizin.
Alt ust takimin giydirmesi belki tulum kadar kolay olmaz ki ustu boydan boya citcitli olursa cok zor olacagini da dusunmuyorum ama cocuk buyudugunde de tuluma nispeten daha uzun sure idare eder.
Sizce hangisi daha kullanisli

Kotu dusunme sakin canim hicbisey cikmayacak insallah.
Hic grip nezle gibi hissettin mi kendini bu ara donemde peki?
Laboratuar hatasi bile olabilir
Hayır canım hissetmedim sadece arada burun tıkanıklıgım oluyordu ama o gebelik döneminde oluyor diye biliyorum

O tip kiyafetler sıkınti yaratmiyor tulumlar ve tulum tarzi pantolonlarda sıkınti oluyor cok guzel sortlu askili bi kiyafet almistim inan giydiremedim olmadi benim sipama 4250 ve 52 cmdi oglum bakalim bu oglan ne kadar olacak
Oy massallah kucuk tosuncuklar dogurmusunuz valla. O zaman tulum ve ayakli altlari son aya birakmak lazim gibi anliyorum olcusunu ogrendikten sonra. Ne guzel sizin ilk cocuktan kalma baya bi stogunuz vardir.
Ben kiyafet disinda ki tum seyleri unisex almaya calisiyorum simdiden ilerde ikinci gelirse diye, hazir olur tekrar tekrar ayni seylere para vermem Karnimizdakileri bi saglikla kucagimiza almak nasip olsun da tabi

Bu test gebelik sırasında mı enfeksiyonu geçirdim ona bakılacak? Lütfen dua edin kızlar

Canım bnm ıgg pozitif ıgm negatif ama gebelikten önce 11.ayda testi yaptırmıstım negatifti. İnan duydugumdan beri aglıyorum ve cok korkuyorum dua et lütfen. Senden neden avidite istediler

Hayır canım hissetmedim sadece arada burun tıkanıklıgım oluyordu ama o gebelik döneminde oluyor diye biliyorum
O burun tikanikligi hepimizde oluyor dedigin gibi. Bence hicbisey cikmayacak rahat ol. Zaten en en kotu ihtimalle su an geciriyor olsan bile ilk trimester da bebege gecme riski sadece %15 mis.
Dualarimiz seninle

O burun tikanikligi hepimizde oluyor dedigin gibi. Bence hicbisey cikmayacak rahat ol. Zaten en en kotu ihtimalle su an geciriyor olsan bile ilk trimester da bebege gecme riski sadece %15 mis.
Dualarimiz seninle
Ama işte en cok etkiyi de bu dönemde yapıyormus Allah korusun Allah kimseye vermesin. Ptesi yaptıracagım salı günü sonuc

Ama işte en cok etkiyi de bu dönemde yapıyormus Allah korusun Allah kimseye vermesin. Ptesi yaptıracagım salı günü sonuc
Canim yaptigin test ve hamile kalma zamanin arasinda 5 ay varmis baksana. O zaman gecirmissindir iyi dusun cok stres yapma lutfen.
Bak mesela ben hamilelikten once hic yaptirmadim bu testi. Hamilelikte yaptirdigimda da 8. haftamdaydim. Ben de mesela o 2 aylik donemde gecirmis olabilirim simdi sen yazinca aklima geliyo.
Dedigim gibi sen tabi butun tetkiklerini zaten yapacaksin ama iyi dusunmek lazim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…